HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 2619 užívateľov

Hry > Pirates of the Caribbean > hodnotenie


Pirates of the Caribbean
73%

Moje hodnotenie - Pirates of the Caribbean





Recenzie - Pirates of the Caribbean

Pirates of the Caribbean jsou podobně jako jejich předchůdce Sea Dogs rozporuplnou hrou. Skvělý námět a příběh vás spolu s krásnou grafikou dokáže zaujmout a upoutat na dlouhé hodiny, ale celá řádka podivných chyb a nedostatků zase pěkně otrávit. Mám za to, že překousnout všechny zápory a zůstat u této hry až do konce si vyžádá trochu větší odhodlání.


Užívateľské hodnotenia - Pirates of the Caribbean

Je to výborná hra. Ak vás baví zlatý vek pirátov tak to musíte mať. Výborný príbeh, možnosť frakcie, námorné boje, šermiarske súboje, RPG prvky atď. Je to krása. Mne sa to o trochu viac páči ako Age of Pirates Caribbean Tales ale len s módom Build, pretože delá sú už reálne vymyslené. Síce grafika není moc pekná ale more a lode sú na strednej úrovni. Je to zábava a okrem tohoto a Age of Pirates tituov, toho pod slnkom moc nie je, čiže si to hneď obľúbite.

+1 Dobré Zlé
Dobrá hra. Na rok vydania perfektná grafika. Ale nič výnimočné. Súboje s loďami aj s postavou sú úbohé. Najviac ma bavilo obchodovanie a dej.

0 Dobré Zlé
Nemá to síce veľa spoločného s filmom ale je to dobrá hra a super je na nej to že ju môžete hrať normálne podla úloh ale aj tak že budete pašovať veci a budete ako pirát... lebo nie vo všetkých hrách sa dá hrať rôznymi spôsobmi. A to sa mi páčilo. Lebo som prešiel celé normálne a potom som si to zahral ešte raz tak "nelegálne"

0 Dobré Zlé

| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |