Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 36072 užívateľov

Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City


Žáner:Akčná
Dátum vydania:13. Apríl 2010
Stránky hry:www.rockstargames.com/episodesfromlibertycity/
Výrobca:Rockstar Games
Kúpiť hru Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City
Kúpiť hru

Balenie GTA: Episodes From Liberty City obsahuje dva nové príbehy z Liberty City: The Ballad of Gay Tony a The Lost and Damned na jednom disku. Ku hraniu nie je vyžadovaná pôvodná hra GTA IV.




Alternatívne názvy
GTA 4: Episodes From Liberty City

HW požiadavky Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista SP1
  • Intel Core 2 Duo 1.8 GHz / AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
  • 1 GB RAM (XP) / 1.5 GB RAM (Vista)
  • 16 GB miesta na HDD
  • 256 MB grafická karta (NVIDIA 7900 / ATI X1900)
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
Odporúčané požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista SP1
  • Intel Core 2 Quad 2.4 GHz / AMD Phenom X3 2.1 GHz
  • 2 GB RAM (XP) / 2.5 GB RAM (Vista)
  • 18 GB miesta na HDD
  • 512 MB grafická karta (NVIDIA 8600 / ATI 3870)
  • DirectX kompatibilná zvuková karta

Ďalšie videá »



Hodnotenie hry
85%

Recenzie
Tiscali Games90%
Balíček dvou datadisků ze světa GTA4 i na PC (a PS3) skoro dokonale cizeluje zážitek nejen díky na počítači nyní již takřka bezproblémovému chodu, ale hlavně díky znamenitému příběhu obou kapitol, mající základ v dokonalém scénáři, vtipných dialozích, znamenitém dabingu a úchylných úkolech, které vás pohltí na dlouhé desítky hodin.
Sector.sk90%
Z oboch expanzií cítiť kvalitu, prepracovanosť a aj masívnosť, ktoré sa na jednom disku multiplikujú, pričom sú dostupné za peknú cenu. Žial každá expanzia sa spúšťa samostatne a tak možnosti a aj ich multiplayerové časti spustíte len v danej epizóde, čo príliš narušuje jednotný zážitok z GTA IV.
Nakoniec obe expanzie majú aj jednu malú chybičku - vyšli neskoro. Neskoro to už bolo aj minulý rok pri Xbox360 verzii, nie to ešte tento rok. Takmer presne po dvoch rokoch by už hráči čakali novú hru, nie znovu to isté. Napriek tomu pre fanúšikov GTA alebo akčných adventúr ponúkajú obe expanzie príjemných 30 - 40 hodín hry.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
BeloHorizonte75%
Sú to dve hry vylepšené o mierny kúsok, síce po Anglicky, no každý to iste prežije...Takže Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City sú v pohode hry.
strasiak78%
Mali rok a pol a urobili pomerne dobrý pokrok, no stále je to to isté GTA4 aké sme privítali prednedávnom, viac som už napísal v hodnotení samotných epizód.
ANTISPORT90%
Konečne pravá reálnosť, nespočetne veľa možností, spôsobov a krásny NY. Nové zbrane, autá, fyzika, ovládanie - poroste jedna hra krajšia ako druhá. Misie už stoja za to, motorky, lode, helikoptére, padáky, obrnené vozidlá a kopec ďalšieho. Tiež úžasný príbeh, trocha mi chýba preklad no dúfam, že ho v priebehu maximálne dvoch rokoch spravia. Lebo ten dabing a postavy z hľadiska charakteru a tá súhra...
esscec90%
Je to ešte lepšia než pôvodná- základná hra GTA4, páčili sa mi hlavne nové zbrane, možnosti, budovy, postavy a príbehy dvoch rozličných ľudí...
Spider7721100%
Gta 4 episodes from liberty city supeeeer ... proste najlepsie je že nemusíte mať hru gta 4 :)... a su to super pribehy...
fiskus8985%
Oba epizódy boli ukážkové, po príbehu to boli motorky, po grafike nočné kluby, po zbraniach opäť nočné kluby a v spracovaní určite prvá epizóda. Nič nemôžem vytknúť, keď tak prehnanú náročnosť.
LogitechMomo95%
Hodnotím veľmi pozitívne oba datadisky, pretože pôvodné GTAčko sa im podarilo ešte vylepšiť. Kopec srandy, zábavy,drog, peňazí, rýchlych áut a tancujúcich slečien v baroch... To je to čo nám chýbalo :)... A pokiaľ rozumiete anglicky trošku lepšie tak sa zasmejete na množstve vtipov a gagov, ktoré tam hlavné postavy "púštajú". Či už ide o TLaD alebo TBoGT, oba sa vydarili a jediné čo odporúčam, je to doslova prežiť a vcítiť sa do toho. Faaaakt oba palce hore :)...
dusan_sk90%

Tieto dve epizody sa chlapcom s R* podarili, inštalácia prebehla bez problémov síce to trvalo dlhší čas, ale už to bolo bez otravných R* Social Clubu a Windows Live...

Hw náročnosť moc neklesla, ale hra je už vyladená a bez niejakých lagov to utiahne aj môj starší PC .. Graficky sa to nezmenilo, pribudli nove zbrane, auta, motorky a atd.

+celkový príbeh
+nové zbrane, autá, motorky, a inne maličkosti
+k spusteniu už neni za potreby R* Social Club
+celková hratelnosť


- zdľhava inštalácia
- občasne bugy
- celková HW náročnosť

Hre dávam 90 %
dannyd1497%
Takze klobuk dole toto je ta naj seria co som kedy hral fakt ma to ohurilo ,obe datadisky sa im podarili este vylepsit ci uz ide o TBOGT alebo TLAD obidve su jednoznacne skvele oplati sa to hrat hodnotim 97%.
FiFty_2290%
Tak mne sa EFLC páči viac ako samotné GTA IV. Výborne vymyslené spojiť tieto dva super datadisky dokopy. Podľa mňa aj The Lost and Damned aj The Ballad of Gay Tony sú na rovnakej úrovni, čiže sú rovnako super. Možno TBOGT ma zaujalo trošku viac. Ale každopádne je to super a dokonca ani tu nechýba hlavný hrdina pôvodného GTA IV Nico Bellic s ktorým sa v hre stretnete. Taktiež nemôžem nespomenúť, že pribudli nové zbrane(napr.SMG, upílovaná brokovnica,granátomet,...) a autá.
RedBull84%
Veľmi podarené samostatne fungujúce DLC, jeden lepší ako druhý. Hrať za motorkára a využívať všetky možnosti a obsah mi pripadá super, až na grafiku ktorú opäť zorali. A hrať za čierneho típka, to sa mi tiež pozdávalo no po čase je to stereotypné. Dobré hry...
Metladanco97%
Ako datadisk to nemá konkurenciu, dve hry , ktoré sú síce kratšie ale spolu zaberú celkom dosť času a bavia, časť o motorkároch bola pre mňa povinnosťou a časť s gayom Tonym bola vcelku fajn pohodová vec, a je v nej o trochu viac možností. Tento datadisk je veľmi vydareným kúskom a navyše nám dáva pohľad z viacerých uhľov na dej GTA 4, krásne prepletený príbeh.
Craigs97%
GTA IV : Episóda Liberty City, pôsobí dobrým, dojmom.Je, pekná grafika, Rockstar Games je velmi, dobré štúdio ktoré, si dáva, na hrách zaležat. :-))
miso123100%
Skvely prídavok ku skvelej hre . Tuto hru si odporúčam kúpiť po prejdení originálnehomGTA IV ako aj ja pretože to neuveriteľne zasahuje do zakladného GTAIV príbehu . Obi dva datadisky sú plné zábavy a akcie . Plusom je aj to že nepotrebujete ku hraniu GTA IV . Proste skvelá hra . Hodnotenie :
+grafika
+misie
+nové zbrane
+príbeh
+nové vozidlá
+nové minihry
-občas malé bugy
Verdikt : Skvelá zábava a akcia na celé týždne možno aj mesiace hrania .
Markey85%
Dokopy su tieto datadisky o nieco zabavnejsie ako normalna hra ale su kratke, ved predsa su to len datadisky na spestrenie pribehu. V oboch si zahrame za ine postavy ktore sa ale niekolkokrat streli ako medzi sebou tak aj s postavou z normalnej hry. Pribehovo stredne dlhe, zabavne a otvara dalsie nove moznosti, ale aj tak tam po dohrani nebolo nic co by si ma tam udrzalo, no este som presiel par tych misii co vam ostanu po hlavnom pribehu takze namiesto 25% ide iba 15% dole.


všetky (73) »

Súvisiace hry Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto Online
Grand Theft Auto IV: The Complete Edition
Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned
Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto: San Andreas
Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto 3
Grand Theft Auto 2
Grand Theft Auto: London 1961
Grand Theft Auto: London 1969
Grand Theft Auto 1

Diskusia o hre Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City Pridať príspevok
08.07.2014 14:00 - Naistaloval som cestinu do gta 4 a teraz mi to nejde spustit ... Co moze byt c...
18.06.2014 22:43 - nie, na hranie liberty city nepotrebuješ pôvodnu hru...ja som GTA4 o...
05.02.2014 21:08 - :-);-)8-):-D:-|:-/:-o:-O:-(:'-(
26.12.2013 18:54 - Ludia spustim tuto hru na tomto? Procesor : AMD Turion X4 Grafická karta ...
11.07.2013 16:05 - Prosim HELP ked Zapnem GTA-EFLC tak nemozem spustit The Ballad of Gay Tony ani...
...
Zobraziť všetky príspevky (362) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |