HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21180
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12925
1687

Online 34117 užívateľov

Hry > Kingdoms of Amalur: Reckoning > hodnotenie


Kingdoms of Amalur: Reckoning
78%

Moje hodnotenie - Kingdoms of Amalur: Reckoning





Recenzie - Kingdoms of Amalur: Reckoning

Kingdoms of Amalur je i přes svoji grafiku ve stylu Mickeyho klubíku poctivá, neodfláknutá a zábavná hra s obzvláště povedenými souboji. Nic víc ale nečekejte. Osudy herního světa i vašeho hrdiny ztratí po čase jakýkoli význam a hráči zbudou pod rukama desítky questů v rozlehlých oblastech bez vlastní identity. I přes všechny ty výtky to ale není málo. Kingdoms of Amalur: Reckoning stojí za dohrání, na které si rozhodně vyhraďte pár dní čistého času.
Zdanlivo obyčajnej RPG Kingdoms of Amalur nepredchádzali silné reči a fanfáry ako v prípade vlažného Dragon Age II. Navyše vyšla v trochu diskutabilnom termíne, krátko po novom roku, keď hráči ešte stále objavujú zákutia Skyrimu. To však nie je dôvod, aby ste ju obišli a už vôbec nie podceňovali. Má síce aj svoje neduhy, ale v určitých ohľadoch je Kingdoms of Amalur na tom lepšie ako Skyrim. Niektoré pamätné momenty a súboje s bossmi prekonávajú aj finále The Elder Scrolls V. Amalur nezaostáva ani svojou rozsiahlosťou a boje patria k najlepším, aké sa objavili v RPG žánri. A to je dosť dôvodov na kúpu a pekné deviatkové hodnotenie.


Užívateľské hodnotenia - Kingdoms of Amalur: Reckoning

Ja davam 100 pretože ta hra nema chybičku fakt pekna grafika aj tie kuzla a veci atd pripomina mi to troška wow ,lineage ale to je v pohode u mna ta hra ma 100

+2 Dobré Zlé
jednoznačne podarená hra , bojový systém , questy , prostredie , príbeh spracované do dokonalosti , grafika mi neprekážala ale myslím že v budúcnu ju napravia :) táto hra odomna dostáva 90% nakolko som si ju užil a velmi sa mi páčila :)

+1 Dobré Zlé
Kingdoms of Alamur, sa prejavil ako dost dobré RPG.
Čakal by som, aby urobili aj pokračovania.
Ale, nemá na Dragon Age.:)

+1 Dobré Zlé
veľmi dobrá hra a je v češtine, kto hrá RPG s jedným hráčom, naozaj nebude ľutovať, neskutočne rozsiahly svet,hrám hru cca 50 hodín a podľa počtu úloh som v cca 2 tretinách,bez DLC ani tam nie..
dobrý systém súbojov, výroba vybavenia, mapa,..všetko OK, menej bodov ako 100% som dal len preto, že možno viac logických úloh, ale všetko ostatné je fajn

+1 Dobré Zlé
Kingdoms of Amalur je chvalihodna hra s kuzelnou grafikou a mnozstvom moznosti ako hru hrat. Fighting system sa mi velmi paci aj ked pri RPG som radsej na nieco realnejsie cim myslim grafiku a fighting system. Pribeh je trosku otrieskany ale ten co ma rad celkovo RPGcky a vojny sa samozrejme potesi.

0 Dobré Zlé
Celkom haluz ale predsa jej čosi chýba ale neviem prísť nato,že čo...Ale ináč sa mi páči a teším sa na pokračovanie... :)

0 Dobré Zlé
Milé prekvapenie, ktoré potešilo so slušnou grafikou, otvorenosťou sveta, jednoduchosťou hry a hracou dobou ... veľmi zaujímavé a dobré RPG

0 Dobré Zlé
95%daz0
Paci sa mi pribeh tejto hry. No grafika a postavicky stej hry mi pripominaju skor WOW, ale inac davam 95%

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Dalo by se říct že Kingdoms of Amalur: Reckoning jen vykrádá to co už sme videli, ale poskládal to tak dobře a kouzelně že se to dá prominout. Kde Fable skončil tam Kingdoms of Amalur: Reckoning začal a chytl šanci za správný konec. Jen craftění, alchymie a kovařina vás zabaví na hodiny a hodiny, k tomu objevování kouzelného světa a tuny, ale opravdu tuny úkolů a je tu další návykové RPG.

+ Kouzelná grafika
+ Spousta questů
+ Rozlehlá mapa

- Nejvíc mě točí ten omezenej pohyb, seskok jen na označeních místech a nemožnost přeskočit byť jen ten nejmenší kámen.

-1 Dobré Zlé
Grafika ako z obdovia WOW.. tj 2004-2005... nicim zaujimave prostredia, tak sa zamotate vo vedlajsich Q ze vas to proste prestane bavit, o bojovom systeme nie je ani reci na tych par komb ktore stale pouzivate dookola...50%.. nezaujimave, nedohrane

-1 Dobré Zlé
+ zaujimavy plot
tvorba postavy

- efekty
vyzera to jak wow (prostredie)
niektore veci jasne napodobuju TES hry
pribeh je dost casto uplne zbitocne a otravne nasilu natahovany
vedlajsie questy... je ich moc a su absolutne nudne


-1 Dobré Zlé
Všade samé BUGY, hlavne v hlavnej úlohe jak máte isť do mesta YSA za kráľom a nemôžete otvoriť k nemu dvere lebo pýta kľúč a pritom ten kľúč je iba obyčajný BUG, a to všetko len preto že som najskôr prechádzal vedlajšie úlohy, a 40 hodín v čudu teraz, ani tú hru dohrať nemôžem, zbytočne vyhodené peniaze!

-1 Dobré Zlé
Strašne som sa tešil na nejakú akčnú hru s RPG prvkamy v štýle Darksiders alebo God of War ale TOTO NIE!! 2012? skôr tak 2008. Grafika otrasná a to ovládanie? ako keby som hral Maria.. za sekundu spravim 3 kotrmelce proste sklamanie.

-grafika
-inventár
-ovládanie

+ nenašiel som žiadný lebo som to nedokázal hrať dlhšie ako 20 minút

-2 Dobré Zlé


100%misor




100%simak


















100%misor2



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |