Corsairs: Conquest at Sea | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21233
5455
5063
1438
1600
7336
6068
12981
1687

Online 36906 užívateľov

Corsairs: Conquest at Sea


Žáner:Strategická
Dátum vydania:3. Marec 1999
Výrobca:Microids
Kúpiť hru Corsairs: Conquest at Sea
Kúpiť hru

Corsairs: Conquest at Sea je realtime stratégia zasadená do romantického prostredia karibských korzárov, bukanierov a pirátov vôbec, počas 17. storočia.

Začínate s jednou plachetnicou uprostred mora, malou základňou na jednom ostrovčeku, s trochou peňazí a nejakým tým nákladom. Pre lepšiu prehľadnosť je hra videná zhora. V priebehu hry obchodujete s ostatnými prístavmi, od najlacnejších komodít sa prepracovávate k tým luxusnejším a z nahromadeného bohatstva potom rozširujete svoje mesto, staviate ďalšie lode a najímate ďalších námorníkov. Avšak na mape nie ste sami a po morských cestách križujú lode vašich rivalov a dokonca pirátov. A aby vaše cesty neboli úplne jednoduché, každú chvíľu sa mení smer a sila vetra, čo má vplyv najmä na rýchlosť plavby.

Ak sa rozhodnete zaútočiť na nepriateľské lode, môžete si vybrať, či ich rozstrieľate vašimi delami a pošlete ku dnu alebo sa budete chcieť plavidla zmocniť aj s jeho posádkou a nákladom. V prípade kontaktného boja vás hra prepne na špeciálnu obrazovku, kde vidíte paluby oboch lodí prepojené tromi mostíkmi, pričom sa na každý zmestí iba jeden vojak. Potom už klasickým klikaním ovládate svoje jednotky na ceste k víťazstvu. Ak sa vám podarí zabiť kapitána nepriateľskej lode skôr, než zvyšok jeho posádky, loď je vaša aj so zajatými námorníkmi. V opačnom prípade len ukoristíte náklad a aby bolo zajaté plavidlo funkčné, musíte naň presunúť časť svojej vlastnej posádky.




Ďalšie videá »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nebola hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť

Súvisiace hry Corsairs: Battle of the Caribbean
Corsairs: Gold

Diskusia o hre Corsairs: Conquest at Sea Pridať príspevok
29.07.2008 15:33 - pls nemate dosi preklad na toto ?? ma tu hru ae je to v rustine ci co to je .....
Zobraziť všetky príspevky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |