Remember Me | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 31093 užívateľov

Remember Me


Žáner:Akčná
Dátum vydania:3. Jún 2013
Stránky hry:www.remembermegame.com
Výrobca:Capcom, DONTNOD
Kúpiť hru Remember Me
Kúpiť hru

Remember Me je 3rd person akcia, ktorá kombinuje rýchly súbojový systém s prieskumom prostredia. Jednou z hlavných predností je Memory Remix, čo je vlastne manipulovanie NPC postáv, aby urobili niečo, čo nechcú alebo aby ste z nich získali to, čo potrebujete.

Hlavnou hrdinkou Nilin, členka elitnej jednotky lovcov spomienok. V roku 2084 totiž vymenili ľudia súkromie za komfort moderných technológií a svoje spomienky si nechávajú digitalizovať. A keď máte prístup, môžete ich zneužiť a obchodovať s nimi. Nilin sa dokáže nielen nabúrať do ľudskej mysle, ukradnúť, ale aj pozmeniť spomienky a manipulovať tak jedincov bez toho, aby o tom vedeli. Jej jedinečná schopnosť je použitá proti nej, pamäť je kompletne vymazaná a Nilin uvrhnutá do väzenia. Keď sa jej podarí utiecť, má v pláne iba jediné, zvrhnúť systém a nájsť svoju identitu niekde v Neo-Paríži, kde sa hra odohráva.




Alternatívne názvy
Adrift

HW požiadavky Remember Me
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / Vista / 7 / 8
  • Intel Core 2 Duo 2,4 GHz / AMD Athlon X2 2,8 GHz
  • 2 GB RAM
  • 9 GB miesta na disku
  • Nvidia GeForce 8800 GTS / ATI Radeon HD 3850
Odporúčané požiadavky
  • Windows XP / Vista / 7 / 8
  • Intel Core 2 Quad 2,7 GHz / AMD Phenom II X4 3 GHz
  • 4 GB RAM
  • 9 GB miesta na disku
  • Nvidia GeForce GTX 560

Ďalšie videá »


Remember Me - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
75%

Recenzie
Sector.sk90%
DONTNOD Entertainment sa veľmi nepríjemne dotýkajú témy ako by sa dala technológia určená pôvodne na liečenie zneužiť a tiež aj odstraňuje hrubú deliacu čiaru zažitej čiernobielej predstavy heroizmu a zla, pretože Nilin si ohýba realitu k dosiahnutiu (nech akokoľvek ušľachtilých) cieľov a nebojí sa pritom zničiť životy iných ľudí stojacich v ceste a naopak nie všetci nepriatelia mali pôvodne zlý zámer. Remember Me dokorenili výbornou akciou založenou na vylepšenom kombo systéme v dychberúcom spracovaní s ešte lepším soundtrackom.
Tiscali Games60%
Společnost, která ztratí svoje soukromí, je odsouzena k záhubě. Avšak na vzletném poselství ještě nemusí vzniknout zábavná hra. Remember Me bude potřebovat ještě jeden díl, aby vyšperkovala hratelnost.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Coldplaz65%
Remember Me je ďalším skvelým prípadom hry so skvelým konceptom a slabým prevedením. Na prvý pohľad sa môže zdať že ide o originálnu hru, ale v skutočnosti skoro všetko bolo vykradnuté z iných hier (platforming z PoP a Assassin's Creed, vizuály z Mirror's Edge, bojový systém s Arkham hier, hacking a mnoho myšlienok z Deus Ex)

Linearita mi vo väčšine hier nevadí ak hru drží dobrý príbeh a je veci okolo aspoň trochu možné preskúmať, Rememer Me je ale koridor ako hrom, vždy existuje len jedna cesta vpred, ktorú máte dobre podsvietenú, platforming je teda nezáživný a keď mi hra stále ukazuje, kde mám skákať, tak si pripadám ako úplný debil. A keď sú aj nejaké zberateľné predmety, minúť ich môže naozaj len slepý. Bojový systém je absolútne priemerný a nudný a po chvíli vás to klikanie a vyrábanie rôznych combo killov (podľa mňa zbytočný prvok) prestane baviť. Sú tu síce aj pasáže, kde ľuďom upavujete spomienky, ale tých je zúfalo málo a sú krátke.

Týmto nechcem povedať, že hra je nejaká zlá. prostredie a Príbeh ju drží dosť dobre, aj keď je predvídateľný. Developer je neskúsený a je to jeho prvá hra, takže nabudúce sa snáď dočkáme niečoho lepšieho.
Chester_160%
Zatiatok hry wow super prostredie, tesil som sa ze budem ako assassin v zenskom tele ale sok sa nekonal .. a futuristicka Pariz bomba. Skoda ze autori nezapracovali trosku viac.

+grafika
+pribeh
+remixovanie spomienok
+atmosfera
+Neo Pariz
+nepratelia
+bossovia

-ziadna sloboda
-presne vedene kam mam ist
-komba
-system boja
-upgrade postavy (zbytone zlozite)

Grafika pribeh boli asi premna najvecsim tahakom aby som hru dohral dokonca ale zbytocne zlozite komba, hra udavala tempo a kadial treba ist skoda ze nebola vecia volnost a stale to iste dokola ... nevidim dovod preco by som si mal Remember Me znovu zahrat
xcorionxc90%
Ja som spokojný a budem si Remember me dlho pamätať a to vďaka prepracovanému prostrediu, uveriteľnej a premakanej atmosfére, originálnym postavám, nekomplikovanému súbojovému systému, ktorý zaistí príjemný pocit počas celej dĺžky hrania. Niekomu hrací čas stačiť nebude. Niekomu bude zase prekážať lineárnosť a chýbať volnosť. No Remember me nie je len hrou. Predovšetkým je príbehom o stratenej minulosti.
minuteman80%
+ zajimavy a originalni namet, dobry pribeh
+ pekna grafika a fyzika postav
+ manipulace myslenek a vzpominek
+ bojovy system, ale musite si nejakou dobu na nej zvykat vcetne chainovani komb

- hodne filmove, ukazky plne stupidnich kecu nejdou urychlit
- sem tam hluche mista, kde jenom lozite a nic se nedeje
- sem tam blba kamera
Blackshot85%
Hra jednoznačne zaujme príbehom,bojovým systémom,aj grafika na max celkom ujde no na kvalite tomu dost uberá nulová sloboda a interakcia s prostredím.Ako bolo už niekde spomenuté další diel keby sa vyšperkoval k dokonalosti rozhodne by som to skúsil.Ale ako hráč odporúčam odohrat si čosi-začne to byř zaujímavé až sa poodomykajú všetky schopnosti :)
rudi60095%
ja takýto druh hier nemusím ale aj napriek tomu ma nesmierne bavila celý čas, súboje s bosmi boli tuhé a až na 1 výnimku neboli frustrujúce, veľmi pekná grafika a príjemný herný svet, rozhodne odporúčam
Jack775590%
Má to velmi dobrý příběh, pěkná grafika, zajímavé postavy. Nápad taky neni špatný, ale neni to hra kterou bych chtěl hrát znova. Nic jsem od toho neočekával a také mně to zase nějak moc nenadchlo. Nejsem zrovna fanoušek těchto kyberpunkových témat. Lidem co mají tento styl rádi to 100% doporučuji. Hra mně chvíli bavila, potom zase nudila a tak dokola. Nejvíc mně bavila asi poslední kapitola. Soubojů je tam přehnaně mnoho, ale asi to tam patří. Hru sem hrál jen pro to, že je to od tvůrců Life Is Strange, chtěl sem vědět jak je na tom tato hra, protože Life Is Strange nevytknu nic. Byla to snad nejlepší hra za posledních 7 let co jsem hrál. No zpět k Remember Me. Líbily se mi třeba ty změny událostí, to mně na hře nadchlo snad nejvíc. Jinak je to hra, která neurazí. Když přemýšlíte co si zahrát a vůbec nevíte co, tak si to zahrajte. Ale jak říkám. Pokud nejste fanoušky takových "futuristických" her tak je dost možné že to okamžitě vypnete. Popravdě jsem měl chuť to několikrát vypnout a už to nehrát, ale Příběh mně donutil to dotáhnout do konce. Prostě nejsem zastáncem takovýchto her. Ale aspoň je to něco "nového". Nebo jestli je takových her víc, nevím. No za zkoušku to stojí. 90% dávám jen proto, že je to od Dontnod, Jinak bych přemýšlel o 60, nejvíc 70.Možná je to poněkud "divné" hodnocení. Tato firma hry umí, a jejich příběhy jsou prostě vynikajíc
malycauner100%
Takto ma vypadat REAL single player GAME !! Cyberpunk style v te nejlepsi mozne grafice, s tou nejlepsi moznou hratelnosti, nejlepsim moznym pribehem a nejlepsi moznou optimalizaci z roku 2013 mi zaplnuje navzdy misto v mym srdci mezi nejlepsimi hry, ktere jsem kdy hral.
S3aF85%
Hra je dobre spracovaná, ako po vizuálnej stránke, tak aj príbehovo, kde sa hráč ocitne v "Neo-Paríži" čo je niečo ako futuristická verzia Paríža. Hra je robená štýlom čím viac bodov, tým účinnejšie útoky a combá, čo je dalšie plus v tejto hre. Prvé mínus (aspoň teda pre mňa) je zlé ovládanie kamery, teda, v niektorých momentoch ani poriadne nevidím na postavu, čo je v combat/run momentoch veľká nevýhoda, no zatiaľ som väčšie mínus v hre nenašiel. Ešte je tu možno jedna vec, ktorá sa ale nedá nazvať plusom, ani mínusom - to sú skoky (možno pre niekoho "free-run" štýlom Mirror's Edge, až na to, že žena, za ktorú hráme, ktorá pred chvíľou ledva chodila, v zápätí dokáže preskakovať 3+ metrov dlhé ulice.
V každom prípade sa ale hru oplatí zahrať.
Sintarandir100%
Naprosto bezchybná cyberpunková hra, ktorá strhne atmosférou, dynamikou a hlavne úplne originálnym konceptom a spracovaním. Je skvelé, že ďalšia z mála skutočne "čistokrvných" cyberpunkových hier sa takto vydarila. Scenár a dialógy sú viac, ako "len" perfektné a cyberpunkovú atmosféru dokonale dopíňa aj úchvatné prostredie, hudba a v neposlednej rade aj skvelá celková animácia a efekty.

Súbojový systém je riešený editovateľnými kombami, ktoré sa dajú ľubovolne kombinovať v závislosti od taktiky a momentálnych potrieb. Capcom má obrovské skúsenosti na poli hack-and-slash hier a v "Remember Me" ich úročia na 500%. Rýchlosť, dynamika, sústredenie a nie iba bezhlavé ťukanie do kláves! Skutočný luxus.

Záverom ešte "vypichnem" dokonale spracované hlavné "boss" súboje a úplne perfektné "memory remix"y!

100% je málo pre túto naprosto dokonalú a luxusnú superhru!
RazorX89%
Ten to rok už druhý podarený titul od Capcomu,je to taká sekačka v Cyberpunkovom svete z viac než slušným príbehom (s filozofickým zameraním že pravda,tajomstvá a bolesť majú vo svete svoj význam) a veľmi zaujímavým bojovým systémom (nie veľmi často sa stretávam s kontaktnými súbojmi a už vôbec nie len za použitia končatín (nohy,ruky).Hra je v mnohých smeroch veľmi originálna zo zaujímavým príbehom a adrenalínovými súbojmi. Trošku štvať môže hratelenosť kedže hra bola vytvorená hlavne na konzoly (gamepad).Ale inač veľmi zaujmavá a plná originalít hra,koho zaujíma aspoň trochu cyberpunkový svet musí vyskúšať.

Výhody: Príbeh,atmosféra,grafika,bojový systém,originalita (remixovanie pamäte).

Nevýhody: menšie problémy s hrateľnosťou,trochu lineárne a dosť krátke,žiadne interakcie.

Dávam: 89%.
PiTT_BuLL85%
+Grafika
+Pekné efekty
+Optimalizácia
+Audiostránka a soundtracky
+Fight systém + upravovanie combo
+Ovládanie nebolo zložité
+Súboj s BOSSmi
+Logické hádanky , puzzle
+Remix pamäte

-Dĺžka hry
-Žiadna interakcia s prostredím
-Každé kolo bolo iba o boji a šplhaní
-Niekedy hlúpe rozmiestnenie checkpointov
-Linearita

*Dej a prostredie nehodnotím z nasledujúceho dôvodu : Prostredie sa nedalo nijako využiť a dej bol pomerne nudný lenže z deja vytvorili túto hru takže tieto 2 veci nezaraďujem do +/- .

Phoenix749450%
Skvelý námet. Neo-Paris, futuristická téma, manipulácia spomienok a pamäte. Táto hra dokazuje ako úžasne sa hry dajú spackať. Combo systém je až príliš strnulý, neohrabané dlhotrvajúce boje, otravný zažitý systém bossov - urob toto, tamto, potom finish. Kamera je príšerná. Som neuveriteľne sklamaný z tejto hry...


všetky (41) »


Diskusia o hre Remember Me Pridať príspevok
29.12.2015 13:31 - Zdar stiahol som remember me vsetko islo v pohode az do kym mam ist vo vytahu ...
09.09.2015 04:38 - banda je stahujem No Steam je v pohode a zarucene funkcne aj ked internet dota...
09.09.2015 04:34 - inak som sa s tym nervacil lebo mam anglicku verziu fakt je grafika uchvatna a...
09.09.2015 04:27 - remember me rada k hre tiez som mal problem co riesit s memorovanim pamate zme...
10.04.2015 22:44 - http://www.stiahnito.sk/remember-me-cz-full-pc-game-part1-rar/29354120
...
Zobraziť všetky príspevky (123) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |