Sniper: Ghost Warrior 2 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 1684 užívateľov

Sniper: Ghost Warrior 2


Žáner:Akčná
Dátum vydania:12. Marec 2013
Výrobca:Namco, CITY interactive
Kúpiť hru Sniper: Ghost Warrior 2
Kúpiť hru

Sniper: Ghost Warrior 2 je pokračovanie ostreľovačskej akcie Sniper: Ghost Warrior, kde sa opäť vžijete do kože snipera a budete plniť na trpezlivosť ťažké misie s odstraňovaním nepohodlných osôb a odhaľovaním sprisahaní.




Alternatívne názvy
Sniper 2: Ghost Warrior

HW požiadavky Sniper: Ghost Warrior 2
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / Vista / 7
  • Intel Core 2 Duo 2 GHz / AMD Athlon 64 x2 2 GHz
  • 2 GB RAM
  • 9 GB miesta na disku
  • 512 MB grafická karta (NVidia 8800GT)
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 9.0c

Ďalšie videá »


Sniper: Ghost Warrior 2 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
56%

Recenzie
Tiscali Games50%
Sniper: Ghost Warrior 2 nemá šanci zaujmout ani skalní fanoušky podobných her, především však kvůli omezeným taktickým možnostem a nereálnému zpracováním většiny scén a situací. Všechno tak nějak funguje, ale krom kvalitního grafického zpracování bohužel hra nemá nic, čím by mohla opravdu zaujmout.
Sector.sk55%
Sniper: Ghost Warrior 2 je príjemná zábava, ale z pohľadu budgetového titulu (cena by však mohla poklesnúť minimálne o polovicu), takže berte ohľad na kvalitu celkového produktu ako takého, časom totiž hrateľnosť naberá na repetetívnosti. S realitou nemá až tak mnoho spoločného, je často hlúpa, niektoré herné prvky sú vyslovene zbytočné, niektoré obmedzujúce. Na druhú stranu: koľko sniperov máme na výber?


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Samjo90%
Až na tú krátku kampaň ktorá ma možno 3-3 a pol hodiny celkom dobrá hra taká oddychovka :) Hlavne ten heartbeat a spomalenie času k tomu je celkom dobrá vecička :)
virtual55%
Zázrak sa nekoná. Keď v roku 2010 vyšiel prvý diel nebol o nič lepši, ale od vydavatela béčkových titulov to bolo velké prekvapenie a myslím že aj preto hra dostávala slušné hodnotenia. Od tohoto pokračovania som čakal že polský Ci posunie jeho kvalitu tak, že sa právoplatne zaradí medzi tituly A. Hre sitiuáciu neulahčuje ani to že beží na cry engine 3. Velmi z neho poliaci nevyťažili a okrem toho že je hra farebnejšia príliš nepoznať rozdiely s prvým dielom ktorý beží na chrome engine. Hra nemá nejaké výrazné nedostatky ale trpí mnohými malými chybami. V podstate sa nezmenila, zachováva si úroveň prvého dielu a tým myslím aj pozitívne stránky medzi ktoré patrí v prvom rade vysoká hratelnosť. K príbehu a téme sa vyjadrovať nebudem, klasické odrhovačky, atmosféra je celkom fajn, je možné že v niektorých situáciach sa pred monitorom pristihnete skrčený ešte aj so sklopenými ušami. Zvuky sú slabučké a chýba mi aj hudobný doprovod ktorého absencia hre uberá. Hru radím a hodnotím ako B titul, medzi ktorými táto hra žiari.
VITO36483%
Zahrál jsem si až na konci června, takže jsem si mohl leccos přečíst v recenzích, jde byla celkem silná kritika. Po dohrání jsem ale jiného názoru. Od prvního dílu udělali poláci ze City Interactive obrovský pokrok. Líbila se mi grafika (Cry Engine 3), obrovská nutnost neodhalit se, vybrané prostředí (Filipíny, Bosna 1993, Indie a Tibet) a hlavně to, že se jednalo o opravdu plnohodnotnou sniperskou hru (kamufláž, dalo se prolézt kamakoliv a také to, že se nedalo vyměnit zbraň). Velkým mínusem byl příběh, který kdyby byl samostatně hodnocen měl by v průměru tak pět procent (např. se dalo často předvídat co se stane). Byl jsem tedy asi jedním z mála, koho hra nadchla. V porovnání se Sniper Elite V2 si SGW2 vedlo výborně a třeba graficky ještě lépe. Dávám tedy 83 %. :)
malycauner90%
Opravdu nepochopim hodnoceni lidi, co muzou dat teto hre nizsi hodnoceni, nez u GW 1.
Temto lidem opravdu musi radne jebat, nebo absolutne nedokazali temi svymi ,,hracskymi instinkty,, uzrit, ze GW2 je 1000x realnejsi , propracovanejsi a zazivnejsi !! Neni to nic pro hardcore gamery, co nadrzene prahnou, aby kazdou chvilku chcipali a projizdeli jeden checkpoint na 100x ... ale pro hrace, co hledaji zazitek s klidem na dusi je toto vylozene to prave orechove.
Majan9191%
PC hra Sniper: Ghost Warrior 2 je trochu graficky lepší než první díl ,ale hlavně jsou tady ruzné mise - lokace což je určitě supr ,jako například Sarajevo, hra je plynulá hraje se supr, ale i dost těžká
trancentraal80%
Druhý díl Snipera sice nedosahuje kvalit dílu prvního, pro nenáročné hráče, kteří jsou ochotni přimhouřit oči nad nereálností válečných situací, však opět přináší téměř bezstarostnou jízdu třemi různorodými prostředími (džungle, válečné Sarajevo, Tibet) a spolehlivě zažene nudu na pár deštivých odpolední.
+ jednoduché ovládání
+ pohledná grafika na enginu FarCry 3 (i když některé textury vzdálenějších objektů jsou odfláknuté)
+ používání noktovizoru a infrahledu
+ občas jde rozstřelit světlo
+ česká lokalizace
+ ruští žoldáci si pískají "Byla jednou jedna jedlička" z Mrazíka
+ oproti jedničce byly vypuštěny mise s útočnou puškou a "zdrhací" pasáže (až na jednu výjimku)
- hra vede hráče až moc za ruku a napovídá, kam jít a koho zastřelit
- příběh je velmi jednoduchý a není vyprávěn chronologicky
- méně střílení, více plížení
- oproti prvnímu dílu mnohem více koridorové, což téměř vylučuje více možností postupu
- přechod z pohledu vlastních očí na mířidla vám rozhodí orientaci a chvíli trvá, než v puškohledu najdete cíle
- místo klasického save/load jsou ve hře checkpointy
Joachim10%
od tejto hry som ocakaval aj to malo co sa dalo opravit na jednotke no toto je este horsie. uplne odflaknute, jednoduche a ZLEEEEEE!!
orisis188%
grafika zotpoveda sucasnym moznostiam ... prijemna jednohubka... trochu linearne... pri dnesnej absencii dobrych hier ked aj osvecene hry idu s kvalitou dolu grafika vyvazuje mnohokrat ubohy dej ...
Blackshot60%
Graficky naozaj pekna hra a milujem sniperky -no bohužial u toho to aj konči a preto len 60%
:-krátka hra
-pokial nie ste ozaj ***** tak prejdete na najtažom a ani kvapka potu-jednoducho moc easy
-žiadne vymoženosti
-vopred vymedzený priestor a sposob akým to prejst
Ale ako sa vraví.Na nudný večer to postačí ;)
natanqo75%
hra robena skor na efekty , v podstate sa nic nemeni , co sa mi paci je fyzika a vegetacia , sak koniec koncov CE3 :) aaa stanob - CE3 je najlepsi engine na svete :))
boys14145%
hotová katastrofa ako po hernej stránke tak aj po grafickej...
takto viem jednoducho povedať názor na túto hru... veľké sklamanie...
vyzerá to tak že tvorcovia sa sústredili iba na grafickú stránku a efekty.. a až moc to prepracovali... nedá sa to hrať .. málo kedy ma nejaká hra nahnevá ale táto ma nahnevala poriadne..po piatich minútach hry som chytil záchvat nervov ..
predchodcovi sa určite nevyrovná ... nič nieje dokonalé ale toto je hra ako keby pre nejaké 8 ročné decká čo chcú zabiť nudu...
schizo39%
40 percent davam iba zato ze je to graficky pekne ale inak nuda nuda nuda ach jo cakal som od toho viac ale toto je dokonca horsie jak jednotka :( :( ani ziadny dej a ten kokot co svami furt beha mi bude donekonecna hovorit co mam robit ako keby som to po ten 15 krat sam nevedel :D tak za toto dam normalne racej 39
stanob30%
Dobré a priemerné hry si zahrám aj dva krát. Sniper GW2 si už druhýkrát nezahrám. Podpriemer. Sklamanie.
Connor_Johnes25%

+Tráva se trochu ohýbá, když po ni přejdete, což ve většině her není, reálné zpracování větru

-Ta grafika je ostuda nato, že jede na CryENGINE® 3, příběh je téměř o ničem, na výběr nemáte téměř žádně zbraně (nedají se ani sebrat nepříteli), mrtvoly nemůžete odtáhnout, nebo odnést atd. ..
PS: Dávám alespoň těch 25 % za snahu . .
Beethoven55%
no, po jednotke výrazný pokles. tvorcovia asi zaspali na vavrínoch, podľa grafiky prepili prachy a najali si ľudí s tou najhoršou angličtinou, akú som asi počul v pc hrách. ce3 nece3, keď je princíp dodrbaný cákumprásk. celá hra je taká akože, keď už neviem čo, tak si zahrám aspoň toto. ale keď sa pozriem na sniperov, vyzerajúcich ako plastické vianočné stromčeky s ich hračkárskymi puškami (aj poloautomatmi), tak už len ako tak dohrám misie a pozriem si štatistiky. skrátka, nič moc.


všetky (44) »

Súvisiace hry Sniper: Ghost Warrior - Contracts 2
Sniper: Ghost Warrior - Contracts
Sniper: Ghost Warrior 3 - The Sabotage
Sniper: Ghost Warrior 3
Sniper: Ghost Warrior 2 - Siberian Strike
Sniper: Ghost Warrior - Second Strike
Sniper: Ghost Warrior - Gold Edition
Sniper: Ghost Warrior

Diskusia o hre Sniper: Ghost Warrior 2 Pridať príspevok
08.11.2021 12:40 - PC hra Sniper: Ghost Warrior 2 je trochu graficky lepší než prv...
22.07.2017 14:55 - trojka je lepsia jak dvojka alebo jednotka ale i tak...je to priemer cize nic ...
20.07.2017 19:14 - Hral som najprv 3.Ak porovnam s 2 tak je to obrovsky rozdiel..2 je ovela slabs...
30.08.2016 22:16 - simta strč sa aktovfka !
16.08.2016 17:32 - https://www.youtube.com/watch?v=wrem0j_QSac&feature=youtu.be
...
Zobraziť všetky príspevky (247) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |