Top Spin 2 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 17864 užívateľov

Top Spin 2


Žáner:Šport
Dátum vydania:22. November 2006
Výrobca:Aspyr Media, PAM, 2K Sports
Kúpiť hru Top Spin 2
Kúpiť hru

Druhý diel úspešného tenisu Top Spin, ktorý ponúka to čo bolo na pôvodnej hre dobré, prináša radu nových prvkov a hlavne ponúka nové spracovanie.

Hra ponúka rovnako ako svoj predchodca balík (presne 24) pred-pripravených tenistov vytvorených podľa skutočných predlôh, medzi ktorých patrí Andy Roddick, Roger Federer, Carlos Moya, Tommy Haas, James Blake, Lleyton Hewitt, Guillermo Coria, Tim Henman, Max Mirnyi, Alex Kuznetsov, Brendan Evans, Venus Williams, Maria Sharapová, Ai Sugiyama, Lindsay Davenport, Anastasia Myskina, Daniela Hantuchová, Svetlana Kuznetsová, Amelie Mauresmo, Alicia Molik, Angela Haynes, Jamea Jackson a Corina Morariu.

Hlavným prvkom Top Spin-u 2 je takzvaný DigitalIdentity. Vďaka tomuto prvku si môžete vytvoriť športovca presne podľa svojich predstáv, aspoň čo sa vzhľadu a základných vlastností týka. Upravovať je možné účes, oblečenie (tričká, krátke nohavice, topánky, telesné proporcie, skratka všetko čo má podstatný vplyv na vzhľad. S vlastnoručne vytvoreným športovcom sa vydáte na dlhú cestu, ktorá vás skrz náročných turnajov a tréningov možno zavedie až medzi tých najlepších tenistov.

Rovnako ako prvom diely je i druhý diel zdravým kompromisom medzi arkádou a simuláciou. K dispozícií je aj široká škála úderov, ktoré však môžete a nemusíte využívať. Pokiaľ ich budete využívať, tak sa medzi špičku dostane rýchlejšie. Pokiaľ zostanete u nejakých troch základných úderov, bude vaša cesta dlhšia. Top Spin nie je Virtua Tennis, čo je príklad skvelej športovej arkády.




Alternatívne názvy
TopSpin 2

Ďalšie videá »


Top Spin 2 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
73%

Recenzie
Tiscali Games83%
Evoluce správným směrem, kromě zpracování a bez joypadu nepoužitelného ovládání není hře co vytknout. Tenisový zážitek je neobvykle realistický a přesto akční i zábavný. U hry vás drží neustálé zlepšování, díky němuž ji nedohrajete za dva večery, jako první díl. A i potom máte co dělat – hrát turnaje nebo se bavit u tzv. party games pro dva až čtyři hráče. Zápasy mají ten správný náboj a zachovávají si jistý prvek náhody. Jestliže máte tenis nebo virtuální sporty jako takové rádi, určitě nebudete litovat.
Sector.sk85%
Telesne aj duševne je Top Spin 2 na vás pripravený výborne. Za skvele vyzerajúcim vizuálom sa ukrýva ešte lepšia hrateľnosť, prepracovaný mód kariéry, minihry a ďalšie vychytávky. Navyše, všetko s plnou licenciou a širokou ponuku svetoznámych tenistov. Keďže u nás ešte tenisová sezóna nezačala a my si na prvé reálne dotyky s loptičkou pár mesiacov počkáme (ak nerátame hranie v krytých halách), je Top Spin 2 najlepšou cestou, ako si nateraz vychutnať tento nádherný šport aspoň na obrazovkách našich počítačov. Game – Set – Match.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Adriano65450%
Hru ktoru by som si uz v buducnosti nezahral.Virtua Tennis 2009 to isti.
+Kariera
+animacie
+licencie

-otravne loadingy
-nastavenie gemov v kariere
-potreba gamepad

ANTISPORT10%
Je to jasný príklad prečo nehrať športové a zvlášť tenisové hry na počítači, hrôza. Na PS2 sa to prežiť dalo, no tu nie...
1marek2581%
Top spin 2 je najlepšia tenisova hra na pc ovladať ju na klavesnici s myškou nema zmysel ale s joysticom je to skevela hra skoda ze je tam malo hračov


všetky (6) »

Súvisiace hry TopSpin 2K25
Top Spin 4
Top Spin

Diskusia o hre Top Spin 2 Pridať príspevok
10.06.2012 12:07 - Ako sa to ovlada?? :-D
10.06.2012 12:06 - Pocuvajte ako sa to ovlada?? :D
17.09.2011 13:17 - chlapci mne vypisuje takoj ako idem ištalovať could not unregister c...
21.06.2011 20:20 - sipku vlavo
06.06.2011 22:57 - Chcem sa opytat, prosim Vas co mam stlacit aby lopticka isla tam kde chcem, na...
...
Zobraziť všetky príspevky (41) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |