HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 12204 užívateľov

Hry > Planet Alpha > hodnotenie


Planet Alpha
62%

Moje hodnotenie - Planet Alpha





Recenzie - Planet Alpha

Planet Alpha je príjemná hra, ktorá je výborná na dlhé večery, v ktorých chcete vypnúť a čakať na to, čo vám hra v ďalších minútach ponúkne. Najväčšou prednosťou je vizuálne spracovanie úrovní a taktiež ich dizajn, ktorý v sebe skrýva jasné cesty, no tiež nenápadné vedľajšie odbočky, v ktorých odhalíte ešte viac pekných miest. Jednoduchá hrateľnosť zabezpečuje nenáročnosť, no aby ste sa predsa len nenudili, zmena dňa a noci vo vašich rukách má potrebnú silu na oživenie postupu. Na druhej strane jednotná šablóna, ktorá so zmenou prichádza, vie byť najmä v druhej polovici hry už skôr na príťaž a pôvodné čaro sa vytráca.


Užívateľské hodnotenia - Planet Alpha

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Planet ALPHA je dalsi EPICKY nastupce INSIDE a rozhodne je to jeden z nejkouzelnejsich 2D pocinu, co kdy vzniknul. Vyvojari vsadili na detailni atmosferu s nadhernou a zaroven nebezpecnou faunou a florou, ktera celi destrukci zahadnymi ,,terminatory,, v cele s temnym Baymaxem, kteremu se z nejakeho duvodu nelibis.

0 Dobré Zlé


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |