HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 4234 užívateľov

Hry > Duke Nukem: Manhattan Project > hodnotenie


Duke Nukem: Manhattan Project
77%

Moje hodnotenie - Duke Nukem: Manhattan Project





Recenzie - Duke Nukem: Manhattan Project

DN:MP je krásnou vzpomínkou na doby, kdy hry byly adrenalinovou zábavou plnou akce a zároveň důkazem, že i tento jednoduchý herní koncept nám má stále co nabídnout.
Všetci kto si chcete oddýchnuť od stále náročnejších stratégií a zložitých RPGéčiek zahrajte si to. Dostanete sa to sveta starých arkád v novom modernom prevedení. Mimochodom Manhattan Project smi trochu pripomína aj štýl nových Disneyoviek, kde už dávnejšie začali robiť svoje arkádovky do 3D enginov. Hra však nie je zlá a určite fanúšikov Dukeho poteší, alebo aspoň skráti čakanie na Duke Nukem Forever. Niektorých možno sklame absencia 3d voľnosti z Dukeho 3d, ale treba si uvedomiť že Duke bol od začiatku myslený ako 2D arkádová plošinovka.


Užívateľské hodnotenia - Duke Nukem: Manhattan Project

100%link9
jedna s nejlepších 2d střileček co sem hral na meši chybi se povedla tahle 2d je super dobrá s grafickou ušla

+1 Dobré Zlé
kedysi bomba hra ktora vibijala dych ale teraz druhotriedna akcna strielacka nastastie sa autory vzchopily a spravily ovela zaujimavejsie pkracovanie

0 Dobré Zlé
78%qwer
Celkom kvalitná (ale na pomer série podpriemerná) hra. Pohľad "z boku" určite sadne pamätníkom, krorí si pripomenú 1. a 2. diel. Hra má peknú grafiku a dobrú hrateľnosť.

0 Dobré Zlé
Zábavná skákačka a podľa mňa po Duke 3d najlepšia Duke Nukem hra.
orientácia a ovládanie sú občas trochu mätúce, ale grafika je OK a super je Hudba a Nukemove hlášky.

0 Dobré Zlé
-: bugy, príbeh, miestami kamera, absencia multiplayeru, herná doba, opakujúce sa hlášky
+: grafika, efekty, hudba, zbrane, ovládanie, dizajn, humor, vylepšenia, funkcia ega, lokácie, bossovia, oslobodzovanie dievčat, zábava, nostalgická atmosféra, Duke a jeho hlášky
Verdikt: Viete čo jednoznačne mutanti nemali robiť? Rušiť blonďáka menom Duke pri prejave k ľudu New Yorku, keď sa pritom s ním maznajú príslušníčky nežnejšieho pohlavia! To veru nemali robiť! Manhattan Projekt je nostalgickou spomienkou na časy, keď hernému svetu vládli akčné plošinovky. Duke tentokrát nastupuje na scénu s hustým arzenálom zbraní a ešte hustejšími hláškami, ktoré sa však rýchlo opočúvajú. To nie je jediný nedostatok ináč skvelej a zábavnej hry. Príbeh je klasicky B-čkový, no zasadený do zaujímavého a graficky príťažlivého prostredia. Negatívom je aj herná doba kampane. Tá sa pohybuje okolo 5 hodín. Herný zážitok k tomu dokáže pokaziť miestami stupídna kamera. Duke si napriek nedostatkom drží svoju fazónu, nemožno ho zabiť, maximálne naštrbiť jeho ego.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Návrat Duke ke kořenům plošinových arkád, jen místo ve 2D ve 3D. Už ne taková zábava jako předchozí Duke Nukem 3D, ale pořád lepší, než Duke Nukem Forever.

0 Dobré Zlé







| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |