HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 13517 užívateľov

Hry > Darkest of Days > hodnotenie


Darkest of Days
47%

Moje hodnotenie - Darkest of Days





Recenzie - Darkest of Days

Zaujímavé príbehové pozadie nie je dostatočne kvalitne spracované na to, aby na ňom hra stavala. Klaustrofóbny dizajn levelov zabolí nielen pri srdci, ale ešte aj všade inde. Z priamočiarej akcie (keď už nie z niečoho iného) má človek radosť akurát pri práci s novšími zbraňami a ani náplň jednotlivých misií nie je niečím, z čoho by hráč mohol mať aspoň nejaké pozitívne pocity. Vystavať titul na schopnosti zobraziť naraz v rámci žánru FPS pravdepodobne najväčší počet nepriateľov na obrazovke nebolo práve najšťastnejšie rozhodnutie a aj tieto momenty nie sú nijak extra početné. Solídne spracovaný zvuk, slušná herná dĺžka a fakt, že po prižmúrení oboch očí a otočení sa chrbtom môže Darkest of Days niekoho zaujať na vykompenzovanie nestačia. Z biedy hru vytrháva aspoň nízka cena, ktorá adekvátne odráža jej kvalitu.


Užívateľské hodnotenia - Darkest of Days

Darkest of Days je dosť dobrá FPS. Má výborný námet, rozmanité prostredia, množstvo zbraní, kvalitné grafické spracovanie... Pri plnení misii nie ste nijako obmedzený, proste si zvolíte akou cestou danú úlohu splníte. No ale keď si to tak zoberiem, viac mi to pasuje k takým budgetom. Ale upozorňujem že k veľmi kvalitným budgetom.

+2 Dobré Zlé
plusy:
+ prechádzka významními historickými udalosťami
+ veľké množstvo postáv na mape
+ futuristické zbrane
+ rozľahlé mapy

mínusy:
- stereotyp
- slabšia grafika
- velká HW náročnosť

+2 Dobré Zlé
Tato hra je najlepšia zo všetkych hier ktore som mal.Grafika nie moc pekná,pribeh je dostatočný,postavy dobré a zbrane parada.Proste...Už som to 3 krat vyhral a stale ma to bavi.Odporučam tomu kto sa nudi a nema čo hrať.

0 Dobré Zlé
tak hra ma dost velmi sklamala, grafika o nicom, dej je tiez zle spraveny, ako napad dobry, ale mohli spravat o vela vela vela lepsie

-3 Dobré Zlé









| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |