Tom Clancy's EndWar | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 18937 užívateľov

Tom Clancy's EndWar


Žáner:Strategická
Dátum vydania:24. Február 2009
Stránky hry:endwargame.us.ubi.com
Výrobca:Ubisoft
Kúpiť hru Tom Clancy's EndWar
Kúpiť hru

Revolučná stratégia so značkou Toma Clancyho, ktorá pojednáva o téme tretej svetovej vojny. Nepôjde však o nejaké malé bitky, cieľom hry je totiž navodiť dojem celosvetového konfliktu a nie iba lokálne bitky, ako je tomu u väčšiny ostatných realtime stratégií.

Príbeh ponúka dve príčiny vypuknutia vojny: jednak je tu medzinárodný nukleárny štít zostavený z nespočetne satelitov nesúcich rakety a schopný zastaviť letiacu jadrovú hlavicu. Vďaka tomu môže tretia svetová vojna prebiehať len blízko u povrchu, pretože inak by generálovia proste stlačili pár červených tlačidiel a celý svet by zanikol v ohni jadrových explózií. Druhou a hlavnou príčinou vojny je globálna ropná kríza. Navzájom si konkurujúce ropné spoločnosti klamali o veľkosti svojich zásob, aby získali lepšie a dlhodobejšie kontrakty. Teraz ale ropa došla prakticky všade a veľmoci tak vedú boj o jej zvyšky. Obidve tieto príčiny vojny v End War, sú prevzaté zo stránok súčasných novín a ide skôr o nepríjemne reálnu víziu, než o fikciu.

EndWar obsahuje tri základné úrovne hrateľnosti. Tou prvou je pohľad zo satelitu, na ktorom vidíte aktuálne rozdelenie územia, bojové línie a skrátka celkový stav vojny. Druhou úrovňou je veliteľský pohľad, v ktorom uvidíte taktickú mapu konkrétneho bojiska, na ktorom môžete zadávať pokyny svojim jednotkám – napríklad 20 skupinám pešiakov, vozidiel alebo lietadiel, z ktorých každá v praxi obsahuje až niekoľko desiatok konkrétnych vojakov alebo strojov. Poslednou úrovňou hrateľnosti, kde strávite bezkonkurenčne najviac času, je blízky pohľad priamo na bojisko – či je to pešiak alebo pilot lietadla. Posledný popisovaný pohľad je tým hlavným, naplňujúcim zámerom autorov zniesť v RTS hrách kameru z vtáčieho pohľadu dole na zem.




Alternatívne názvy
Tom Clancy End War

Ďalšie videá »


Tom Clancy's EndWar - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
59%

Recenzie
Sector.sk60%
EndWar je nuda. Hlasové ovládanie je asi jediným pozitívom, ktoré hru zachraňuje od úplného zatratenia. Aj to keď ho používate v multiplayeri. A aj k tomu môžu mať niektorí užívatelia výhrady. Povedzme si rovno, keď hra neoslovila ani mnohých majiteľov konzol, ktorí si nemajú v prípade stratégií veľmi z čoho vyberať, prečo by mala osloviť užívateľov na PC, čo sa môžu prehŕňať v bohatej ponuke omnoho lepších RTS? A zvlášť tento rok.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
LogitechMomo69%
po prvých 2 hodinách úžasné - ovládanie hlasom, aj keď niekedy to nerozoznalo čo som povedal, grafika ušla... ale po dni mi to pripadalo dosť nudné... stále obraňovanie pred útokmi, stále to isté zaberanie tých istých budov, ničenie tých istých budov... čo ja viem... a tá kamera... je to o tom kto komu ako táto hra sadne... ja radšej zostanem pri Red Alert-e...
LuKy73165%
JE to celokm fajn hra niekedy si to zahram, ale to je nekonečna hra ? mam turn 60 a stale to hrajem dobijam uzemia a stale mi ho vezmu.
player-Veteran40%
+grafika
+animácie
+atmosféra je fajn
+potencionálna zábava v MP(nikdy som ho nehral v MP ale počul som chvály naň takže asi tak)
+audio
+hudba
+hlasové ovládanie jednotiek je fajn nápad(i keď End War nebol prvý s týmto nápadom nie som si istý či Alliance Future Combat bola prvá hra ale ako bola to prvá RTS čo som hral a túto možnosť to malo no a mimochodom jedna sa o prepadákovú RTS hru len tak na okraj sorry za offtopic)...

-ale ako by to nebolo jedno keď túto možnosť aj tak využívať nebudete keďže pohodlná nie je a budete jednotky radšej ovládať starým dobrým spôsobom
-okrem toho ovládania jednotiek s hlasom neponúka hra nič zaujímavého a aj originálneho
-nudná až katastrofická kampaň
-AI
-interface
-ovládanie a hlavne ovládanie kamery
-pathfinding
-príbeh
-konzolovosť(to je fakt toto sectoru dám si pamätám že strašne bola hra ňou cítiť)

Nudná, neoriginálna a tuctová RTS hra(ovládanie jednotiek hlasom je zaujímavá ale aj zanedbateľná vec) na ktorej nebolo nič ani zábavného. Prečo niekto vtedy by zvolil možnosť hrať túto podpriemernú srágoru miesto pecky akou bola World in Conflict je mi záhadou.
buxo88860%
Ja osobne som od tejto hry cakal vela ale tvorci z UBISOFTU ma sklamali.
V hre je pekna grafika ,ktora asi zachranuje celu hru. Je tam nedoladena kamera a AI protivnykov.
V hre bol este aj dost dobry dej a moznost ovladanie hlasom co sa mi strasne pacilo a tym sa aj lisila od inych hier tohoto zanru.
Proste nieje to dobre ale zase ani zle!


všetky (9) »


Diskusia o hre Tom Clancy's EndWar Pridať príspevok
21.10.2014 07:19 - kde sa da tato hra Tom Clancy's EndWar odp na emil pagadaniel2@gmail.com
21.01.2012 21:25 - sory za dva tie iste prispevky torcha sekol net a neukazalo mi či som pos...
21.01.2012 21:23 - chcel som sa spytať ak mžem že kde by sa dala ta hra kvalitne s...
21.01.2012 21:19 - možem sa spytať že kde by sa to dalo kvalitne stiahnut?
12.03.2011 18:47 - sry ze tak otravujem ale kupil som si tuto hru a nemam cd key. kukam manual a ...
...
Zobraziť všetky príspevky (74) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |