HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 34605 užívateľov

Hry > World War I: Grabenkrieg in Europa > hodnotenie


World War I: Grabenkrieg in Europa
66%

Moje hodnotenie - World War I: Grabenkrieg in Europa





Recenzie - World War I: Grabenkrieg in Europa

1. světová válka je zajímavým titulem pro všechny, kterým toto téma v oblasti RTS citelně chybí. Je to ale jediné výrazné plus, protože jinak se zde nesetkáte s ničím novým. Možná to chtělo trochu více invence při navrhování scénářů. Po opadnutí prvotního nadšení se totiž neubráníte stereotypu, při vykonávání stále stejných úkolů.
Hra 1. Světová Válka je jedinečná svojou tématikou a nevýrazná spracovaním. Neobsahuje žiadne nové nápady ani atraktívne doplnky. Tvorcovia dokonca nezakomponovali do hry ani multiplayer, čo by celkom potešilo. Pokiaľ nie ste priaznivcami prvej svetovej vojny, nevidím dôvod, prečo by ste o tento titul mali prejaviť záujem.


Užívateľské hodnotenia - World War I: Grabenkrieg in Europa

Dá sa povedať, je to najlepšia stratégia z 1. Svetovej vojny. Lepšiu hru nenájdete, i keď tu je niečo ako The Entente, 1914: The Great War a Aggresion Europe 1914. Je to výborná hra s autentickými zbraňami a vozidlami. Misie sú tiež autentické, zase nie až tak úplne, ale historickej presnosti majú viac menej dosť. Celkom je slušná i doba hrania, ale niekedy prišiel aj stereotyp, hlavne pre niekedy sa opakujúce úlohy. Čo sa týka grafiky, na svoju dobu zaostáva, ale efekty sú prevedné celkom dobre. Ak vás zaújma WW I, tak v tom problém nevidím, skôr je problém v hudbe, pretože tá je otrasná, snáď horšej hudby som nepočul. Ešte je nevýhodou, že menšie delá majú slabý dostrel, tie väčšie to ešte ako tak, je to nedostačujúce, ale tie menšie typy to je hrôza. Výhodou je, že si zahráte za Dohodu, Nemcov a Rusov. Táto hra zaújme skôr priaznivcov WW I, hlavne pre jej historické bitky, autentické zbrane a techniku, toto všetko si užijete v snáď jedinečnej stratégií, i keď moc nových inovácií neprináša. Ak vás zaúma 1. Svetová vojna, pripočítajte si body naviac, celkovo ale odporúčam, lepšiu hru z WW I nenájdete.

0 Dobré Zlé



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |