Silent Hill 5: Homecoming | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 4834 užívateľov

Silent Hill 5: Homecoming


Žáner:Adventúra, Akčná
Dátum vydania:30. September 2008
Stránky hry:online.konamimobile.com/KDEOnline/SilentHill_Wid...
www.konami.com/silenthill
konami.jp/gs/game/sh5/
Výrobca:Konami, Double Helix Games
Kúpiť hru Silent Hill 5: Homecoming
Kúpiť hru

Jednotka medzi hororovými hrami pokračuje a jej ústrednou postavou je tentoraz vojnový veterán Alex Shepherd, ktorý sa vracia za služby v zámorí, aby prešetril podivné zmiznutia svojho brata Joshua. Pátranie však Alexa zavedie skrz malú komunitu v Shepherd's Glen až do strach naháňajúcich prázdnych ulíc Silent Hillu.

Tu samozrejme na Alexa nečaká nič iného než perverzná inkarnácia zla najväčšieho kalibru, s ktorým bude Alex bojovať s použitím nového bojového systému, ktorý mu umožňuje prevádzať rad defenzívnych i ofenzívnych manévrov. Chýbať samozrejme vedľa akcie nebudú ani hlavolamy, cez ktoré bude Alex pomaličky odhaľovať temné tajomstvá Silent Hillu za sprievodu hudby od Akiry Yamaoky.




Alternatívne názvy
Silent Hill V; Silent Hill: Homecoming




Fanstránky
Silent-hill.cz - Czech Silent Hill Heaven.


Silent Hill 5: Homecoming - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
75%

Recenzie
Sector.sk80%
Nie som vôbec sklamaný, naopak, milo prekvapený. Silent Hill: Homecoming aj napriek vlažnému prijatiu v zámorí ponúka štandardne vynikajúcu porciu survival hororu a aj keď jeho mierny odklon od tej klasickej ázijskej uletenosti nemusí sadnúť každému, v konečnom dôsledku mu podľahne aj ten najposlednejší skeptik. Leví podiel na tom bude predovšetkým mať výborne napísaný príbeh, ktorý spolu s parádnym dizajnom prostredí a monštier poskytuje dostatok možností na to, aby ste sa pri hraní Homecomingu nie len poctivo báli, ale aj v rovnakej miere bavili.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Patrez89%
Ak by som mal hodnotiť túto hru ako adventúru tak je vysoko. Silent Hill 5 vás prekvapí so skvelou grafikou hororvým nádichom. Výrobcovia si dali záležať na tom aby si mal možnosť bojovať s predmetmy ako napr. sekera alebo rúra a ďalšie. A nemusel používať zbrane ktorých je málo a munície ešte menej aby sa to všetko nepremenilo na nudnú prestrelku.
Fakt dobrá hra odporúčam (ale iba cez deň :-))
buxo88890%
Mno takze pri tomto Silnent Hille som sa bal presne tak isto ako v tych starych. Silent Hill este nevysiel z mody a stale ponuka ich fanusikom horrovu nadielku s este horrovejdov atmosferov a stalou tmou.
Ale kazda adventura robi stale to iste zle: Stale je to,ze treba daco zobrat napr. najst rengenove snimky na ktorych je napisane cislo kodu do dvery atd. Toto sa mi najviac nepacilo presne ako aj na Alone in the Dark,aj ked ten bol podla mna viac pestrejsi s horsov kamerou.....
Proste Silent Hill nicim neprkvapil ale zase ani neurazil a mne sa to pacilo az nad moje ocakavania,niesom sice fanusik tejto serie ale tochot najnovsieho Silent Hilla som si zahral rad aj ked tam nebola zase az tak dobra grafika ale zato to vynahradilo perfektne ovladanie striedanie prostredia,aj ked nie pocasia.
90%
imogiant95%
Silent Hill 5: Homecoming ma velmi potesil i ovladatelnostou i pribehom ale smutna vec bola ze som sa pocas hrania nezlakol tato hra ma ale aj 5 koncov kazdy koniec odomkne napriklad laserovu zbran alebo nejaky oblek. Proste perfektna hra.
Phetto87%
Hra Silent Hill:Homecoming ma Celkom dobry pribeh,
ale co sa tika hratelnosti celkom ujde.nedostatky su trochu v grafike
ale inak O.K
tomikzlesa90%
Zajímavý počin, celkem slušná, strašidelná a hutná atmosféra. Hru mi trošku kazily savepointy a občasná makačka na přemýšlení :-)

+ výborná hororová atmosféra
+ příběh
+ grafika
+ logické zapojení mysli

- savepointy
- minimum nábojů, i když chápu že zde šlo hlavně o chladné zbraně
FiFty_2285%
Ach, Silent Hill. Ozajstný pán medzi horormi. Úžasná temná atmosféra, monštrá, príbeh, strach, strach a...strach. Jediné čo ma na tejto hre naštvalo boli savepointy, ktorých je fakt málo a sú dosť ďaleko od seba. Ale aj napriek tomuto jedinému nedostatku je to úžasná akčná adventúra, odporúčam!
Coldplaz60%
Najskôr poviem, čo Americkí developeri vylepšili:
Konečne poriadne 3rd person ovládanie. Bojový systém je vylepšený, Grafika slušná. Návrat ku koreňom po kontroverznej The Room.
A teraz to čo pobabrali:
Ovládanie stále nie je žiadna sláva, a veľakrát sa zaseknete alebo stratíte prehľad.
Absolútne sa vytratila atmosféra Horroru a pocit nebezpečia. Vďaka bojovému systému sa už nebudete snažiť utekať o život ale kosiť nepriateľov ako v nejakej hack'n' slash hre. Mierenie pištoľou je hrôza, ale tú aj tak moc používať nebudete. Hra je strašne lineárna, (nie že by predchádzajúce neboli, ale tam bolo preskúmavanie ulíc a budov oveľa zaujímavejšie). Hlavolamy sú primitívne jednoduché. Grafika na dobu vyzerá hrozne a sú tu aj nejaké naozaj hnusné textúry. Rozmiestnenie ukladacích bodov je neuveriteľne riedke a hra nemá quicksave. Hlavná postava Alex Shepherd je nesympaická a príbeh nudný. Nepriatelia sú väčšinou len náhodne zrecyklovaní naroziel od predchádzajúcich hier, kde každé ničo symbolizovalo. A načo pchajú do toho ešte Pyramídovú hlavu? Tá by mala zostať v 2. hre. Inovácia nulová. V hre je množstvo bugov, napríklad raz keď Alex v hoteli preskakoval cez jamu, tak cez ňu poriadne neskočil a spadol a keď som raz zobral nejaký predmet, nebol v inventári.

Túto hru hrám len z povinnosti ako veľký fanúšik prvých troch dielov a neverím, že sa môj dojem vylepší. Narozdiel od abcgames, vo svete táto hra dostala priemerné recenzie.
Laco231295%
Jediné Silent Hill, ktoré som celé dohral. Výborná grafika na tú dobu porovnatelna s Resident evil 5. Hraniči to už s psychologickým hororom. Odporúčam to dlho nehrať pred spaním lebo sa Vám nebude dať spať. Škoda že Konami tento diel vydal na PC ako posledný
malycauner50%
Hra ma velky kouzlo, opravdu struhujici atmosferu, koncept, ale do hajzlu, po technicke strance je to nehratelna vec.Hru jsem hral na steamu, takze nejlepsi mozna optimalizace, a trhalo se to v momentech, kdy to bylo neprijatelne.Mrzi me to, protoze hra me opravdu vtahla do toho Ticheho kopce.
JethroGibbs80%
Je to dobra hra je tam grafika taka ze dasa a je trochu nudna vzdi treba nieco hladat ale bitky su tam perfektne a je to aj tazke ked stretnete priseru urcite vam zobere nieco zo zivota.


všetky (20) »

Súvisiace hry Silent Hill 2 Remake
Silent Hill: Downpour
Silent Hill 4: The Room
Silent Hill 3
Silent Hill 2: Director's Cut
Silent Hill 2: Restless Dreams

Diskusia o hre Silent Hill 5: Homecoming Pridať príspevok
21.06.2021 11:55 - https://www.youtube.com/watch?v=RAKesmLr2dI
14.03.2012 20:57 - Cawte vsetci chcem sa opitat a zaroven by ste mi mohli pomoct.Nainstaloval som...
28.01.2012 20:48 - ANO. AMNESIA je zatial aj podla mna naj. psicho horor hra.
25.12.2011 09:14 - Dobry den.Chcel bi som sa opitat,ajo mam urobit problem s (0xc000007b) Danujem...
13.12.2010 11:39 - SH5 podľa mňa nebola až taká strašideľná, a...
...
Zobraziť všetky príspevky (85) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |