Sins of a Solar Empire | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 14928 užívateľov

Sins of a Solar Empire


Žáner:Strategická
Dátum vydania:4. Február 2008
Stránky hry:www.sinsofasolarempire.com
Výrobca:Stardock, Iron Clad Games
Kúpiť hru Sins of a Solar Empire
Kúpiť hru

Sins of a Solar Empire je komplexná vesmírna realtime stratégia s epickým sci-fi príbehom na pozadí, ponúkajúci celkom 3 hrateľné strany – industriálny Trader Emergency Coalition, psi technológie používajúce The Advent a technologicky najvyspelejší Vasari.

Všetky tri rasy ponúkajú unikátny technologický strom a majú ako svoje výhody, tak nevýhody vo všetkých hlavných oblastiach (ekonomika, politika, boj, výskum) hry. Zhostíte sa pritom vodcu národa, politika, ekonóma i veliteľa, ktorý povedie do tuhých vesmírnych bitiek desiatky jednotiek, ktoré sa budú v rámci jednoduchého RPG systému neustále vyvíjať a získavať nové schopnosti i bojovú obratnosť.




HW požiadavky Sins of a Solar Empire
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP2 / Vista
  • 1.8 GHz CPU
  • 512 MB RAM
  • 128 MB DirectX 9 3D Video Card (Radeon 9600 / GeForce FX 6600)
  • DirectX 9.0c Compatible Sound Card
  • DVD-ROM
  • 3 GB Hard Drive Space
  • Keyboard
  • Mouse
  • DirectX 9.0c
Odporúčané požiadavky
  • 2.2 GHz Dual / Quad-Core Processor
  • 1 GB RAM
  • 256 MB DirectX 9 3D Video Card (Radeon X1600 / GeForce 7600)

Ďalšie videá »


Sins of a Solar Empire - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Tiscali Games75%
Výborná, vyvážená a chytlavá strategie, která dokáže hráče pohltit. Bohužel ji uškodila nepřítomnost kampaně a také ji chybí něco, co by vás po čase nutilo hrát ji znovu a znovu. I přesto má ale určité, těžko specifikovatelné kouzlo a ví, jak oslovit. Přehlédneme-li drobné chybky, které by potřebovaly doladit, nedá se jinak co vytknout a zvláště fanoušci vesmírných strategií by neměli váhat s koupí.
Sector.sk90%
Bez čoho sa pri tejto hre nezaobídete, je aj more času potrebné, aby ste do tejto hry prenikli. Nielen pre jej dokonalé zvládnutie, ale aj kvôli celkovému pochopeniu, ktoré zaberie mnoho hodín, dní až týždňov! Pre niekoho to môže byť veľké plus, pre niekoho mínus, ale pre ľudí so strategickým srdcom jasná voľba. Tí v tejto jedinečnej hre nájdu skĺbenie všetkých aspektov potrebných pre vesmírne dobrodružstvá, aké tu už dlho neboli. Vydarené grafické i zvukové spracovanie, prekrásna hudba, interface uľahčujúci neľahké rozhodnutia generálov a hlavne herné mechanizmy, ktoré vás budú držať pri monitore povestnú “ešte chvíľu a idem spať”.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Quiatus94%
Po mnohych rokoch konecne poriadna sci-fi RTS, v ktorej mozete mat viac nez par lodi (moj osobny rekord je okolo 450 sa rasu Vasari), nie je zatazena zbytocnostami, graficky velmi pekne a nenarocne spracovana (na svojom booku bezim na plnych detajloch, a to nie je ziadny extra vykonny stroj), naucit ju hrat sa da za pol hodinu hrania. Jedine, co zamrzi, je absencia kampane, aj ked jedna mapa, pokial sa na nej nachadza aspon stovka planet, zabere par desiatok hodin hrania.
knedlik98%
Necakal som ze vyde takato hra. Velmi kvalitna hra co sa tika hratelnosti aj grafickeho spracovania. Su tam mensie chyby v invertari a pod. ale aj tak som velmi spokojny.
jawes94%
dobra hra. plusom je dobra grafika vela tipov lodi planety.minusom je malo vyberu ras su tam iba Tec Vasari a na tych poslednich si neviem spomenut :D a najepsia rasa je asi Vasari proste super hraaa
die.hard100%
Skvelá hra .....No faktická bomba.Hráte tu za tri rasy:TEC-ludská korporácia,ADVENT-bytosti podobné ľudom a VASARI. Graficky je to fak dobré efekty a to všetko.Jedine mi tam chýba kampň respektive hranie misií.Inak mozete si tu vytvorit vlastné mapy atd....V tejto hre je najsilnejšia rasa TEC potom ADVENT a VASARI.Ale každá rasa je dobrá na ničo iné.Za rasu TEC rýchle peniaze a velké životy lodí a tak.......A dalej vyskusajte sami ............Naucenie tejto hry ako ovladanie myslim je približne taká polhodinka možno hodinka.Mne to valí na plno len tie misie.Takže moje hodnotenie za poriadnu scifi stratégiu je 100%..:D
Gamus90%
Veľmi dobrá vesmírna stratégia. Ešte stále dokáže zaujať, či už grafikou alebo hratelnosťou. Perfektná možnosť na LANku a podobné akcie, aj keď je nutné počítať s dlhšou dobou hrania. Možné hrať aj sám proti AI, ktorá je podľa obtiažnosti aj naozaj ťažšia.
Inak hra z vesmírneho prostredia. Mnoho planét medzi ktorými sa presúvate a postupne obsadzujete ďalšie. Dobre prepracovaný systém vylepšovaní, či už armády alebo ekonomiky. Rôzne možnosti výhry. Tri základné rasy na výber a následne rôzne jednotky od malých scoutov cez veľké battleshipy až po titána.
Naozaj odporúčam ešte aj v roku 2014 pre každého, koho aspoň trochu berú vesmírne hry a stratégie.
Mike940%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


všetky (14) »

Súvisiace hry Sins of a Solar Empire II
Sins of a Solar Empire: Rebellion - Ultimate Edition
Sins of a Solar Empire: Rebellion
Sins of a Solar Empire: Trinity
Sins of a Solar Empire: Diplomacy
Sins of a Solar Empire: Entrenchment

Diskusia o hre Sins of a Solar Empire Pridať príspevok
01.03.2013 12:52 - nevi te stetli by to slo na geforce 2 mx 200 64mb proccesor amd athlon xp 2000...
19.08.2012 16:34 - ja by som mohol :-)
02.08.2012 16:40 - Nechtěl by někdo hrát multiplayer přes hamachi?
25.08.2011 17:02 - Ty planety se získávaj tim že ju dobyjete a dáte tam co ne...
29.10.2010 19:05 - NEwite kde mozu stahnout tuto hru v plne verzi??Diky moc za odpoved
...
Zobraziť všetky príspevky (19) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |