The Saboteur | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 33356 užívateľov

The Saboteur


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:4. December 2009
Stránky hry:www.pandemicstudios.com/thesaboteur/
Výrobca:Electronic Arts, Pandemic Studios
Kúpiť hru The Saboteur
Kúpiť hru

Stealth akcia odohrávajúca sa v Nemcami okupovanom Paríži za II. svetovej vojny. Hráč sa ocitne v úlohe odbojára Seana, ktorý si vytýčil za cieľ pomstiť svojich kamarátov a tak postupne zlikvidovať jedného nacistického vojaka a pohlavára za druhým. Nie však s guľometom v ruke, ale ako sa na poriadnu stealth akciu patrí.

Sean bude môcť používať prevleky, krytie od civilistov a okrem toho pre splnenie svojich úloh využije skoro všetko, čo mu práve príde pod ruku. To znamená nielen veci, zbrane, ale i bojové a dopravné prostriedky. Celá hra je previazaná silným príbehom, ktorý je rozprávaný ako hlavnými, tak i vedľajšími úlohami.

Jedným z dôležitých prvkov hry je funkcia Will to Fight, čo znamená, že pokiaľ obyvatelia Paríža uvidia, ako nacisti strácajú na svojej autorite, tým skôr Seanovi pomôžu v akcii, alebo na úteku.




Alternatívne názvy
Saboteur: The Will To Fight

HW požiadavky The Saboteur
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista SP1 / 7
  • Core 2 Dual Core 2.4 GHz / AMD equivalent
  • 2 GB
  • 7GB miesta na HDD
  • 256 MB Nvidia Geforce 7800 GTX / ATI Radeon HD 2600 Pro
  • Direct X 9.0c kompatibilná zvuková karta
Odporúčané požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista SP1 / 7
  • Quad Core 2.8 GHz
  • 3 GB
  • 512 MB nVidia 8800 GT

Ďalšie videá »


The Saboteur - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
85%

Recenzie
Sector.sk85%
Saboteur ponúka prekvapivú zábavu, v ktorej sa spája ako sandboxová voľnosť, tak aj rozsiahla príbehová stránka. Multiplayer absentuje, ale napriek tomu pri hre kľudne môžete stráviť aj cez 30 hodín snahou o kompletné vyčistenie Paríža. Hra nie je dokonalá, ale prináša oživenie do stereotypného akčno-adventúrového žánra a aj niekoľko zaujímavých inovácií, z ktorých by sa mohol poučiť aj Rockstar. Možno keby EA dala Pandemicu ešte pol roka na dotiahnutie takmer každej stránky titulu, mohli sme tu mať perfektného sabotéra.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
cukor100%
tak ako ja som nad meru spokojny strasne som sa nato tesil som spokojny zo vsetkym graafika sa mi paci aj ten engine je good zvlastny ale good a ta ciernobielost je strasna haluz som spokojny
ares511100%
S hrou som nadmieru spokojný. Predčila všetki moje očakávania ohladne hratelnosti,grafikou,a hlavne mne osobne sa paci aj soundtrack.
gabk0100%
hra The Saboteur ma velmo dojala a to preco?-grafika100percent,detaily100percent,texturi a vsetko ostatne 100 percent
Furmi86%
Zaujimavo ponaty Assassins Creed s druhej svetovej. The Saboteur je jednoznacne prekvapenie tochto roka a nebyt neprekonatelneho dragon age : origins Saboteur-a by som oznacil dokonca i za hru roka. Zaujimavy pribeh, zaujimavy vyber zbrani a aut, zaujimave moznosti vrazdenia. Ale zato na druhej strane mi dost vadilo par oku nelahodiacich faktorov ako napr. absencia modelu poskodenia, kopisko bugov a grafickych chyb, nedobovy soundrack, oblecenie, hlasky i poniektore zbrane. Ale mimo toto sa Saboteur vydaril na jednicku a mozno ho len a len odporucit. 86%
Kukki100%
Perfekna hra som ju stiahol nainstaloval a hned sa mi zapacila :)...zatial si neviem zviknut na ovladanie trosku ale par minut hrania to vyriesi...som prekvapeny aj s grafiky je to celkom pekne len tie stromy :) a ani to cierno bielo nemusim a to su len detaily :) takze celkove hodnotenie 100..hra sami Hakac :):):):) ... forever
Ades100%
Dávám 100% Grafika, hratelnost, děj super. Jen škoda že není černobílost po celé mapě. Doporučuju!
misobyg96%
super hra kombinovane GTA a Assasin :D no je to dobre :D mam este len 27% prejdene ale mozem skonstatovat jedna s najlepsich hier tochto roku :D len by ma zaujimalo ci sa da vyliest na ajfelovku :D
LARAX97%
Tak Saboteur je bez pochyby jedna z najlepších hier tohoto roka.Podľa mňa je to lepšie aj ako gta4 aspoň v singleplayeri.Škoda toho že tu neni multák co by hre dodalo excelentný výsledok.Grafika je tu super až na ten antialiasing ináč je grafika na fakt dobrej úrovni.Dej spracovali tiež velmi dobre.Námet nacistickeho nemecka spracovali velmi dobre....a hl. postava je velmi zaujmavá ako povedal kolega predomnou je to kombinácia Assassins Creed a GTA4.A rok je ako v MAFI 1 .A abz som nezabudol na prostredie odkryté lokácie su farebné a lokácie ktoré ste neprešli tak sú čiernobiele.proste strašne Fascinujuca hra....dúfam že saboteur bude hra roka...aj keď bude ostro bojovať s dragon age.....PS:MISOBYG na ajfelovku sa dá vyliezť a pohlad s ajfelovky je strašne super podobne ako keď z ajfelovky skáčete dolu..je to nádhera....ako som spomenul grafika je dobrá ale má svoje chybyčky krásy a s času na čas ma znapokojovala...ale to je pri takejto hratelnosti asi len drobnosť...ja dávam hre 97%aj to len za grafiku.
sliviak_narez_rapu99%
99% .... je to super aj ked nic nieje dokonale .. proste vinikajuce :) ..dobra hratelnost tiez ako ostatny som zistil ze zmixovane AC & GTA IV ... zaujimavy deja prechadzanie z farebnych do nefarebynch miest ----►►► dobry napad
HaH90%
V pohode :D
Dej- dá sa
Hratelnosť vynikajúca, sú tam prvky z viacerých iných hier
Všetko OK po dlhom čase konečne KVALITA ! :D
mga82%
Tuto hru som prešiel za 30 hodín . Je fajn , moc ma chytila . Po tej Eiffelovke je už volná jazda ničiť nacistické sídla , je to furt to iste do kola . Vyhodíš niečo do vzduchu a potom ťa naháňajú . To ma už tak nebavilo. Ale samotná hra je celkom Goot !!
00471100%
Táto hra jednoznačne jedna z najlepších hier akú som kedy hral.
Grafika je super,soundtrack hodiaci sa k tejto hre, prostredie ale hlavne dej nemá chybu.
A ešte ma veľmi prekvapilo spracovanie Eifelovej veže, no jednoducho super stealth akcia. VRELE ODPORÚČAM ;)
dejv132100%
Tato hra je úplně skvělá nemám připomínky. Grafika je výborná, hra dějově také. Může te tam jezdit v tanku a to je také good. Můžete ničit mosty, tanky, věže, vzducholodě, atd.
ePLtoN90%
velmi zaujimava kombinacia GTA-čka s FPS strielackami s druhej svetovej vojny pekne spracovany Pariž. hratelnost zhruba tak na 30 az 40 hodin moj cas bol okolo 36 hodin hrania ( kamos na Plejku ma uz 45 hodin nahratych ).
Pacilo sa mi najviac na tom ze ked som dohral kampanovy pribeh stale som mal moznost nieco robit stale tam boli Nemci a trebalo ich nicit :) moj postup v hre kampane na 100 percent a volna hra tiez na 100 percent. Davam 90 percent tomu pretoze som sa stretol niekedy s nenormalnymi BUGMI a to si vsimlo podla mna aj kopa inych hracov dalej co sa mi nepacilo bola demolicia aut ale keby to zas bolo moc realne tak by Sean neprezil asi ani jednu nahanacku s tymi naaackami :D takze to sa dalo prehliadnut pokial vam islo o krk :D a pre plejkarov ked neviete ako ziskat trofej s eifelovky skokom tak pod nou je taky trapny bazen treba sa len trafit a prezijete to :D taka mala pomocka ak neviete... cafte
Fischter93%
Konečne originálny nápad ktorého sa chopilo EA a vytvorilo po dlhej dobu v celku kvalitnú hru. Najviac sa mi pozdávalo prostredie v ktorom pomocou čierno-bieleho vykreslenia vystihli atmosféru okupovaného Paríža v ktorom sa odohráva dej hry. Ocitnete sa v úlohe íra Seana, ktorý sa pridal k odboju proti fašistickým vojskám. Podľa vlastného uváženia sa rozhodnete či misie budete plniť spôsobom ala Splinter Cell (špiónským) alebo akčným štýlom ktorý spustí alarm a tým viac to budete mať ťažšie. Vrelo odporúčam túto hru fanúšikom Stealth alebo akčných hier.


všetky (93) »


Diskusia o hre The Saboteur Pridať príspevok
02.01.2015 18:07 - cawte lidi hru mam na 47 % prejdenu mozte mi niekto prejst tento level s tym v...
01.01.2014 17:50 - Reknu ti tohle: vem si od nejake mrtvoly brokovnici, jdi pod vzducholod A U...
10.08.2013 19:51 - chlapci tato hra je stara a treba zadať cestu inštalácie pô...
21.02.2013 14:23 - ked davas cestinu do hier zvykne sa to do***... preinstaluj uz stym nic nespra...
10.02.2013 18:10 - už to jde, teda zatim jsem spustil jenom menu, ale zbytek snad bude taky ...
...
Zobraziť všetky príspevky (214) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |