Alone in the Dark (2008) | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 36472 užívateľov

Alone in the Dark (2008)


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:20. Jún 2008
Výrobca:Atari, Eden Studios
Kúpiť hru Alone in the Dark (2008)
Kúpiť hru

Slávna séria hororu Alone in the Dark sa dočkala ďalšieho pokračovania. Piaty diel sa však od predošlých značne líši, a to už len s tím, že sa odohráva trochu netradične v Central Parku v New Yorku. Pozrite sa do miest ako je Zoo, opustená zbrojovka, či kostol a hlavným protagonistom príbehu je opäť Edward Carnby, starý známy z predchádzajúcich dielov.

Zomrel síce v roku 1926, ale nejako sa stalo, že stále "žije". Celé jeho dobrodružstvo je zhrnuté do určitých častí, epizód, ktoré budú stupňovať napätie podobne, ako je to v slávnom seriáli typu 24, Lost a pod. Každá taká časť vám zaberie asi 30-40 minút. Navyše, až odohráte všetky, ktoré sú súčasťou tejto hry, môžete sa tešiť na prídavky na stiahnutie. Čo sa týka hrateľnosti, dôraz je kladený na prieskum prostredia a odhaľovanie jeho tajomstiev. Zároveň sa dočkáte aj omnoho viac akcie, ako bolo v predošlých dieloch Alone in the Dark.




Alternatívne názvy
Alone in the Dark 5: Near Death Investigation; AITD

Ďalšie videá »


Alone in the Dark (2008) - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Tiscali Games80%
Dravá originalita, super nápady, filmová atmosféra, slušná grafika a grandiózní soundtrack. Pokud si dokážete zvyknout na ne úplně zvládnuté ovládání a nevadí vám chybky technického rázu, jedná se o naprostý must-have titul pro přívržence survival-horrorů, kteří se plácají už nějakou dobu v herním suchu.
Sector.sk80%
Nemôžem si pomôcť, ale najnovší diel v sérii AiTD ma skrátka zaujal. Prešiel som ho takmer so zatajeným dychom, pričom na tých pár originálnych noviniek som si pokojne zvykol. Celkovo pozitívne dojmy mi neskazilo ani krkolomné ovládanie, ktoré vo mne akurát tak evokovalo spomienky na časy, kedy sa každá hra ovládala rovnakým spôsobom. Časy, kedy sa nefňukalo nad tým, že hra je trošku zložitejšia a na jej zdolanie nestačí len zmes rýchlych reflexov, ale aj nejaké to rozmýšľanie. Práve odklon od zabehnutého štandardu ale robí z titulu AiTD nečakane zaujímavý produkt, ktorý by rozhodne nemal ujsť vašej pozornosti.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
buxo88890%
Neskutocna adventura,ktora vas dokaze pohltit ze zabudnete aj kolko je hodin. Grafika je na urovni ale vsetko kazi to ovladanie,ktore je neskutocne frustrujuce hlavne pri 3rd pohlade. Dabing (myslim cesky) dopadol na vybornu tak ako aj preklad a nie jeden raz som si myslel ze sedim v kine a cumim na Ackovy film.
Verdikt.
Proste super pokracovanie(i ked nepriame) minulich dielov.
90%
Patrix140588%
Jednoducho nadherna hra ktorej sa neda povedat ze je prepadak urcite ak vyrobcovia spravia pokracovanie tak ju budem mat prvy :D

Na hre bolo najkrajsie to ze to bol ako film aj ked to ovladanie....
Mr.Carnbey93%
Navzdory niekedy náročnému ovládaniu ( na ktoré sa dá v pohode zvyknúť ) patrí Alone in the Dark medzi elitu najnovších hier a tiež survival horrorov. Hru vylepšuje aj dobre spracovaný český dabing a aj fakt že hra nemá až také vysoké požiadavky. V pohode sa dá hrať aj na najnižších detailoch. Pre každého hráča je to povinnou výbovou.
Terzeus95%
Najlepší z celej série. Úžasné grafické spracovanie predčiace pojem Next-Gen a s tak dobtrou hrateľnosťou až to je niekedy úžasné! Svet Alone In The Dark ešte nikdy nebol tak úžasný!
jawes95%
hra ktoru sa da tazko prekonat.prostredie z new yorskeho parku je dobry napad.a tak isto aj moznosti boja grafika skvela ovladanie horsie ale ked si prepnete pohlad je to lepsie.
keami91%
Je to dobrá hra,strašidelná ale má dobrý príbeh.Mnoho levelov je logicky spracovaních a má to velmi dobru grafiku.
TANK99088%
Pekna grafika
Cz dabing :)
Good pribeh
Tejto hre nieje skoro co vitknut az na to otrasne ovladanie z 3tej osoby
Neda sa sa to doslova ovladat chce to brutalnu trpezlivost

Ai nepriatelov je trosku dementna to myslim ostalo z konzol ked nepriatel stoji a caka na vas co mu spravite ...
Ades95%
Této hře musím dát 95% hlavně kvůli ději a možnostém v této hře. Myslím si, že se hra opravdu povedla, až na hratelnost a konečnou obtížnost. Konečný park jsem dělal velmi dlouho jelikož to bylo velmi obtížné.
gabk080%
Alone in the Dark Je Fakt Slušný A hlavne dobry horor ktory ma dobru grafiku,dej,soundtracki,atd.Len zle ovladanie na pocitaci Ale da sa
Fijo80%
Dalšia hra ktorá dokáže prekvapiť nie len hraťelnosťou ale aj grafikou a efektmi. Na ovládanie si len treba zvyknuť. Hrá je výborná v tom že má výborný pribeh a pokial máte tu správnu verziu tak aj dabing :)
Mathue2496%
Grafika:92%-Neje najrevolucnejsia ale si dali na tom zalezat a mne sa pacila
Pribeh:100%-Vyborny strasne dobri Na pokracovanie AITD 4
Ovladanie:42%-Ubohe ale ked sa prepne na FirstPerson tak je to lepšie
Hudba:81%-Dobra
Zabavnost:87%-Rozne kombinacie finti pasce - ORIGINALNE
Hracie Prostredie:100%-Apokalipticky NEW YOURK je fakt vyborny napad
Ovela lepsi nez AITD 1,2,3,4
Dado80%
Zaujímavý a hlavne originálny príbeh, slušná grafika, kvalitné ozvučenie plus skvelá česká lokalizácia. To všetko perfektne charakterizuje adventúru Alone in the Dark. Označenie hororová však nie je práve najpríznačnejšie, keďže táto stránka hry je potlačená trochu do ústrania, napriek tomu to atmosfére hry až tak veľmi neškodí. Čo je však škodí skutočne dosť, je katastrofálne ovládanie hlavne pri pohľade z tretej osoby, pri ktorom majitelia klávesníc budú len neveriacky krútiť hlavami. Celkovo sa však jedná o kvalitný titul, ktorý si musia minimálne milovníci takéhoto žánru určite zaobstarať.
FiFty_2270%
V prípade AITD som sa tešil na vynikajúcu hororovú adventúru čoho som sa v podstate aj dočkal, ale zážitok z hry mi totálne kazí hrozné, ale extrémne hrozné ovládanie, vďaka ktorému je táto hra na klávesnici nehrateľná. To by mi nevadilo v tom prípade, že by mi na tom fungoval aspoň môj gamepad, ale dokonca ani ten nechce na tejto hre fungovať. No a tak sa vlastne stalo hranie tejto hry trápením. Škoda, že práve taká dôležitá vec ako je ovládanie skazila tak skvelú hru.
Debreno90%
Výborné. Hra pre pamätníkov, ale aj pre nových hráčov.
Hrateľnosť: 4/10 (skúsení hráči 6/10)
Grafika: 10/10
Scenár: 10/10
Hudba: 10/10
Mike9100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


všetky (40) »

Súvisiace hry Alone in the Dark
Alone in the Dark: Illumination
Alone in the Dark: The New Nightmare
Alone in the Dark 3
Alone in the Dark 2
Alone in the Dark 1

Diskusia o hre Alone in the Dark (2008) Pridať príspevok
24.03.2013 20:10 - ja stem na pc serial :-D;-):-|:-/:-/:-/
24.03.2013 20:00 - 8-) ocuvalte doslral som to a pita to odmna unlock cod aky je :-D
24.11.2012 00:43 - neviete kde zohnat cz dabing pls
28.07.2012 09:34 - Chlapci pokud chcete opravdu funkční crack na ENG verzi hry, tak sta...
07.01.2012 16:02 - Dobrý den nevim kde mám stáhnout hru allone in the dark 1 :'-( ...
...
Zobraziť všetky príspevky (392) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |