Blur | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 35270 užívateľov

Blur


Žáner:Racingovka
Dátum vydania:25. Máj 2010
Stránky hry:www.blurthegame.com
Výrobca:Activision, Bizarre Creations
Kúpiť hru Blur
Kúpiť hru

Blur - nabité závody plné rýchlych zákrut, nečakaných a zradných skratiek, hrôzu naháňajúce skoky, či komplexne spracovaný model poškodenia, ktorý sprostredkuje pôsobivý pohľad na havárie. Príbeh hry je rovnako predstavovaný prostredníctvom novátorského rozhrania, ktoré kladie dôraz na hernú komunitu a ktoré prerastá rozmery samotnej hry. Táto jedinečná sociálna sieť riadená príbehom sa dynamicky rozvíja s tým, ako sa hráč zapojuje do jednotlivých pretekov, ako získava nových priateľov, súperov a fanúšikov a ako sa spája s ostatnými hráčmi nielen v hre, ale i v skutočnom živote.




Ďalšie videá »


Blur - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
80%

Recenzie
Sector.sk80%
Blur má mimoriadne silný nástup, s pribúdajúcimi novými prvkami a zoznamovaním sa so systémom hry dokáže vydržať až do samotného finišu, kde hráčov delí na tých, ktorí sú frustrovaní obtiažnosťou a podvádzajúcou AI a tých, ktorí budú plniť všetky výzvy a zbierať všetky nálepky. Rozdvojená osobnosť Blur radí hru medzi rýchle a dynamické racingy, stojí na pomedzí niekde medzi Burnoutom, NFS a WipEoutom. Od Bizarre nejde o žiaden výstrel naslepo ako v prípade ďalšieho jednoslovného titulu Club, Blur si pozornosť zaslúži.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Enriko99%
Tato hra je velmi dobra hravam ju je tak dobra jak SPLIT SECOND oby 2 su ti naj racingovky akurat v Bluri je to tracha nerealne
Groon95%
+ Fyzika
+ Ovládání
+ Grafika
+ Dodatky
+ Sranda
+ Bonusy
+ Tratě
- Občasný, ale ne velký zmatek

Jinak je to bomba ale !!
hydroman11190%
Perfektná hra, slušné grafické spracovanie, kvalitné zvukové efekty, slušná ovládelnosť áut v hre, skvelý nápad tvorcov zahrnúť aj zbrane do hry (podobá sa mi to trochu filmu Death Race). Napriek prepracovaným efektom a slušnom grafickom spracovaní nenáročné požiadavky na HW. No mám aj jeden zistený mínus. Akcelerácia a brzdenie sa nevykonáva šípkou hore a dole, ale klávesami Q a A, pretože šipky sú obsadené voľbou zbrane. Nedá sa nakonfigurovať klávesnica podľa osobných požiadaviek, je pevne daná. Inak odporúčam túto hru, lebo na tie klávesy sa dá rýchlo zvyknúť. Kvôli ovládaniu dávam len 90%.
neurotik100%
Premna perfektna hra ktoru vrelo odporucam ja sa pri nej dost odreagujem a a podla mna lepsia nez SPLIT SECOND.
LogitechMomo85%
Pekne vyzerajúca arkádovka s licencovanými autami. Porcia kvalitnej a adrenalínom nabitej akcie, ktorá vás len tak ľahko nepustí. Grafická stránka je dostačujúca (taký nadpriemer). Čo sa týka fyziky, ako som už písal, arkáda jak "sviňa", preto v Blur-e nehľadajte nič realistické. Bol som celkom potešený licencovanými autami, dosť do hre pridalo na atraktivite. Jednoducho hra pre potešenie, osloví a drží vás pokiaľ ju nedohráte. Príjemné ničenie súperov :).
Ades99%
tato hra je velmi dobrá, jedna z nejlepších závodních her co jsem kdy hrál. Ale 100% dát nemohu. Urdšitě co pomohlo hře k uspěchu byla originální scifi nálada.
FiFty_2270%
Blur vyšiel v tom istom období čo Split/Second a musím povedať, že to určite absolútne na Split/Second nemá. Hra ma ničím nejak veľmi neprekvapila, dokonca ani tie schopnosti ako Shock, Shunt, Nitro a Barge neprekvapili. Vnímam to ako obyčajnú racingovku, ktorá sa od iných líši akurát tým schopnosťami. Po grafickej stránke hra nijako nevyniká, akurát tie autá sú celkom slušne graficky spracované. Musím ale uznať, že autá ktoré sa tu nachádzajú sú fakt super a je ich veľa. Mohli tu pridať aj tuning. To by asi bolo všetko k tejto hre.
FrantisekN50%
Nič moc hra oproti staručkej need for speed 5:porsche nemá šancu v hrateľnosti...
Blur budem porovnávať z splitom:takže,...
grafika je na rovnakej úrovni ako split,...
celkovo sú to podobné hry ktoré do sveta dieru neurobia ani jedno ani druhé,to urobila 5:porsche:D..
ovládateľnosť aut je aj v jednej aj druhej na hovno da sa povedať...
to radšej GRIP,tam je suprová grafika len tiež keby tam nebolo také debilné ovládanie tak to je super hra,navytočíš ani hovno:)...
celkovo aj jedno aj druhé to sú arkady skôr ako jazdenie poriadne,...
HODNOTENIE: vyserte sa na tieto novodobé somariny:jasná voľba je need for speed 5.porsche to je kvalita ,radosť z jazdy aj super závody,100percent:P...
alebo Flatout 1,2...to je isto lepšie jak split aj blur dokopy:)...
a hej ovládanie sa nedá zmeniť v blur,dalšie mínus nieje tam čeština ani slovenčina dalšie mínus,...myslím že to nieje moc vydarený arkadový projekt...
Coldplaz70%
Need For Speed a Mario Kart majú dieťa. A výsledok je dôstojný. Je to celkom zábavná hra kde je ale nedostatok tratí.
stan-ooo55%
Zaujímavá hra ale po čase ma začala nudiť... niektoré mapy boli odveci no tak fajn na pol hodinové hranie...
Infinity50%
Zábavná racingovka, prvé hodiny ma dosť bavila, no rýchlo to prešlo. Stereotyp po pár závodoch, nič sa nemení, sú len 3 typy závodov, ktoré sa rýchlo ohrajú. Škoda, nápad je to dobrý, multiplayer som nehral, no určite môže byť zábavný. Áut je dosť, no tuniť sa nedajú, len farba sa dá meniť. Hratelnosť je dobrá, ľahké používanie zbraní, jazdný model zaujímavý. No čo už, ten stereotyp zrazil hodnotenie aj o 20%, takže pre mňa priemer -> 50%.
nokik100%
Úžasná hra, perfektná, dokonca lepšia než NFS a to už je čo povedať. Akurát k Mulťáku treba license key ale to je len drobnosť.
maatik100%
Je to fakt super hra, myslel som si že to bude zase nejaká blbosť ale dosť ma to prekvapilo. Podla mňa to prekonalo niektore NFS.
NgeNious100%
Plusy:
Grafika
20 zavodnikov na jednej trati (ako kedy)
tie farebne efekty a zablesky su brutus (az niekedy nevidite na trat :D)
licencovane auta
powerupy sa maju viac sposobov vyuzitia (minu mozete slahnut za seba alebo ju vystrelit na kratku vzdialenost pred seba)
skvele zvuky aut,efektov a aj hudba je super
SPLITSCREEN!!
Minusy:
malo modov (zato zavody su fakt sila)
10/10
licencovane auta potesia no ten splitscreen je ceresnicka na torte,ked nemate net tak zavolajte kamosov a hrajte.

guliver3945%
Hra nesplnila moje očakávania.Po úvodnom videu,čo je spravené ozaj pekne padnete asi na zadok.Ovládanie a fyzika nie sú silnou stránkou hry a to už nehovorím o "fantastických" ikonách ktoré chytáte z vozidlami.Ozaj úbohý scenár.Pozitívom hry je grafika a licencované vozidlá.Odporúčam pre vekovú kategóriu do 12 rokov.


všetky (26) »


Diskusia o hre Blur Pridať príspevok
29.05.2014 20:08 - cauko..nemožte to dakto dat na Megarapid.cz??...ak niekto pridá pisn...
14.06.2012 15:33 - TI SI TAKY *** ZE TO AZ BOLI KUP SI HRU A MULTAK IDE BEZ PROBELMU!
03.05.2012 16:56 - Pls nemate niekdo nejaký učet na ktorý by som mohol ís#...
05.01.2012 01:00 - celkom dobrá hra :-)
23.05.2011 13:45 - Zbraně se mění klasickou šipkou vpřed.
...
Zobraziť všetky príspevky (62) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |