The Dream Machine | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 27608 užívateľov

The Dream Machine

 Hra 
Videá

Žáner:Adventúra
Dátum vydania:4. štvrťrok 2011
Stránky hry:www.thedreammachine.se
Výrobca:Cockroach
Kúpiť hru The Dream Machine
Kúpiť hru



Ďalšie videá »



Hodnotenie hry
79%

Recenzie
Sector.sk80%
Pomalý rozbeh vás mrzieť nemusí, aj keď zo začiatku vo vás môže vyvolať divné dojmy. Je len spôsobom ako vás hra pomaly do seba vťahuje tak, aby sa vám z nej už von nechcelo. Predstavuje krásny náhľad na skúmanie snov a aj ich významy. Poteší čarovné spracovanie a krásne svety, akurát zvuk musíte hneď vypnúť. Hra nie je ani ľahká, ani náročná, je presne akurát. Zamrzí ešte niekedy prekombinované kombinovanie predmetov a aj fakt, že napriek postupne narastajúcej dĺžke sú kapitoly stále veľmi krátke. Prísľub pre ďalšie epizódy je obrovský.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
NORD_KING82%
-: herná doba, riešenie niektorých hlavolamov, rozdelenie na kapitoly, chýbajúci dabing, slabšie animácie, niektoré lokality, audio
+: grafika, príbeh, dizajn, hudba, puzzle, atmosféra, zábava, lokácie, postavy, sny, rozdelenie na kapitoly, cena
Verdikt: Poznáte to... ráno sa zobudíte pod stanom podporeným polotoporom, že si ani nemôžete uľaviť na toalete. A keď to konečne povolí, začnete premýšľať na tým, čo sa vám snívalo počas spánku. Podľa hry The Dream Machine netreba brať sny ľahkovážne a to hlavne ak po jednom z nich nájdete kameru vo svojej spálni a podivný stroj u suseda. Po slabšom začiatku nasleduje spád a zamotávanie sa do snového chaosu podivných udalostí. Pozitívom a súčasne negatívom hry je jej rozdelenie na kapitoly. Ak vás prvé dve zaujmú, je potrebné si kúpiť aj zvyšné, no ak nie, ušetríte peniaze. Každá z kapitol je niečím charakteristická a zábavná. Záleží na postave, jej mysli alebo sne, v ktorom sa odohráva dej. V každej kapitole sa nachádza množstvo zaujímavých hlavolamov. Celá hra vyniká svojim dizajnom, ktorý vytvára príjemné, ale aj temné lokácie. Ak ste milovníkom nenásilných adventúr, The Dream Machine je pre vás skvelou voľbou, no nie s dlhou trvanlivosťou.


všetky (2) »


Diskusia o hre The Dream Machine Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |