BioShock: Infinite | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 36571 užívateľov

BioShock: Infinite


Žáner:Akčná
Dátum vydania:26. Marec 2013
Stránky hry:www.bioshockinfinite.com
Výrobca:Irrational Games, 2K Games
Kúpiť hru BioShock: Infinite
Kúpiť hru

Tretí BioShock: Infinite sa z morského dna presúva do vzdušného mesta Columbia, čo so sebou prináša výrazne odlišné prostredie, výtvarné spracovanie, novú hrateľnosť, atď. Oproti druhému dielu je Bioshock Infinite "tým pravým" pokračovaním legendárneho Bioshocku, ktoré prináša naozajstnú zmenu, ktorú si táto legendárna FPS určite zaslúži. Nad oblakmi sa vznáša mesto, ktoré rovnako ako podmorské Rapture, sa zrodilo zo sna o dokonalej spoločnosti, založenej na nespútanej mysli človeka a vedy. Ako tomu ale býva, niečo sa opäť zvrtlo. Mesto Columbia je doslova postavené na levitujúcich balónoch, čo okrem všeobjímajúcej vody v predošlých dvoch dieloch Bioshocku hre dáva nový rozmer zo strachu z výšok a z nestability prostredia, ktoré sa z ničeho nič môže kedykoľvek prepadnúť do hlbín ničoty. V roku 1912, ako súkromný detektív Booker DeWitt, máte za úlohu vypátrať mladú ženu s menom Elizabeth. Prípad vyzerá ľahko dovtedy, až sa DeWitt dozvie, že Elizabeth sa stratila v vzdušnom meste Columbia. Príbeh plný vzrušenia, pátrania po neuveriteľnom svete práve začína...




Alternatívne názvy
BioShock Infinite; BioShock 3; Icarus Project

HW požiadavky BioShock: Infinite
Minimálne požiadavky
  • Windows Vista SP2
  • Intel Core 2 DUO 2.4 GHz / AMD Athlon X2 2.7 GHz
  • 2 GB RAM
  • 20 GB miesta na disku
  • 512 MB, DirectX 10 kompatibilná grafická karta (ATI Radeon HD 3870 / NVIDIA 8800 GT / Intel HD 3000)
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
Odporúčané požiadavky
  • Windows 7 SP1 64-bit
  • Quad Core CPU
  • 4 GB RAM
  • 30 GB miesta na disku
  • 1 GB, DirectX 11 kompatibilná grafická karta (AMD Radeon HD 6950 / NVIDIA GeForce GTX 560)
  • DirectX kompatibilná zvuková karta

Ďalšie videá »


BioShock: Infinite - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
90%

Recenzie
Tiscali Games90%
Chvíli frenetická střílečka, chvíli dojemná zpověď, chvíli podobenství o ideologicky rozeštvané Americe. Co by se jiným rozpadlo v rukou, tu pohromadě drží kvantová teorie a řemeslo tvůrců, kteří jsou odhodlaní zacházet dál, než si velké produkce troufají.
Sector.sk100%
Je jasnejšie než modré nebo nad Columbiou, že Bioshock Infinite je neobyčajnou hrou odohrávajúcou sa na neobyčajnom mieste, kam sa nepozriete každý deň. Patrí medzi tie, ktoré definujú a udávajú trendy bez potreby obzerať sa okolo seba a porovnávať sa s ostatnými. Odvážnym vizionárom šťastie praje, bez nich by neboli mestá v oblakoch, bez nich by nebolo silných zážitkov, ktoré doznievajú ešte niekoľko dní po dohraní. A za to patrí Irrational Games veľká vďaka. Existujú dva typy hráčov, tí ktorí bdejú a tí ktorí precitli. Nechajte sa prebudiť. Columbia vám otvorí oči doširoka.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
pionet9999%
Veľmi dobre spracovaná hra ktorá poteší, vždy takéto hry ako je bioshock ma veľkú dominanciu a navrch oproti iným hrám kvôli tomu že je od úvodu k záveru úplne niečo nove čo tu ešte nebolo. Pravé preto si žáner takejto hry zaslúži 99% Jedno percento dám dole preto že chyba MP ale není to také podctatne. Vivojarom takýchto hier treba vždy podporiť aby sme sa mali načo tešiť aj naďalej.
+grafika
+ hratelnosť
+ hudba
+ postaví
+ zbrane
+ veľa akčnosti
+ bosovia
+ atmosféra
+ doba hrania
+ úžasný príbeh
+ Príjemné prostredie
a
- chyba multiplayer (co-op)
- neide sa od toho utrhnúť :)
scarryboy100%
BioShock Infinite vás vtiahne hneď svojím úvodom. Máte jednú a jedinú misiu, priniesť Elizabeth a váš dlh bude splatený. Jedinečný grafický štýl vás pohltí svojou sýtosťou farieb, akonáhle vstúpite do vzdušného mesta Columbia, jednoducho vám padne sánka. Schopnosti (Vigory) nachádzate celou cestou za koncom príbehu, máte možnosť upgradovať vaše vigory, zbrane (medzi nimi zásadný rozdiel nie je), nachádzate nové časti oblečenia, ktoré vám dodáva rôzne vylepšenia. Koniec príbehu vás donúti vraciať sa späť a rozmýšlať nad všetkým čo sa v hre udialo. Dokonca dostanete možnosť ovládať i Songbirda, ktorý strážil Elizabeth v jej veži. Ak sa vám nový BioShock nepáči, prídete si aj na svoje, keď sa vrátite do mesta v hlbinách oceánu Rapture, kde síce pobudnete len zopár minút, ale nadobudnete atmosféru starého Bioshocka. BioShock Infinite je jedinečným v každom smere a je jednoznačným kandidátom na hru roka aj keď je len marec. Prekonáva to v čom bol už dávno dokonalý a všetkým čo obsahuje vás dostane, mňa dostal všetkým desiatimi a tak mi nezostáva nič iné ako dať tomuto unikátu 100%
igraczech100%
Tato hra sa zaradila medzi najlepsie hry historie. Po vsetkych strankach do detailov prepracovana hra. Originalna hudba, neokukany svet, skvely art styl, dokonale vymodelovana postava Elizabeth, a hlavne pribeh od ktoreho som lepsi v ziadnej inej hre nezazil.

Plusy:
+ pribeh
+ Elizabeth
+ art styl
+ hudba
+ atmosfera

Minusy:
- hra mohla byt aj dlhsia
- par bugov
martino951100%
Viete, keď som zapol BioShock : Infinite, čakal som dobrú strieľačku, pri ktorej sa odreagujem po príchode domov. A nesklamal som sa. Graficky nádherná hra, ktorej lietajúce mesto ma okamžite vtiahlo. Dokonalá strieľačka so zaujímavými "skillmi" v podobe vigorov. Ale ako som hral, tak som zistil že to vôbec nie je len strieľačka. Za celou hrou sa skrýva komplikovaný príbeh, ktorý je jednoducho nádherný. Ešte aj po dohratí hry mám pred očami poslednú scénu, a hovorím si : stálo to za to. Takúto hru, s takým mocným príbehom, ktorý chytí a nepustí, a bude vás nútiť prežívať každý moment s jej hrdinami, som ešte asi nehral. Preto 100%.
Thairos100%
Táto hra ma veľmi zaujala, otvorila mi oči a taktiež ma aj dojala (koniec)..Autorom sa to veľmi podarilo..oplatilo sa čakať..tejto hre sa nedá vôbec nič vytknúť, je to vynikajúci kandidát roku 2013 a ja verím, že to aj vyhraje :´)...
kerberos100%
Irrational games po vydani jednej z najoriginalnejsich hier v historii FPS zanru nam konecne prinasaju dalsiu varku originality a uzasu, tentokrat v nebeskom udoli.
Klady:
+silny pribeh
+magneticka hratelnost a znovuhratelnost
+atmosfera
+ikonicke postavy
+Old school obtiaznost
+originalne prostredie
+vigory (magia)
+upgradovanie postavy
+sympaticky vizual
+uzastna a inteligentna Elizabeth
+herna doba

Zapory:
-pominula moznost prepnania medzi roznou municiou
-na ostatnych obtiaznostiach neponuka hra vyzvu
-niekomu moze vadit absencia horrorovej atmosfery

Poznamka:
Hra bezi na upravenom Unreal Engine 3. generacie a je zretelne, ze in napriek svojmu veku ma este stale co ponuknut.
hrt1195%
dobra hra.hlavne pribeh je zaujimavy filozoficky koniec na zamyslenie.jedine minus je ze nemozete nosit len dve zbrane.
sodok100%
Táto hra vo mne zostane veľmi dlho. Nie je to hra, je to príbeh, ktorý dostane snáď každého, kto ho pochopí. Púšťal som si koniec viac krát, aby som vôbec aspoň trochu dokázal poňať to, čo prišlo. Je vôbec zbytočné toto dielo hodnotiť gameplayom, grafikou, alebo hernými možnosťami. Príbeh predčil všetko, čo som doposial zažil, či ide o film, alebo veci z môjho života. Ak hru... teda skúsenosť dokážete prejsť na jeden krát, spravte to, je to nezameniteľné. Elizabeth chcem mať pri sebe stále, nielen v hre, chcem ju držať v náručí a nepustiť. Ochrániť pred všetkým zlým. Nedokážem si to predstaviť na vlastnej koži. Proste prvá hra, ktorej dokážem dať plný počet s rešpektom. Kto dokázal takýto príbeh vymyslieť musí mať predstavivosť, ktorá sa vymyká všetkému, čomu dokážeme pochopiť. NIE JE TO HRA! JE TO MEGATRHÁK, ZA KTORÝ BY SA MODLIL AJ SPIELBERG! Môj nový top v iluzívnom svete. Odporúčam snáď každému, kto dokáže držať myš...

Odporúčam soundtrack Elizabeth
jokobela100%
Hra hodná svojho titulu :).Grafika premakaná a gameplay taktiež. Je ťažké nájsť na tejto hre nejaké negatíva.A najlepší je koniec,už len pre ktorý chcem hrať hru ešte raz :).
Haneses123100%
+grafika
+prostredie
+dej
+pribeh
+epická hratelnosť
+fakt super hra
Táto hra si zaslúži 100%.Táto hra ma strašne bavi počas celej doby hrania.A tá hudba ktomu úplne sedí
polikul98100%
Čo povedať, včera som to dohral a ešte asi 2 hod. po dohraní som čumel do blba a rožmýšlal o tej hre. Tá hra je proste úžasná, riešia sa v nej veci od náboženstva cez rasizmus a otrokov až k fyzike. Okrem toho vám ponúkne strhujúci príbeh a úžasný vzťah s vedľajšiou postavou Elizabeth aký som snáť v hre ešte nezažil. Super koniec je tak ako veľká a veľmi chutná čerešnička na torte. Pre mňa nielen hra roku ale aj najlepšia hra akú som kedy hral.
Tomi100%
Takže... Práve som dohral tento "nekonečný" príbeh a moje jediné slovo po dohratí bolo "Wow" ! Táto hra je asi jedna z najlepších, aké som kedy hral a žiadna hra ma príbehom nenadchla viac ako táto... Hranie ma bavilo až do konca.
+ Grafika
+ Columbia
+ Príbeh
+ Hudba
+ Skyline
+ Elizabeth
+ Hrateľnosť
+ Fyzika
+ Napätie
+ Prepracovanosť hry až do detailov...
+ Nestabilnosť prostredia
- Občas môžu boje až nudiť
- Príbeh je niekedy tažšie pochopiť, najmä, keď sa to na konci celé zvrtne

Túto hru by si mal zahrať naozaj každý, aj keď vás na prvý krát neosloví, ale keď ju zapnete, tak zistíte o čo ste mohli prísť. Tejto hre dávam 100 percent, pretože je to naozaj kvalitná hra...
HRABATOR100%
Neviem,na akých práškoch boli autori tejto hry...ale keď začali tie prášky účinkovať v hlave autora hry...vznilko niečo,čo by sa ani nedalo dostatočne epicky popísať. Singleplayer hra,ktorá vtiahne hráča do úžasného deja...Bioshock:Infinite by si mohol podať ruku s TES V: Skyrim.
Zpočiatku sa mi hra nepáčila. Ale neskôr som sa do nej ponoril až tak,že som sa odlepil až vtedy,keď sa mi škvarili oči od únavy :D
Hra má peknú grafiku,fantastiky prepreacované,ako sa dalo od 2K games čakať.
Zpočiatku si mysĺite,že idete zachrániť Elizabeth,potom zabitie Comstocka...no ale až na konci je pravda.
Jedinou nevýhodou je,že hodnotenie nejde dať na viac ako 100%.
Okrem toho...keď ste ešte Bioshock Infinite nehrali...tak na najbližšej zľave neváhajte a kúpte (alebo stiahnite :D )...
Mimz99%
Skvelá hra s úžasným príbehom, ktorý dokáže zamotať hlavu. Elizabeth, ktorá je v boji nesmierne užitočná, herný zážitok ešte vylepší. Táto hra je skutočne jedna z najlepších hier FPS žánru.

+ príbeh
+ Elizabeth
+ prekvapivý koniec
+ doba hrania
+ grafika
+ krásne prostredie

- len dve zbrane
DoogzDoggy85%
Okej hra ale titul hry roku si nezaslúži.
+
Hrateľnosť
Zbrane
Elizabeth
Lietajúce mesto Columbia
-
Príbeh sa začne strašne motať až som s toho jelen
Grafika ( Je taká skôr animovaná než reálna)
Pre mňa nudné a občas zdĺhavé rozhovori.


všetky (134) »

Súvisiace hry System Shock 3
System Shock 2: Enhanced Edition
System Shock Remake
BioShock: The Collection
System Shock: Enhanced Edition
BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode Two
BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode One
BioShock Infinite: Clash in the Clouds
BioShock 2: Minerva's Den
BioShock 2: Protector Trials
BioShock 2: Sea of Dreams
BioShock
System Shock 2
System Shock

Diskusia o hre BioShock: Infinite Pridať príspevok
12.07.2019 13:31 - https://www.youtube.com/watch?v=lhMA2bxHoik&feature=youtu.be
03.02.2016 11:44 - Trošku divné a nepresné parametre ... Ale áno ... na ni...
31.01.2016 14:34 - chcela by som sa spýtať či táto hra pôjde s tými...
24.11.2015 12:20 - Kedže je tá hra tak dobre hodnotená a aj celosvetovo, tak ur...
10.05.2015 00:46 - http://www.stiahnito.sk/bioshock-infinite-cz-kompletni-edice-full-pc-game-part...
...
Zobraziť všetky príspevky (157) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |