Brothers: A Tale of Two Sons | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 73294 užívateľov

Brothers: A Tale of Two Sons


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:28. August 2013
Stránky hry:brothersthegame.com
Výrobca:Starbreeze Studios, 505 Games
Kúpiť hru Brothers: A Tale of Two Sons
Kúpiť hru

Brothers: A Tale of Two Sons je emotívne založená akčná adventúra o chorom otcovi a jeho dvoch synoch, ktorí pre neho hľadajú liek. Musia sa vydať na nebezpečnú cestu a nájsť Vodu života. Žiadny z nich to sám nedokáže a musia sa tak stať skutočnými bratmi, aby prežili.

Každý z bratov je obdarený inou schopnosťou, väčší brat napríklad vie plávať a prenášať ťažšie predmety, menší sa naopak dokáže pretiahnuť medzi mrežami a dostať sa do miest, kam starší brat nemôže. Bez vzájomnej spolupráce pri riešení logických hádaniek a vysporiadávaní sa s ďalšími puzlami či nástrahami nemáte vôbec žiadnu nádej na úspech.




HW požiadavky Brothers: A Tale of Two Sons
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP3
  • 2.4 GHz dual core CPU
  • NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600
  • 2 GB RAM
  • 2 GB HDD
  • DirectX v9.0

Ďalšie videá »


Brothers: A Tale of Two Sons - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Sector.sk80%
Brothers: A Tale of Two Sons je fascinujúcim zážitkom, ktorý treba vyskúšať a snažiť sa pokoriť do úplného konca. Hranie má predovšetkým baviť, a to sa tomuto titulu darí napriek zbabranému ovládaniu. Treba zaťať zuby a hra sa vám odmení.
Tiscali Games90%
Neobyčejně nádherná pohádka, která je jako severský vichr ze své domoviny – svěží i drsná. Rozesměje vás, dojme vás, ale především nezapomenutelně ukáže, že hry nejsou jen povrchní zábavou.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
martin985495%
V skutku originálny spôsob, ako obzvláštniť hrateľnosť. Osobne by som ovládanie dvoch postáv súčasne, nebral ako mínus. Pretože po zhruba troch hodinách, čo je podotýkam celkový herný čas, mi to prišlo ako samozrejmosť, ako by každá hra bola postavená na tomto princípe a vôbec mi to neprekážalo. Taktiež by som chcel vyzdvihnúť umelecký dojem z hry, ktorý vás sprevádza od začiatku až dokonca. Prekrásne dych vyrážajúce scenérie majú nádych rozprávky, odporúčam si aspoň na chvíľku oddýchnuť na laviciach, ktoré sú popri ceste, aby ste pochopili o čom hovorím. Za zmienku určite stoja aj logické puzzle, ktoré niesu extra náročne, ale svojou náročnosťou neurazia a dotvárajú celkový dojem z hry, spolu s príbehom. Z môjho hľadiska môžem hru len a len odporučiť, rozhodne stojí za pár hodín vášho času.
pepo1992295%
Táto hra má veľmi pekný príbeh. Ide o baladu o dvoch bratoch a chorom otcovi. Jej spracovanie čo sa týka prostredia je úžasné. Naozaj odporúčam sadnúť na lavičku a poobzerať sa. Tak ako vrelo odporúčam zahrať si túto hru, ktorej jediný mínus je u mňa jej dĺžka (krátkosť). Niekto má výhrady proti ovládaniu, ja som tento výnimočný herný exemplár hral na obyčajnej klávesnici a s ovládaním som sa zžil behom pár minút. Naozaj vrelo odporúčam, ide o typ hry, ktorý sa značne líši od klasických titulov.
ThePretender100%
Kašlite na ovládanie, buď si niekoho pozvite, ale nie je žiadny problém hrať to aj na klávesnici. Toto nenájdete v žiadnej inej hre. Hnevám sa na tvorcov, pretože toto nie je rozhodne rozprávka... Nádherné prostredie, ovládanie je +, scénky a úlohy. Jediné čo Brothers vytýkam a zároveň obdivujem je príbeh. 10/10
Mike940%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..
malycauner100%
Velmi kreativni mytologicke dobroduzstvi, plne interakce, zvratu, fantasy prostredi a plno dalsiho.
Na hratelnost je treba si zvyknout, pokud to hrajete single.


všetky (28) »

Súvisiace hry Brothers: A Tale of Two Sons Remake

Diskusia o hre Brothers: A Tale of Two Sons Pridať príspevok
07.10.2013 08:33 - ste zabily sraci teras si to urcite kazdy zahra ked vedia jak to skonci :-)
21.09.2013 20:25 - Myslíte, že je vhodné spoilerovať príbeh potencion...
21.09.2013 20:23 - ... Ťažká balada ... :-/:'-( ... ale inak COOL;-) Na zači...
17.09.2013 17:01 - nakonci zomre starší brat RIP
19.08.2013 22:24 - vyzerá to dobre :-D
...
Zobraziť všetky príspevky (6) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |