Colin McRae: DiRT | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 41151 užívateľov

Colin McRae: DiRT


Žáner:Racingovka
Dátum vydania:15. Jún 2007
Stránky hry:www.codemasters.com/dirt/
Výrobca:Codemasters
Kúpiť hru Colin McRae: DiRT
Kúpiť hru

Ďalšie pokračovanie rally závodov Colina McRae, ktorý ponúka oficiálne licencované autá, trate postavené na skutočných predlohách i trate ohromujúce audiovizuálnym spracovaním s viacerými modelmi riadenia i nastavenia miery reality, aby si na svoje prišli ako skúsený virtuálny pretekári, ako aj nováčikovia, alebo vyznávači arkádovej adrenalínovej jazdy.

Hra prináša nielen klasickú štruktúru rally závodov, kde jazdci pretekajú s časom medzi jednotlivými stanoviskami, ale i s niekoľkými novými druhmi závodných klaní vrátane závodov do vrchu, v púšti, alebo Rally Crossu, kde sa na špeciálne upravených tratiach musí každý pretekár prebiť o víťazstvo plech na plech s niekoľkými súpermi.




Alternatívne názvy
DIRT: Colin McRae Off-Road

HW požiadavky Colin McRae: DiRT
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / Vista
  • 3.0 GHz CPU
  • 1GB RAM
  • Geforce 6800 / Radeon X1300
  • DirectX Compatable Sound Card
  • 2x DVD-ROM
  • 12.5 GB Hard Drive Space
Odporúčané požiadavky
  • Intel Core 2 Duo 2.66Ghz / Athlon X2 3800+ CPU
  • 1GB RAM
  • GeForce 7800 / Radeon X1800
  • Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card

Ďalšie videá »


Colin McRae: DiRT - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Tiscali Games79%
Hezké offroad závody, u nichž musíte projevit dostatek trpělivosti, abyste ovládli jízdní model. Ten je, zejména zpočátku, hodně těžkopádný a nedosahuje kvalit starších dílů. Pokud však dáte hře šanci, odvděčí se vám kvalitní kariérou v parádním vizuálním provedení a i to ovládání se nakonec nějak poddá. Slušná práce, ale čekali jsme přeci jen víc.
Sector.sk75%
Zhodnotiť však jednou dvomi vetami celkový výkon autorov z Codemasters nie je jednoduché. Simulátor, či k realite sa približujúce závody rozhodne nečakajte. DIRT je od začiatku do konca ladený smerom k mainstreamu, čo samozrejme poteší každého, kto si chce relaxačne zajazdiť na výkonných strojoch v prekrásnom prostredí. Prílišná arkádovosť a hardvérová náročnosť síce môže nejedného závodníka odradiť, ale ak patríte medzi ľudí, ktorým tieto neduhy nevadia, nie je čo riešiť.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
eaer50%
Priemerný titul, s hrozným ovládaním a tie autá sú stále rovnaké. Takmer žiadne nové možnosti, len nový engine, ktorý je slušne povedané na hovno. Grafika pochopiteľne potešila a tiež hranie na konzolách, pre PC slabý titul.
stan-ooo70%
Od ovládania hry som čakal kúsok viacej ale inač strašne super hra niekedy som sa nevyznal v menu ale potom som si stiahol češtinu takže to už šlo... spočiatku som mal problém s crackom
RIJO4375%
Najvävsie minus hry, by som priradil zvuk. Grafika fajn, celkovy vizualny dojem je vyborny, trosku si treba zvyknut na ovladanie auta (aspon pre mna). Kariera dost skoro nudi, nejde o nic ine ako len prechadzanie etapy za etapou a treba priznat ze ich je tam pozehnane. Je to doslova taka oddychovka, na sprijemnenie casu, ked nechcete aby vas nieco hnalo vpred.
strasiak75%
Slušná hra s novou fyzikou, grafikou a ovládanie už išlo hore. Je to nová generácia Colin McRae ,ktorá mala prísť už dávno. Autá sú už novšie, pár ich tam chýba, no vytratil sa terén WRC, proste hra je už ako NFS a mi chceme rally zmiešané s NFS.
FiFty_2275%
Slušný rally simulátor s dobrou grafikou, ovládateľnosťou a kopou áut. No mohlo to byť lepšie optimalizované, po čase je to aj dosť nudné, ale ak ste fanúšikom rally závodov, tak vás to bude dobre baviť aj na dlhšiu dobu.
buxo88870%
Na zabitie nudy celkom dobra hra aj ked pre fanusikov serie Colin Mcrea podla mna aj tak trochu sklamanim. Jazdnu model sa oproti starsim titulom dost zmenil (podla mna az zhorsil),aj s tym najhorsim autom zabrzdite na fleku tak isto aj s ostathymi autami,ktorych je tam na vyber dost. Pacila sa mi samozrejme grafika ,ktora bola podobna ako v Race Driver: GRID,pretoze ide na stejnom enginu. Pacili sa mi aj rozne preteky o kopca alebo z buginami.70%
kainkhan94%
superova hra, pokial mate volant tak sa tu mozte poriadne vyblaznit. velmi pekna grafika, vela druhov aut. nie to dodat toto je podarena hra.
LogitechMomo75%
celá séria CMR klesá a pomaly upadá do zabudnutia... jazdný model, na ktorý si budete hodnejšiu chvíľu zvykať, až ho budete perfektne ovládať... grafika na nadpriemernej úrovni, ale ruka v ruke s tým idú aj HW nároky, ktoré rozhodnie nie sú malé... vozový park pekný a model poškodenia takmer dotiahnutý k realite... ale to sa o ovládaní povedať nedá...
Enriko100%
Tato hra je pekna po grafickej stranke moc sa mi paci aj rozbitie aut hravam to na plnych detajloch je to fak pekna hra ale musim priznat ze dirt2 je trochu lepsia co sa tika rozbitie auta a grafiki ale uz sa tesim na rok 2011 lebo vide dirt3 a to uz bude co povidat co sa bude tikat jak grafickej ci HW narokou
valda187%
Skvělá hra prakticky nemá žádné nedostatky.Pro každého hráče závodních her je tam něco.Samozřejmě kdo je víc fanda rally toho asi nebudou bavit disciplíny jako třeba bugyny a nebo kamiony(kamiony nemuseli být disciplína kde pojede více aut,ale mohlo to být jako normální závod na čas).Grafika je jiná než v ostatních dílech a to je jedině lepší,ovládání taky rozhodně menší smykování než např.v CMR 2005.Aut je hodně a to je parádní když můžu mít u jednoho auta víc barev než jednu.Taky samozřejmě kariéra je skvělá díky tomu že můžu jet s každým autem(trochu je mínus že se auta kupují,v tomto jsou lepší ostatní díly že se auta odemykají).Mistroství je nový režim který je pro někoho určitě horší než kariéra.Kdyby se v mistrosví daly odemykat auta byl by ten režim ještě lepší.Taky skvělý český dabing je velkým přínosem.
MWRT4385%
Dosť dobrá zavodná hra,i ked mi tam chybaju niektore auta(Ford RS200,Ford Sierra/Escort RS COSWORTH,Ford Focus WRC 2006)hre to neuberá na zábave
a pozitku z hrania
+
-grafika
-fyzika
-damage model oproti CMR04 a CMR05
-rezim kariery
_
-miestami výrazne obtiažné
-chýbaju niektore auta(no toto minus nemusi platit pre vas)
aCtIvErN85%
no grafika ce velmi dobra ale to sa o ovladani neda povedat- ked stlacite tlacidlo na klavesnici tak vam auto lieta hore dole....je tam velky vyber aut....velmi pekne spracovane 3D menu....keby bolo dobre ovladanie tak je to 100 % ale ked ne tak iba 85 % ale aj tak sa mi to velmi pacilo odporucam vyskusat !!!
davidqo12372%
V podstate velmi dobra hra, s perfektnou grafikou, hratelnostou, a dalsimi dobrymi vlastnostami , na tejto hre mi ale velmi vadilo prilis citlive naburanie, omedzenia dráh.
Burt94%
Presiel som to 2 krat tak ma to bavilo.Ak chcete dobre rally tak si to kupte!!! A uz sa neviem dockat na DIRT 2.Toto a grid (DIRT 2 som este nehral) su naj racingovky aj s Test drive UNLIMITED.
filskl95%
Nejlepší rallye a taky nejpovedenější. Supr jsou buginy a nákladáky. Vadí mi hned ten druhý závod ten je těžký, pak už se to ale dá. Proto 95 procent. Fajn je grafika. Je to určitě rozdíl oproti předešlím dílům.


všetky (49) »

Súvisiace hry DiRT 5
Dirt Rally 2.0
DiRT 4
DiRT Rally
DiRT Showdown
DiRT 3: Complete Edition
DiRT 3
Colin McRae: DiRT 2
Colin McRae Rally 2005
Colin McRae Rally 04
Colin McRae Rally 3
Colin McRae Rally 2.0
Colin McRae Rally

Diskusia o hre Colin McRae: DiRT Pridať príspevok
11.12.2012 19:54 - 2 GB ram X2 Dual Core processor 5000+ 2,60 GHz Windows Vista Pojde mi to??...
24.11.2012 17:31 - jediné čo sa mi na tom nepáči je to že to auto sa ...
10.08.2012 18:24 - date mi nekdo kod na dirt plssss na email simoncmar0@gmail.com prossim
15.04.2012 04:08 - Mozes ho poslat aj mne? Mne to tiez nejde hra ma problem s originalitou... kvo...
22.02.2012 01:13 - Svet ide do riadnej pi.. Stiahnem synovi hru. Nejde rozbehat, tak reku najdem ...
...
Zobraziť všetky príspevky (306) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |