Alan Wake's American Nightmare | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12898
1687

Online 53697 užívateľov

Alan Wake's American Nightmare


Žáner:Akčná
Dátum vydania:22. Máj 2012
Stránky hry:www.alanwake.com
Výrobca:Remedy Entertainment
Kúpiť hru Alan Wake's American Nightmare
Kúpiť hru

V samostatnom dobrodružstve Alan Wake's American Nightmare sa Alan Wake musí postaviť zvestovateľovi temnoty, diabolskému pánovi Scratch! Napínavý nový príbeh, zástupy hrôzostrašných nepriateľov, zbrane ťažkého kalibru a nádherné prostredie štátu Arizona spoločne so zábavným novým herným režimom predstavujú nutnosť pre všetkých fanúšikov Alan Wake a perfektnú príležitosť pre nových hráčov vyraziť do boja proti temnote.




Alternatívne názvy
Alan Wake: American Nightmare

HW požiadavky Alan Wake's American Nightmare
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP2
  • Dual Core 2 GHz Intel / 2.8 GHz AMD
  • 2 GB RAM
  • 8 GB miesta na disku
  • 512 MB, DirectX 10 kompatibilná grafická karta
  • DirectX 9.0c kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 10
Odporúčané požiadavky
  • Windows 7
  • Quad Core 2.66 GHz Intel / 3.2 GHz AMD
  • 4 GB RAM
  • 8 GB miesta na disku
  • 1 GB, DirectX 10 kompatibilná grafická karta
  • DirectX 9.0c kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 10

Ďalšie videá »


Alan Wake's American Nightmare - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Tiscali Games70%
Velmi dobré rozšíření značky, které však až moc sází na souboje a ignoruje hlavní přednosti značky, kterými byly atmosféra, napětí, strach a příběh jako vystřižený z hororových klasik. Funguje to, baví to, ale jeden se nezbaví dojmu, že to celé je spíchnuté horkou jehlou.
Sector.sk80%
Americká nočná mora je viac menej veľkým testom pre novinky do ďalšej časti hry. Autori skúšajú zmeny v rozmanitých oblastiach, aby nám nakoniec mohli naservírovať správne prímesy do Alan Wake 2. Nedá sa povedať, že by sme všetky úpravy chceli vidieť aj v dvojke, no každá novinka ponúkla niečo zaujímavé. Zbrane priniesli silu a otvorené prostredia rozsiahlejšie možnosti, k tomu sa pomocou rozhovorov prehĺbili vzťahy s postavami. Väčšine stránok ešte chýba krok k dokonalosti, ale ako celok, za relatívne nízku cenu arkádovky ponúka dostatok obsahu a kvality.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
minuteman70%
opakovani deje 3x dokola? slabota... ve prospech hraje ovsem velke mnozstvi zbrani, optimalizace a velikost hry; solidnich 2-4 hodiny zabavy
Coldplaz80%
Príbeh je o dosť slabší ako v originaálnej hre aj je oveľa kratšia, ale nové zbrane a potvory ju robia o niečo zábavnejšiu.
Sintarandir90%
American nightmare je niečo ako "epilóg" k pôvodnej hre, a evidentne by mohol byť "prológom" k ďalšiemu dielu. Príbeh je zasadený do fiktívneho mestečka Night Falls, ktoré pozná každý, kto hral prvý diel. Storyline je prehľadný a odohráva sa v troch exteriéroch a v deviatich kapitolách.

Hra je zameraná skôr na survivor a arkádové hranie. Mnohostranne vylepšený engine a HD video je veľké plus. Zvuk, grafika a ovládanie zaznamenali značné vylepšenie spolu s animáciou a fyzikou, ktorá bola v prvom dieli najslabšia.

Time loop mi príde ako parádne spestrenie a skvelý nápad, lebo robí hru prehľadnejšou a zároveň sa môže každý lepšie zorientovať, ako čo najefektívnejšie pobiť posadnutých.

Krásnych 90% a kľudne by bolo viac, keby hra bola dlhšia.
ROBERT10695%
Alan Wake's American Nightmare malo príbeh, ktorý sa mi veľmi páčil. Bolo tam zaujímavé najmä opakovanie deja a pocit deja vu. Grafika bola super, takisto ako aj v pôvodnej hre. Prepracovanie okolia bolo také, aké malo byť, atmosféra bola úžasná. Jediné, čo sa mi na hre nepáčilo boli príšery v podobe pavúkov a tak. Proste v pôvodnej verzii to nebolo a tu sa mi to nejako nehodilo. Koniec sa mi páčil, niet viac čo dodať.
NORD_KING72%
-: herná doba, opakovanie deja, občas kamera, úlohy, stereotyp, príbeh
+: grafika, dizajn, atmosféra, audio, soundtrack, prostredie, postavy, zbrane, nový nepriatelia, menu, efekty, dabing, videá, animácie, cena
Verdikt: Komu sa zdala pôvodná hra Alan Wake málo akčná, tak sa dočkal. Táto nočná mora má oveľa viac akčných pasáži, ale dookola sa opakujúcich. Hra je postavená na prepisovaní reality a tým aj na opakovaní deja, čo už pri druhom opakovaní lezie na nervy. Stále tie isté pasáže a stále to isté dokola. Východiskom sa tak paradoxne stáva krátka herná doba. Tú však dokáže natiahnuť arkádový mód hry. Hlavným pozitívom je vierohodne vytvorené prostredie a jeho atmosféra. Milo prekvapia aj nový nepriatelia a postavy. Čo sa týka postáv, tak je to predovšetkým sexi vedkyňa z observatória. Príbeh nie je nič extra, ale celkom dobre ho servírujú animácie a príbehové scénky. Táto akčná odbočka pôvodného hry Alan Wake, síce ničím výrazne neprekvapí, ale ani neurazí.
malycauner100%
Alan Wake je EPICKY vzor ORIGINALni hry, ktere proste nemam co vytknout.Radne zakoncena DUALOGIE, ktera si me dokazala ziskat opravdu profesionalni hratelnosti, temnou atmosferou, luxusni grafikou, bezchybnou optimalizaci a SPECIALnim pribehem s dobrym koncem.
Sounders10100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
FutureJeff70%
Je jasné že to je spin off titul a nie plnohodnotný diel,čo aj vyplýva z hracieho času a taktiež poňatia príbehu. No na druhú stranu sa mi pačili nové zbrane aj vzhlad alana :) čo si mohli autori odpustiť bolo to opakovanie misií a len iný postup,tak dúfam že bude aj druhý plnohodnotný diel a bude nás baviť :)
kerberos85%
Po nečakanom vydaní PC verzie povodného Alan Wake nám Remedy prináša spin-off, plne arkádový titul s nie najsympatickejším podnázvom. Hra používa mechanizmy z predošlého dielu, pridáva nové zbrane, nových nepriateľov, nejakú tú kampaň s pomerom "príbeh<akcia" a zábavným zároveň frustrujúcim survivor módom.
Pz: podľa informácií Remedy už vyvýja akýsi titul, ktorý má byť Launch titulom pre ďalšiu generáciu Xboxu. Je zrejmé, že sa svojej značky len tak nevzdajú. Zároveň dúfajme, že predsa len nezanedbajú i PC verziu.
+vylepšená grafika, vzhľad Alana
+nové zbrane
+noví nepriatelia
+hrateľnosť

-menej zaujímavá lineárna kampaň
-niekomu by sa ráčil co-op survivor


všetky (28) »

Súvisiace hry Alan Wake II
Alan Wake Remastered
Alan Wake

Diskusia o hre Alan Wake's American Nightmare Pridať príspevok
19.01.2024 17:58 - https://youtu.be/zFqpbmixTAE
30.08.2014 01:37 - uplne kratke..3krat dookola to iste..sem tam niečo ine ale nuda uplna..zb...
21.03.2014 13:30 - Ahoj, mám verzi v gogu. V obchodě mají napsáno, že hr...
06.07.2013 11:56 - ale mas tam arcade mode a za tu cenu je to primerane dlhe (ja som to kupil za ...
26.06.2013 14:31 - pokud na to nema tak at to nehraje :)
...
Zobraziť všetky príspevky (30) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |