HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21225
5455
5063
1438
1600
7336
6064
12975
1687

Online 4416 užívateľov

Užívateľ > Sector7 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

No ako začať... bolo to fakt super bojové kombinácie ako protiútoky a zahadzovanie nepriateľov veľmi dobrý CZ dabing a príbeh ale štvalo ma že nemôžete plávať a po čase to začína byť trochu stereotypné ale ináč je to dobrá hra ktorú by ste si nemali nechať ujsť teším sa na pokračovanie.
Assassins Creed 2 je naozaj úžasná hra ktorá bez konkurencie vyhráva titul hry roka a to dokonca aj oproti DragonAge.Je to oproti jednotke obrovskí pokrok,je tu nový hrdina a nové možnosti:plávanie,prezliekanie,nakupovanie zbraní,zbroje a veľa ďalšieho,lietanie,nové kombá a asi dvadsať možností nových zabití.Teraz budete dostávať nové zbrane a vynálezy od legendárneho Leonarda da Vinciho,okúzli vás aj nádherná grafika,nové mestá jazda na karavane a ešte veľa ďalšieho.Takmer nič až na pár technických a grafických nedorobkov nevie pokaziť jedinečný zážitok z tejto hry
Skvelé pokračovanie úžasnej hry ktoré ma síce nenadchlo tak ako minulý diel ale stále sa jedná o kvalitný titul.Nový bojový systém a kopa vedľajších misí ktoré posúvajú žáner opäť bližšie k sandboxu. Výborný multiplayer patrí takisto ku + .Rím ako mesto je veľmi vhodné tak ako aj jeho renovovanie a postupné oslobodzovanie.Príbeh je veľmi pútavý aj ked trochu menej zaujímavý ako v predošlom diely.Grafika je slušná a kratšiu dejovú líniu kompenzujú vedlajšie misie a aktivity v meste.Celkovo ACB je výborná hra a je to taký AC aký má byť napriek nedostatkom.


+grafika s neuveriteľným smyslom pre detail
+catwoman
+všetci najväčší zločinci
+bathračky a postupné vylepšovanie
+skvelé hoci trochu nereálne súboje
+oproti Arkham Asylum je tu oveľa rozlahlejší svet
+príbeh hoci s trochu smutným koncom
+atmosféra a temnosť arkham city
+hrateľnosť aj po dokončení hlavného príbehu s vedľajšími úlohami
- loadingy


Skvelá hra hovadski ťažká ale ved o tom to je dnes som ju začal hrať zo začiatku mi to celkom išlo a mal som radosť ked som porazil prvého náročnejšieho nepriateľa.No moja prvá smrť prišla pri prvom bossovi Asylum Demon zle som na neho skočil povedal som si šak nevadí skúsime znova ale ked som videl kam ma to hodilo tak som bol tocha naštvaný ale šak nevadí.Asi 4x sa mi to znova nepodarilo a to hlavne kvôli debilnému portu ktorý vám ukazuje konzolové klávesy a má aj blbú grafiku to mi ale nevadilo tak ako neposlušná kamera a kurzor myši ktorý mi tam furt pobehoval.Ale hra je v podstate majstrovské dielo s nevydareným portom a šialenou obťiažnosťou ale ja hodnotím hru nie aký má port .A teraz sa môžte zamyslieť prečo píšem recenziu a nehrám hru ktorú som mal zapnutú pred pár minútami.Ano správne zabili ma-znovu.
Perfektná hra s dobrým koncom neviem prečo to všetci kritizujete možno preto že ja som nehral ostatné diely a pre priaznivcov tejto série je to sklamanie . Pre mna je to však skvelá bojovka s dobrou grafikou a zauíjmavími efektami . Veľmi zaujímavý a dramatický dej je na bojovku dosť prepracovaný a ešťe ho dplňajú skvelé súboje a veľmi zaujímavý hlavný hrdina . Takže k hre už nemám čo dodať ako som povedal prosťe vynikajúca hra a za tým si stojím.
Nový princ prináša nový zážitok a úžasné grafické spracovanie s novými možnosťami a bojovými trikmi. Po čase začínate mať pocit stereotypu takže pre to nedávam plné hodnotenie.Idem na tú svetlú stránku príbeh je super,nádherná kreslená grafika a super že bojové triky môžete kombinovať aj so svojou spoločníčkou Elikou a jak si spolu s princom ešte aj pomáhajú pri šplhaní a podobne.Celkovo aj príbeh sa mi ľúbi ako tam princ na začiatku hľadá Farah a spadne do kaňonu kde sa stretne s Elikou a už sa to všetko nejako zomelie a omylom sa vypustí temný boh.Teda je to všetko na Elike a na princovi aby dali všetko do poriadku zachránili svet.Čakajú iba na vás takže chodte do obchodu kúpte si túto hru-prajem pekný herný zážitok.
Nemám čo dodať... až na občasné bugy ktoré sú skôr na srandu a niektoré animácie ktoré nie sú doladené. Plusy tu spomínať nebudem lebo je ich tak vela že by som zaplnil niekolko A4 takže sa jedná o najlepšie RPG tohto času. Dragonborn is here...
+grafika
+bojoví systém(oveľa lepší ako v jednotke)
+dobré finishe
+vylepšovanie postavy
+rozhodovanie počas hry a iné konce
+hlášky trpaslíkov
+nahá Triss
+vedlajšie úlohy
-prepísknuté požiadavky
-pár malých chýb
Veľmi pekný prídavok pre Zaklínača 2.Opravilo to niektoré hlúpe chyby čo ocenujem a spravilo to o niečo lepšiu hrateľnosť.Nové cut-scény bodli to bolo veľké vylepšenie spravilo to ten gameplay oveľa pestrejší pretože tam kde boli pôvodne len malé prestrihovky tam je už nové video.Tretia kapitola bola veľmi krátka čo som považoval za veľkú chybu no to tu opravili 4 hodiny hrania naviac boli super naozaj dobré.Ocenil som aj to že tam bola 1 nová sex-scéna to bolo fajn.Tiež dobrý prídavok že tam dali viac mečov ktoré sa dajú náhodne nájsť.
Najlepšia RPG akú som za celý život hral. Je to dokonalá hra. Najviac sa mi páčilo že som mohol úplne meniť príbeh ako sa mi zachcelo. Máte tu veľkú možnosť voľného putovania a tiež sa mi páčilo miešanie elixírov,olejov a petard. Boj nebol síce najlepšou stránkou hry ale aj tak sa mi páčil. Super bola grafika aj efekty znamení.Veľmi dobre tu urobili aj hazard-poker a pästní súboj. Je to skutočne hra pre dospelých kvôli veľa krvi,nadávkam a erotiky. Takže aby som to zhrnul podla môjho je to umelecké dielo - klaniam sa CD-project.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |