HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12932
1687

Online 256 užívateľov

Hry > Real Warfare: 1242 > hodnotenie


Real Warfare: 1242
50%

Moje hodnotenie - Real Warfare: 1242





Recenzie - Real Warfare: 1242

Hoci Real Warfare zďaleka nedosahuje kvality titulov Total War, tvorcovia sa za toto dielko nemusia hanbiť. A možno keby sa neobmedzili len na bojovú zložku, upútal by väčšiu pozornosť. Séria historických bojov je zaujímavou výzvou pre zručných stratégov, no končí práve vo chvíli, keď hra začne naozaj chutiť. Čo sa mňa týka, celkom dobre som sa bavil, aj keď na dohranie ťaženia bola nevyhnutná opravná záplata. Časť hráčov s predsudkami Real Warfare striktne odmietne, ale ak sa odhodláte na šachovú partiu na ruskej šachovnici, zistíte, že ťahať figúrkami v tejto hre nie je až také zlé.
Obsahově skromný datadisk, který kvůli vyšší obtížnosti ocení hlavně zkušenější stratégové. Tvrdit, že je nudný, by definitivně nebylo fér, protože není. Ale je zábavný? To už je otázka jiná. Obávám se, že v případě 1242: Real Warfare nula od nuly pojde.


Užívateľské hodnotenia - Real Warfare: 1242

No táto hra ma moc neprekvapila.. práve naopak, poviem len toľko že oproti rome total war alebo medieval 2 total war je táto hra len malým sústom, jediné čo na nej je pekné je možno zvláštna grafika.... ale i tak zahrať si ju na 5 min odporúčam :D

+1 Dobré Zlé
Strašne pekne to vypadá. Ale misií je pomálo. A zábava tu tiež moc nie je. Pochvalu si zaslúži aj možnosť vylepšovania jednotiek. AI je totálne mimo. Interface je nepohodlný. A vlastne...ja jednoducho nevidím dôvod sa zaoberať s touto hrou. Plus nie je dobre optimalizovaná. Jednoducho nie.

0 Dobré Zlé
+Grafika ujde

-
Nudne a nedoladene 2x si to zapnete a potom to odinstalujete
Otrasne technicke spracovanie



-1 Dobré Zlé

| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |