HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12932
1687

Online 2320 užívateľov

Hry > Batman: Arkham City > hodnotenie


Batman: Arkham City
90%

Moje hodnotenie - Batman: Arkham City





Recenzie - Batman: Arkham City

Batman: Arkham City nepotrebuje veľa slov. Z mimoriadnej silnej story nevychádza nik ako jasný víťaz ani jasný porazený. Komiksoví superhrdinovia si vybavujú účty a vy môžete byť pritom. Nepotrebujete poznať Batmana, ale vedieť, že Arkham City je najlepšou komiksovou hrou a silným ašpirantom na titul hra roka. Nenechajte si ju ujsť!
Nejlepší hra s Batmanem? Určitě. Nejlepší hra podle komiksu? Velmi pravděpodobně. Nejlepší hra roku 2011? Kdo ví... Jisté ale je, že Arkham City je rájem pro všechny milovníky temných světů, nacpaných až po okraj zajímavými postavami, událostmi a výbornou hratelností. Bravo!


Užívateľské hodnotenia - Batman: Arkham City

Dokonale prepracovana hra na spickovej urovni, nerobena len pre fanatikov ale pre hracov vsetkych kategorii, zaujme ako deti tak aj dospelych, unikatny bojovy engine, unikatny zazitok... ci je to hra roku? ak niekto dokaze povazovat skyrim za hru roku, tak toto musi byt absolutny vitaz.

+10 Dobré Zlé
Neveril som ze po Batmanovi akham asylum dokazu tvorcovia vytvori opat nieco tak dokonale... no nechutne som sa zmylil, pokracovanie ustalo vsetko. Najlepsia hra ktoru som minimalne za tento polrok okusil

+7 Dobré Zlé
Pod slovem batman si predstavim hustyho typka ktery neuveritelne mlati vsechny kolem bez stipky slitovani... A jo takovi i tenhle batman je, no a jeste ze ma na zasterce napsano 100%

+7 Dobré Zlé
Niekomu sa môže zdať, že celá recenzia sa nesie v superlatívoch. Pravdou je, že Batman: Arkham City si nič iného nezaslúži. Keď hráč chce nájsť v tomto kvalitnom engine chyby, má maličké ba priam žiadne šance. Niekto sa môže sťažovať na krátky hlavný príbeh, príliš starý engine či podobnosť s predchodcom. Iný ho chcú porovnávať s GTA a nadávať na príliš malé mesto. Avšak Rocksteady vytvorilo kvalitnú hru, ktorá má všetky aspekty, pre hru roka. Tento titul je podľa mňa pre všetkých nutnosťou. Pokiaľ je nejaká hra, ktorá si bez zamýšľania zaslúži titul hra roka nebudem dlho rozmýšľať a poviem Batman: Arkham City.

+ Plusy:
-Scenár
-Arkham City
-Systém súbojov
-Bohatý dodatočný obsah
-Catwoman
-Umelá inteligencia
-hudba

- Mínusy:
-Nič som nenašiel

+7 Dobré Zlé
Jednym slovom GENIALNA hra !! škoda rozpisovat pretože tato hra splna vsetko !!... A som rád že ku koncu roka takáto skvelá hra višla ! Odporúčam si ju zahrat.



+6 Dobré Zlé
toto je proste majstrovke dielo a tvorcovia zas posunuli svoje dielo o level vyssie takze davam celych 100%
-keby som mal vymenovat vsetky klady tak je tu riadny stlpec a zapory som ziadne nenasiel.

+6 Dobré Zlé
Naprosto dokonaly.Neni co dodat.
+grafika
+pribeh
+vedlejsi mise
+hudba
+velikost mapy
+boj
+moznost si zahrat i za catwoman
+skoro vsechno
-mozna az moc riddlerovek (kamery a balonky mohli vynechat)
-pro me moooc smutnej konec :((((((((

+5 Dobré Zlé
Toto je rozhodne hra roka 2011!! Dokonale spracovaná, zábavná a sú tam všetci moji obľúbení zloduchovia (Joker rulezz XD). Len že Joker sa už nevyskytuje tak často ako v AA.

+5 Dobré Zlé
100%Nebway
Je to skvela prepracovana hra, nad ktorou stravite niekolko hodin a nepusti vas, grafika a fyzika je super, pribeh je skvely so zaujimavymi zvratmi, skvela atmosfera. System boja vyzera spociatku primitivny ako bezduche klikanie, ALE nesmiete mat predsudky a musite to chvilu hrat aby ste prisli na to ze ten system sa pustupne rozvija, ucite sa nove veci a z bezducheho klikania sa stane stlacanie tlacidiel v presnom case, zosilnene novymi trikmi ktore sa ucite (napr. znicenie nepriatelovej zbrane ci odhodenie viacerych protivnikov naraz).

+5 Dobré Zlé
klady
+Batman
+pribeh
+slusny combat system(ktory sa rozvija cim dlhsie hrate)
+prostredie, primerana volnost
+znami Batmanovi nepriatelia
+grafika
+engine

zapory
-zanedbatelne

+5 Dobré Zlé
Zatiaľ asi najvydarenejšia hra, akú som kedy hral..Akčné hry ma moc nebavia, ale toto je SUPER!! Výborne spracovaná s výbornou grafikou..U mňa má táto hra 100%

+4 Dobré Zlé
Proste ..nádhera!:P

+Super grafika
+Mesto,Gangy..
+Dej,Pribeh
+Vedlejsi mise
+Catwoman
+Novy nepriatelia
(Two-Face,Mr.Freeze,Penguin,ClayFace... aj Joker:P)

-moc riddlerovek :/
-a tiež smutný koniec ale inač pecka :)


+4 Dobré Zlé
100%Taldar
Skvelá hra, čo vás nepustí a bude vás baviť aj po prejdení hlavnej story, ktorá je prepracovaná a zaujímavá, ale núdza nie je ani o vedľajšie úlohy, pričom stretnete veľa postáv z Batman sveta. Avšak na to aby vás táto hra bavila, Batmana vôbec poznať nemusíte, všetko pochopíte z hry a jednoznačne vás to bude baviť aj keď vám doteraz Batman nič nehovoril.

+4 Dobré Zlé
Plusy:
-dobry pribeh
-slusna grafika
-efektne suboje
-bojove vylepsenia
-engine
-dostatocna dlzka(hlavne+vedlajsie ulohy a hladanie riddloviek)
-vtipne Batmanove hlasky

Minusy:
-ziadne ktore by stali za znizene hodnotenie

+4 Dobré Zlé
+grafika,animacie,prostredie
+mesto akrham
+dej,pribech
+zvuky,hlasky
+catwomen v deji
+skill,upgrade
+fight,defense
+physx
+ + +

+4 Dobré Zlé
Nemyslel som si, že by mohol byť Arkham Asylum prekonaný, veď to bola naozaj vynikajúca hra, ktorej k dokonalosti chýbalo len málo. Ale tá dokonalosť prišla v podobe ďalšieho dielu pod názvom Arkham City.

+3 Dobré Zlé
Keď som hral predchodcu tejto hry, Arkham Asylum, bol som užasnutý ale toto, to je fakt nad moje očakávania. Batman: Arkham City má skvelý príbeh, ktorý človeka neskutočne baví, máte k dispozíci celé mesto kde sa dá parádne vyblázniť, misie sú dobre prepracované a záleží na vás či to rúbete hlava nehlava alebo ste potichu a v nepriateľoch každé mihnutie tienu vyvoláva strach. Hra má nezameniteľnú Batmanovskú atmosféru, ktorá síce bola nadupaná aj v Arkham Asylum ale tu je to skutočne zážitok...plusom je aj to, že si zahráme za catwoman a je to celé také sviežejšie. Hra je naozaj dostatočne dlhá plus vedľajšie misie sú tiež na vysokej úrovni. Ja osobne som sa od hry nevedel odtrhnúť kým som ju nedohral. Vrelo odporúčam, kúpa sa oplatí.

+3 Dobré Zlé
100%CoXer
Neuveritlne vymakana a vyborná hra. Od Arkham Asylum sa to velmi líši. Najmä v prepracovaní príbehu, nová postava Catwoman, nové a lepšie kombá, t.j: double takedown, triple counter attack atď. Grafika je len o trošku lepšia ako má Arkham Asylum. Takisto sa mi páčia aj DLC do hry, ako je Nightwing a Robin.

+2 Dobré Zlé
SUPER SUPER SUPER cakanie sa vyplatilo :D
+grafika
+pribeh
+ovladanie
+zbrane
+Catwoman
+nepriatelia
+mesto
+obrovska volnost
+Plus Mode
+upgrade
+Nigmove hadanky a ulohy

- ziadne

ja si osobne myslim ze vychytali vsetky chyby a vzniklo nieco velkolepe preto davam take ohodnotenie ...

+2 Dobré Zlé
skvela hra si ja myslim ani nie je narocna ale je velmi dobre spracovana aj pre prilezitostnych hracov


+2 Dobré Zlé
Túto hru som prešiel tá hra nepotrebuje veľa slov ako povedalo aj Sector.sk.
Proste je to najlepšia hra akú som hral zo Singleplayerov.

+grafika
+ani minusy na túto hru niesu
+príbeh
+fyzika


+1 Dobré Zlé
Proste vynikajúca hra. Jednoducho HRA ROKA - najlepší Batman čo sa týka grafiky , príbehu a hrateľnosti no klobúk dole...



+1 Dobré Zlé
100%adamkd
V tomto štýle asi najlepšia hra akú som kedy hral.
+super gameplay
+hra je vždy fér
+ridlerove hádanky
+návykovosť
-bugy
-málo bočných misií za catwoman

+1 Dobré Zlé
Super hra
+ pekna grafika
+ dlhy pribeh
+ vela vedlajsich misii
+ vela Ridlerovych hadaniek
+ nove zbrane
+ vela novych postav
+ velka mapa ( 5-krat vacsia ako v Arkham Asylum )
+ mozes hrat aj za Catwoman
+ super DLC pack

0 Dobré Zlé
100%bruce
Tato hra je uzasna.Je tu az 5-krat väcsi svet...Vyborna grafika a dobre spracovana hra...Predchadzajuca hra Arkham Asylum bol velmy maly svet...
+grafika
+5-krat väcsi svet
+aj batman aj Bruce Wayne
+dobre spracovane
Neni co dodat.Proste uzasna hra.

0 Dobré Zlé
Neviem tomuto titulu proste nič vytknúť.Jedna z najlepších hier vôbec!!Grafika prekrásna vďaka skvelému enginu,zvuky veľmi dobré,super bossovia,vybavenie batmana,možnosť hrania za catwoman ktorá má krásne prednosti a zadoček,najlepší bojový systém doposiaľ,skvelý koniec,neskutočné hmaty a mnoho ďalších plusov ktoré by som mohol menovať.Batman má proste niečo v sebe čomu neviem prísť na meno. 1OO%

0 Dobré Zlé
Je to skvelá hra. Ako narozdiel od iných ktorím sa to nepáči. Lebo sú stále opantaný starými hrami. Napríklad: Counter Strike, Gta San Andreas a iných hier...Lebo ako sa to dá povedať iný majú slabý počitač. Aj keď ja mám notebook a stačilo iba štvorgigovy a mi to pokojne ide. Takže chcem povedať iba to že je to perfektná hra ktorá si zaslúži 100%. Nenechajte si ju ujsť...

0 Dobré Zlé
Nebudem tu tomu kazit hodnotenie ani opisovat čo už tu bolo niekolkokrát opakované -hra je skvela po všetkých stránkach-pre mna kandidát na hru 2011-nenechajte si ujst a hrajte :)

0 Dobré Zlé
Ja dávam len 0 čísel, sorry, ale mne táto hra vôbec nesadla. Grafika je pekná, príbeh určite dobrý, keď to má 92 percent, musí na tom niećo byť, ale ja som to neobjavil. Súbojový systém mi vôbec nevyhovuje. Nečakal som od toho len tupé bitie do protivnika. Apropo, žiadny RPG systém som si nevšimol, asi zato, že RPG hry hrávam a viem, čo je to RPG systém vylepšovania postavy. Alebo to bude tým, že som túto hru vymazal po cca 1.5 hodine hrania.

0 Dobré Zlé
Ďalší skvelý Batman :)

+ Catwoman !!
+ príbeh
+ grafika
+ súbojový systém
+ Challenge mód a Riddlerove hádanky
+ množstvo úloh a bonusov
+ trofeje, Concept Arty

0 Dobré Zlé
Neviem čím začať, každopádne si ani neviem predstaviť lepší bojový systém a príbeh v ghette Gothamu, Batman je úžastný, Catwoman geniálna, Joker legendárny a všetko okolo sa nedá ohodnotiť inak ako plnou 1OO.

0 Dobré Zlé
+grafika s neuveriteľným smyslom pre detail
+catwoman
+všetci najväčší zločinci
+bathračky a postupné vylepšovanie
+skvelé hoci trochu nereálne súboje
+oproti Arkham Asylum je tu oveľa rozlahlejší svet
+príbeh hoci s trochu smutným koncom
+atmosféra a temnosť arkham city
+hrateľnosť aj po dokončení hlavného príbehu s vedľajšími úlohami
- loadingy

0 Dobré Zlé
Podobne ako u série Assassin's Creed, aj toto druhé pokračovanie posunuli tvorcovia o krok vpred. Svet je rozľahlejší, dej nelineárny, navyše okorenený možnosťou hrať nielen za Batmana. Hrateľnosť a ovládanie zvládnuté opäť na jednotku, úhlavní nepriatelia sú praví nefalšovaní sociopati ako ich poznáme z filmov, a dokonca aj samotný charakter Batmana je vykreslený o čosi ostrejšie ako v predchádzajúcom dieli. Grafika je o čosi vylepšená, no engine zostal nezmenený, čiže opäť veľmi svižný, bezbugový, a to aj za predpokladu, že môj staručký počítač nespĺňa minimálne požiadavky pre graf. kartu. Mínusy sa hľadajú len veľmi ťažko a ak si na nejaké spomeniem, určite ich sem pripíšem. Som zvedavý, ako dopadne trojka...

0 Dobré Zlé
Batman - Arkham City nezradil rozmanitým príbehom a pestrými úlohami. Grafika bola detailná a hráč je z nej v úžase. Mesto a lokácie boli krásne spracované a možností v hre bolo požehnano. Veľkým plusom bola aj vylepšená verzia hry. Koniec hry bol taký, aký mal byť hráč s ním môže byť spokojný.

0 Dobré Zlé
-: miestami optimalizácia, menšie bugy, niektoré pasáže hry, občas umelá inteligencia, absentujúci multiplayer, občas nereagujúce ovládanie
+: grafika, engine, audio, hudba, efekty, Batman, postavy, príbeh, zábava, atmosféra, vedľajšie úlohy, menu, bonus materiál, animácie, výbava, nepriatelia, dizajn, lokácie, voľnosť pohybu, modely postáv, boj, RPG prvky, dabing, herná doba, pôžitok s lovu, detective mod, postupné poškodenie obleku
Verdikt: Batman to vôbec nemá jednoduché so svojím nočným životom. Keď starostovi Sharpovi prepne, tak párty sa rýchlo mení na únos a šichta sa môže začať. Novej príležitosti sa chytá tak trochu iný psychiater Hugo Strange, ktorému sekunduje bohatý kabaret známych postáv z odvrátenej strany. Hráč k dispozícii dostáva celkom slušný piesoček na hranie, ktorý je oproti predchodcovi niekoľkokrát väčší. Popri hlavnej dejovej linke na dôležitosti nabrali vedľajšie misie, ktoré zdvojnásobujú hernú dobu. Po technickej stránke je na tom hra skvele, hoci sa občas objavia menšie bugy. Spestrením hry je Catwoman, za ktorú si možno zahrať diametrálne odlišným spôsobom oproti Batmanovi. Atmosféra hry si dokáže hráča uchmatnúť do svojich spárov a len veľmi obtiažne ho prepustiť do reality skutočného sveta. Pre fanúšikov DC univerza je Arkham City povinnosť, no a pre ostatných predstavuje skvelú príležitosť na zoznámenie sa s Temným rytierom.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Podľa všetkého je asi toto najlepšia hra akú som kedy hral. Proste obrovský booom !
+ ovládanie
+ perfektná grafika
+ super pohyby
+ dej ( lepší ako vo filme )
+ protivníci
+ vedľajšie úlohy
+ riddlerovky
- žiadne !!



-1 Dobré Zlé
+vyborna grafika, optimalizace
+delka
+propracovanost prostredi
+bojovy system
+hodne vedlejsich misi + riddles a trofeje
+stridani mezi batmanem a catwoman

-1 Dobré Zlé
Vynikajúce pokračovanie Arkham Asylum. Scenár a samotné spracovanie porovnateľné s predchádzajúcim dielom, ale herný svet sa značne rozrástol. Samozrejme s tým stúpol aj samotný herný čas a obtiažnosť hry. Tvorcovia urobili dobre, že ostali verný štýlu z predchádzajúceho dielu a tak atmosféra Gotham City je krásne gotická a plne vystihuje komixovú predlohu.
Skvostný kúsok do zbierky každého hráča.

-1 Dobré Zlé
Hra která je na 100% ale hodnotím ji na 90% proč ? Tak praseckou optimalizaci už sem dlouho neviděl, nefunkčí DX11 na 32bit systemu tak ypovažuju za slušnou prasárnu. I ny úkor schozenejch detailů se hra prostě občas drbe a zatuhuje, skutečně výborná práce ! Zbytek je na výbornou, hratelnost, příběh, postavy, prostředí, hádanky, trofeje ...Párádní zabava sou souboje. Kámen úrazu je možná fakt že hra za Catwoman je lepší než za Batmana :-)

-1 Dobré Zlé
Totalna hovadina! Uz len to ze to je Batman, neznasam hry podla komiksu a ine blbosti. Z hladiska hratelnosti je to mozno OK ale zaklad je zly. Proste hovadina.

-3 Dobré Zlé
Na tuto hru som tak dlho čakal a u mna nula bodov nechapem ako mozu vytvorcovia tak odflaknut tuto hru mohla to byt pecka ale iba previedli hru z konzoly na pc minusy davam skoro na vsetko este aj ta grafika onicom a pritom take velke poziadavky proste NO KOMENT

-20 Dobré Zlé






100%Neo87


100%Fundy













95%Ben



100%misor2






100%Maddog


100%sauron


100%misor

100%msior2



100%simak




100%huk

100%PejMej








85%puck





100%Januel








90%J0ZQ














| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |