South Park: The Stick of Truth | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 15294 užívateľov

South Park: The Stick of Truth


Žáner:RPG
Dátum vydania:4. Marec 2014
Stránky hry:www.ubisoft.com/en-us/game/south-park/the-stick-...
Výrobca:Ubisoft, Obsidian Entertainment
Kúpiť hru South Park: The Stick of Truth
Kúpiť hru

Hra motivovaná populárnym seriálom Mestečko South Park, ktorá navyše ťaží z hlbín značky oveľa dôkladnejšie ako samotný seriál. Autori seriálu Trey Parker a Matt Stone museli po prvýkrát v histórii vytvoriť kompletnú predlohu mesta, rovnako tak bolo potrebné unifikovať jednotlivé postavy a zjednotiť všetky poznatky tohto univerza.

Výsledkom je otvorený herný svet, kde nájdete všetky charakteristické scény, vrátane mnohých špeciálnych oblastí, kde sa odohrajú bláznivé bitky. Samozrejme, i za sprievodu Cartmanovho hlasu. Vy sa ako nová tvár postavíte po bok slávnych postáv, aby ste odrazili vlnu agresívnych gotikov a narkomanov.




Alternatívne názvy
South Park: The Game

HW požiadavky South Park: The Stick of Truth
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista SP2 / 7 SP1 / 8
  • Intel Pentium Dual-Core E2180 2.0 GHz / AMD Athlon64 X2 3800+ 2.0 GHz
  • 2 GB RAM
  • 6 GB miesta na disku
  • 512 MB, Shader Model 4.0 grafická karta (nVidia GeForce 8800GT / AMD Radeon HD2600XT)
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 9.0c
Odporúčané požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista SP2 / 7 SP1 / 8
  • Intel Core2Duo E4400 2.0 GHz / AMD Athlon64 X2 4400+ 2.3 GHz
  • 4 GB RAM
  • 6 GB miesta na disku
  • 512 MB, Shader Model 4.0 grafická karta (nVidia GeForce 9800GT / AMD Radeon HD4870)
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 9.0c

Ďalšie videá »


South Park: The Stick of Truth - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
83%

Recenzie
Tiscali Games80%
Jestliže se vám dělá mdlo při pohledu na psí hovno v parku, k South Parku se nepřibližujte. Přijdete ale o nálož humoru zabalenou do kvalitního RPG - navíc s příběhem, který strčí do kapsy většinu seriózně se tvářících adventur (a vlastně her obecně).
Sector.sk80%
Stick of Truth je do takej miery naplnený zábavou, že neviete, kedy to vybuchne. No ak sa to stane, pôjde o takú silnú explóziu fekálií, že budete plakať od šťastia. Fanúšikovia, zaručene berte a vy ostatní sa pripravte na jazdu, akú ste ešte nezažili. A nezabudnite, na mužské guľky sa nikdy neprdí!


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Sintarandir100%
South Park nie je seriózny a normálny. Hra už od prvej sekundy ponúka vysoký nadštandard a celkový koncept sa pevne drží štýlu, ktorý je až notoricky známy. Ostrá, ironická paródia snáď na všetko. Pozorný a znalý hráč to nájde. Systém boja prehľadný, špeciálne schopnosti premakané a "zbrane", tie su kapitola sama o sebe. Vylepšovania, nákupy, všetko prehľadné aj pre causual hráča a ľahko pochopiteľné. Každý "summon", vás dá "do kolien". Súboje sú masaker, a stoja za to. Bossovia nápaditý a tvrdý. Obrovské množstvo známych, aj menej známych postavičiek (Cartman ako Gandalf), všetko prehľadné, systematické a na svojom mieste. Tvorcovia si dali na tejto hre naozaj záležať, kritika fanúšikov určite bola silnou motiváciou a nemusíte ľutovať ani cent, či korunu za tento naprostý klenot. Hlášky postavičiek fakt perfektné a trefné a hru korenia ostro a surovo, ako najkvalitnejší tatarák. Časť hry v Kanade, silné retro, vážne pecka! PRE VEKOVÚ SKUPINU 18+ ironická, za deti prezlečená surová a bez servítky pravdu podávajúca hra o skutočných "hodnotách", ktoré vyznáva dnešná doba. Násilie, sarkazmus, sexizmus, vulgárnosť, úchylky, fanatizmus, fetišizmus, proste "žumpa" moderného sveta parodicky zasadená do pokľudného horského mestečka. Postava upraviteľná na stotisíc spôsobov. PERFEKNÉ! LUXUSNÉ! "Screw you guys, I'm going home." SOUTH PARK!!
99biker100%
V prvom rade by som povedal že táto hra je určená fanúšikom a ľuďom ktorý South Park pozerajú. Ak si to zapne osoba ktorá možno videla raz jednú časť alebo len to chcela vyskúšať tak bude absolútne znechutená čo sa tam odohráva. U mňa táto hra patrí medzi top hry roku 2014 lebo tak dobre som sa nezasmial asi pri inej hre a dej bol pútavý. U mňa dostáva 100% ale kto nevie o čo sa jedná tak dá 0%. :)
Zekkro100%
Na South Park peklo na zemi som takmer "vyrastal", takový slabší fanúšik seriálu, no táto hra mi vyrazila dych. Naozaj, hra predstavuje jednu veľkú epizódu, z ktorej typický South Parkský humor len srší, dobrý "na hlavu" postavený príbeh, zvraty, kvalitné dabingy a keď si myslíte, že vás už nič nové prekvapiť nemôže, mýlite sa, naozaj hra, ktorá sa oplatí vyskúšať alebo ešte lepšie, hra ktorú sa oplatí prejsť celú.
+ postavy
+ dialógy
+ dej
+ combat
+ hrateľnosť
- začiatok trocha zdĺhavý, no nie až tak, aby uberal na hodnote hry.
Mike940%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..
natanqo95%
uplne mega hra , pribeh supa, grafika supa, akurat na ovladanie si treba zvyknut ... hra je super az na par bugov, ale da sa to zvladnut :) takze super :)
Dracul001100%
Stale nedokazem pochopit 2 veci. 1 ze je koniec a 2 aka uzasna hra to bola a ako si ma dokazala ziskat. Neskutocne vtipna, dramaticka hadam hra obsahujuca kazdy zaner s neskutocnym pribehom a hratelnostou aka v tomto roku mohla vyjst. Pred predajom som si hovoril ze som bol kokot ze som na to minul 40 euro no teraz nelutujem ani cent ano je to kratka hra ale je to South Park kurva ! Odpuracam a doteraz som nenasiel jedinu chybu. Uz po prvych minutach hrania si hru nesmierne a kurevsky zamilujete.
kejo100%
Pre fanúšikov Southparku splnený sen! Akoby ste boli súčasťou jednej skvelej epizódy :) Hra je prešpikovaná ohromným množstvom narážok na jednotlivé epizódy, ktoré bohužiaľ neznalcom seriálu ľahko uniknú, čo je škoda.
minuteman100%
+ grafika a narocnost
+ pribeh, dialogy, vtipnost a naprosta ulitlost, kdy se budete lochcit jak pukle cvek
+ zbrane
+ ukoly a jejich totalni uhozenost
+ delka
NgeNious100%
Plusy:
Proste South PArk kde sa mozete prechadzat a najdete tam vsetky hlavne aj vedlajsie postavy
Dobry RPG system
Ten uzasny humor za ktory South Park milujem
Grafika je pekna a nenarocna
Cartman je proste boss
Hra je prijemne narocna
Minusy:
Sem tam zakys
Sem tam bug v grafike
10/10

Proste na tuto hru som cakal jak na teple rozky a vyplatilo sa.
Najdete tam take absurdne veci ze Postal 2 je este normalna hra.
Nacisticke zombie kravy,ufoni z analnymi sondamia vrcholom bolo ked som otvoril dvere na dome a naha zenska mi ich zaplesla pred nosom z krikom :D
Dekker95%
Keď sa povie South Park, každý si vybaví niečo iné. Niekto primitívne grafické spracovanie, ďalší zas dialógy plné nadávok, rôznych narážok a drsného humoru, alebo dokonca ikonického Kennyho, ktorý stále zomrie. Jednoducho povedané, South Park si nedáva servítku pred ústa. A výnimka nieje ani táto hra. Je to ako jeden dlhý diel. Ale dosť už o tom, čo je to SP, a vrhnime sa na hodnotenie. Hra ja spracovaná v typickom South Parkovsom štýle, takže kritika typu "Grafika v hre stojí za h*vno" sú úplne od veci. Príbeh v hre je veľmi pekný a plný humoru, avšak niekedy sa budete chytať za hlavu, čo na sr*čku ste to práve videli. Naozaj. Však uvidíte sami. Dialógy v hre sú plné satiry, humoru a narážok, ale to je normálne. Napríklad taký Cartman má vždy nejakú ostrú pripomienku, pri ktorej sa vždy zasmejete. Mapa všeobecne bola pekne spracovaná, avšak bez "miest rýchleho presunu" sa po nej cestovalo pridlho. Inventár v hre bol jednoduchý, ľahko sa v orientovalo, ale raz za čas sa v ňom stratíte. Prejdime na súbojový systém, ktorý sa hraje na ťahy. K dispozícií máte "obyčajné útoky", mágiu (súbor prdov) a takzvané PP schopnosti.
Boje ma veľmi bavili, ale ku koncu vás začnú otravovať a nudiť.
Hra je plná fekálneho humoru a nadávok, takže ak sa Vám robí z h*vien zle. hre sa vyhnite. Ak nie, hra má pre Vás prichystanú poriadnu dávku zábavy a humoru. Doporučujem.
vargaa90%
NGeNiokous ty si ju asi nedohral do konca kedze ta hola zena bola este v pohode podla mna vrcholom bolo ked som otvoril dvere a tam muz v latexovej maske je** kona a moj maly brat to videl


všetky (34) »

Súvisiace hry South Park: Snow Day!
South Park: The Fractured but Whole
South Park Rally
South Park

Diskusia o hre South Park: The Stick of Truth Pridať príspevok
01.11.2015 15:14 - https://www.youtube.com/watch?v=EnGZ0Yta1CI&feature=youtu.be
29.05.2014 14:04 - aspon ze takto tvle :-/:-|:-(
29.05.2014 12:53 - bude ked chces nadiktujem ti ju :-D
28.05.2014 21:26 - fajn dufam ze bude stacit v pisomnej forme dorucene na adresu -___-
28.05.2014 21:08 - ospravedlnenie :D
...
Zobraziť všetky príspevky (63) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |