The Sims 4 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 41485 užívateľov

The Sims 4


Žáner:Management
Dátum vydania:2. September 2014
Stránky hry:www.thesims.com
Výrobca:Electronic Arts, Maxis
Kúpiť hru The Sims 4
Kúpiť hru

The Sims 4 budú mať v sebe všetko, čo tvorí podstatu existencie Simíkov. Hráči sa môžu v tejto hre tešiť na stretnutie s veľmi pôsobivými, originálnymi a okúzlujúcimi postavami Simíkov. The Sims 4 budú motivovať hráča k prispôsobovaniu herných svetov pomocou nových a intuitívne ovládateľných nástrojov a súčasne im ponúknu veľmi jednoduché spôsoby zdielania ich výtvorov s priateľmi a ďalšími priaznivcami hry.

Herná séria The Sims vzniká s významným podielom vášnivého záujmu a kreativity miliónov členov celosvetovej komunity. Hlboký záujem týchto ľudí je zároveň palivom pre nápady tímu štúdia The Sims. Jeho tím sa neustále snaží vylepšovať a inovovať tento najpopulárnejší simulátor života, ktorý má na konte už viac než 150 miliónov predaných kópií.




HW požiadavky The Sims 4
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista SP2 / 7 SP1 / 8
  • 1.8 GHz Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+
  • 2 GB RAM
  • 9 GB miesta na disku
  • 128 MB grafická karta s podporou Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon X1300 / Intel GMA X4500)
  • DirectX 9.0c kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 9.0c
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8
  • Intel Core i5 / AMD Athlon X4
  • 4 GB RAM
  • 9 GB miesta na disku
  • Grafická karta NVIDIA GTX 650 / AMD ekvivalent
  • DirectX 9.0c kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 9.0c

Ďalšie videá »


The Sims 4 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
63%

Recenzie
Tiscali Games60%
The Sims 4 přichází jen s nepatrným množstvím změn, které by s trochou snahy mohly být součástí jednoho z mnoha datadisků třetího dílu. Vedle toho hráčům bere spoustu věcí, které pro předchozí díl a jeho datadisky byly samozřejmé. Pořád jde o zábavnou hru, jenže těch „ale“ je zkrátka příliš mnoho.
Sector.sk70%
The Sims 4 je kvalitnou hrou. Avšak kvalitnou základnou hrou, ktorej niekoľko vecí chýba a neskôr sa stane určite rajom pre desiatky DLC. Aj bez nich však teraz ponúka veľmi dobrú porciu zábavy na mnoho hodín, prekopanú tvorbu simíkov a ich sídiel a najmä systém emócií, ktorý oživuje hrateľnosť. Stále tu však bude nejaké ale. Chcelo by to menej kompromisov a ochotu risknúť to s novinkami, ktoré by sérii dodali druhý dych. Takto už dopredu viete, čo vás čaká.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Terotagdil8%
pripájam sa k tím, ktorí dali aspoň tých pár % aj to len pre ten editor simíkov na ktorom sa tvorcovia nadovšetko vybúrili celkom je to vidno inak hra nemá absolútne čo ponúknuť že simulátor života akurát tak pre 5 ročných a tom som bol veľký fanúšik simsov...bol
FreshTalk20%
Tých 20% dávam čisto len čo sa týka vytváranie simíkov, tá hra je riadny prepadák, zdá sa mi, že je to demo
Filipjosif7%
Ať se na mě nikdo nezlobí, ale hra jako taková je bohužel graficky odfláklá. Nechápu jak Maxis může chtít za takhle špatně graficky ztvárněnou hru takové peníze. Další a co mě osobně dostalo, je chybná animace u nově pořízeného mimina, kde mimino má zdeformovanou postavu. Vypadá jako z hororu. Nechápu vůbec co a kdo s touto hrou má v úmyslu. Ale bohužel mě hra zklamala.
srpenpalo90%
The Sims 4 jsem po vydání hodnotil hůř, ale nyní hodnocení měním, protože díky updatům se hra opravdu zlepšila.
Ivannna775%
The sims uz asi nemoze nicim prekvapit ale na druhej strane ani nic nepokazi :) na stravenie par prijemnych vecerov je to super hra.
fil255520%
- chýba veľa vecí : bazény, ktoré už stihli pridať v update ale prečo tam neboli od začiatku ?? ďalšou vecou, ktorá mne osobne chýba sú autá , zanikol free world keď chcem ísť ku susedom musím čakať kým sa to načíta , keď sa vraciam domou znova to isté
- celá hra je tvorená presne tak ako som očakával a to tak, že zas a znovu vyrobia 1250 DLC aby na tom zarobili
- od The Sims 3 sa zmenilo k lepšiemu dokopy nič okrem grafickej stránky a vytvárania simíkov
- vecí sú presne tie isté ako v The Sims 3 vlastne je ich tam ešte menej ...
- kúpu hry určite neodporúčam

- chýba veľa vecí
- tie iste predmety ako v The Sims 3
- zanikol free world
- zdĺhavé načítavania
- celkový dojem

+ grafika
marsi86%
Nevidel by som to tak tragicky, ako to niektorí ľudia hodnotia. Aj keď sme prišli o otvorený svet z TS3, hra je omnoho plynulejšia, doslova rýchlejšia - aj to načítavania je niekedy kratšie ako kým Simík prešiel v TS3 na určené miesto. Dostali sme priam dokonalý editor simíkov, skvelé možnosti pri výstavbe domu a musím pochváliť aj dobre odvedenú prácu na emóciách a multitaskingu, ktorý predtým chýbal. Čo sa týka chýb, tam rozhodne patrí absencia batoľát, vynechanie rôznych služieb a aj zamestnania, ktoré sú trošku odveci. Ale dalo sa čakať, že takéto veci tam nebudú. To je proste logika EA - zarobiť na známej značke čo najviac. Takže si nemôžu dovoliť dať niečo kvázi nepotrebné do základnej hry - to by sa ukrátili o jeden abo dva datadisky. Až som prekvapený, že bazény pridali zdarma ako update. Ale je to klasika - skvelá zábava... ktorej k dokonalosti chýbajú podstatné detaily, ale na to som si už pri EA zvykol. :)
Jack775550%
Nové The Sims...Co k tomu říct. Když jsem poprvé hrál samostatné The Sims 3 tak mi přišlo že je tam více možností než tady. větší volnost,zábava, a bylo to zajímavější. v The Sims 4 mně nejvíce zklamaly ty oddíly města nebo co to má být. vůbec se mi to nelíbí. každý oddíl se musí načíst. nejsou tam dopravní prostředky nic...jedinné co je na té hře opravdu dobré je tvorba postavy. Velmi málo možností, graficky taky žádný zázrak ale to mně ani tolik netrápí, Spíše vůbec. Hra je dobrá tak akorát na zabití času a příjde mi že by udělali líp, kdyby to byla online hra zdarma. The Sims 3 začínalo líp. už v základní hře to bylo zajímavé, tohle mně nijak nenadchlo a datadisky k tomu kupovat rozhodně nebudu. Zůstávám věrný The Sims 3. Neříkám že je The Sims 4 hrozná hra nebo tak nějak, ale mně nezaujala. příjde mi to že se vývojáři vrátily do doby kdy bylo The Sims 2 revoluce. Krok zpět. Není špatná, ale ani dobrá. Hodnotím ji jako průměrnou hru na odreágování pro nenáročné hráče. Jak už jsem jednou napsal, nebudu v The Sims 4 pokračovat a těch 50% dávám jen z dobré vůle + tvorba postavy. Obecně dnešní hry už nestojí za nic. Příjde mi, že už každým vývojářům dochází nápady a už dělají jiné hry pod stejným názvem. Dnešní videohry už nejsou to co bývaly. Ale to
Zdochliakk100%
V sims 4 sa daju robit velmi vela veci je to velmi zaujimava hra mam co robit lebo ma to velmi bavy tak si do stiahnite je to fakt super hra dovidenia .
malycauner30%
+ tvorba simika
+ barevna skala vsech stavebnich prvku

- absurni extroverstke a nelogicke navazovani vztahu
- vtiravost ostatnich simiku pri soukromem dialogu
- absolutni nekontrolovatelnost nad naladami a emocemi
- proste je to bulshit
Ringloke100%
Najlepší The Sims v sérii. Nechápem ľudí čo sem píšu , že je to sr*čka... asi očakávali od toho grafiku ako realitu... ale to by potom nadávali že je to veľmi náročné... takže fakt ich nechápem... rozmazaná grafika je z dvoch dôvodov: 1. Buď to majú stiahnuté (tvorcovia to naschvál tak spravili, aby stiahnuté kópie mali rozmazanú grafiku) ; 2. Majú slabý počítač a nevedia pochopiť že im to nepôjde na maximálnej grafike... A to že odstránili FreeWorld (nedá sa voľne pohybovať) mi tiež nevadí... vadí to len tým ktorí majú zase slabý počítač a im to dlho načítava (akože mapa). Je to naozaj najlepší The Sims v celej sérii... a keď k tomuto vyjdú ešte aj dodatky... bude to pecka ;)
V The Sims 4 je plno nových vecí a veľa možností... v sprche nemáte iba jeden "druh" sprchy , ale rovno 4 a viac ! Máte napríklad : Osprchovat se , Hluboká Sprcha , Rýchla Sprcha a Studená sprcha atď... A čo sa týka emócii... boh ma podrž ! Lepšie prepracované ani nemohlo byť ! Proste , ako sa vašemu Simíkovi mení nálada... to je proste úžasné... celková nálada sa mu mení podľa toho , čo práve robí... napríklad keď flirtuje , tak sa cíti milostne či ako to mám nazvať... ak spraví trapas , cíti sa rozrušene a pod... keď sa mu stále darí , cíti sa sebaistý... proste The Sims 4 doporučujem každému... je to pecka ;) Dávam 100% ;)
FRiman0380%
Není to zlá hra ale není to to staré známe The sims. Odstránili kopu vecí ktoré odstránené byť nemali (ako napr. free world) a to hrozné načítanie. Ak sa chcem niekam pozrieť musím si počkať asi minútu. Naozaj, len preto že sem pridali parádne vytváranie postáv by som ju neuprednostil pred trojkou.

Po pár dňoch moje hodnotenie musím upraviť. Nakoniec musím uznať že ide o plnohodnotné The sims ale je to len akási platforma na ktorej musíte dať kopu dodatkou a hlavne máp. Ak EA čo najskôr urobí mapy a dodatky dostanete výbornú hru pri ktorej dokážete nie len zabaviť ale aj vydržať.
SvkAmen53%
Po fiasku menom Simcity (Reboot) sa EA rozhodlo zabiť Maxix. Uzavretý herný svet sa vracia a človek sa pri hraní cíti ako pri The Sims 2. A tie DLC?! Škoda slov.
wolf1760%
No neviem čo s tým, ale nejako som očakával niečo oveľa lepšie. Strašne málo vecí na výber tam je na môj vkus, poriadne žiadne oblečenie atď., a v niečom nieje vôbec nič, napr. keď mu chcem dať prstienok alebo náhrdelník, tak tam nič nieje... Ale za to sa im vytváranie Simíkov dosť podarilo. A ďalšia chyba, ktorá sa mi naskytla bolo, že keď som niekoho poslal na WC, tak mi ostala cenzúra, a neskôr sa mi nejako všetci zakryli cenzúrou. Pri nakupovaní vecí mi nejako nefunguje pôvodnú vec vymazať (ako v 3-ojke, že dám DEL), tu to funguje tak max. raz a potom buď musím kliknúť na niečo iné, alebo vypnúť a znovu zapnúť "Staviteľský mód" (to isté aj s presúvaním nábytku). A tých chýb tam bude určite viacej. Nejako sa stým babrali, za tých asi 5 rokov vývoja. Ja len dúfam, že to budú opravovať, lebo inak to bude asi propadák.
Tých 60% dávam za tú snahu nás aspoň nadchnúť a udržať v napätí a nedočkavosti, kým sme na túto hru čakali a za to, že to je "THE SIMS" (aj keď v niektorých ohĺadoch to má od toho zatiaľ bohužiaľ ďaleko :-(). :-/
sixon86100%
Zo začiatku som začal na tú hru frflať a aj dávať zapravdu recenziám ktoré nezneli bohvie ako dobre, ale predsa, hra ponúka naozaj široký výber nových možností, v skutku dobré grafické spracovanie, zvuky, vlastnosti simikov proste je to niečo nové čo sa mi páči ;)


všetky (50) »

Súvisiace hry The Sims 5
The Sims 4: For Rent
The Sims 4: Horse Ranch
The Sims 4: Growing Together
The Sims 4: High School Years
The Sims 4: Werewolves
The Sims 4: My Wedding Stories
The Sims 4: Cottage Living
The Sims 4: Dream Home Decorator
The Sims 4: Paranormal Stuff
The Sims 4: Snowy Escape
The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu
The Sims 4: Nifty Knitting Stuff
The Sims 4: Eco Lifestyle
The Sims 4: Tiny Living
The Sims 4: Discover University
The Sims 4: Realm of Magic
The Sims 4: Moschino Stuff
The Sims 4: Island Living
The Sims 4: StrangerVille
The Sims 4: Get Famous
The Sims 4: Seasons
The Sims 4: My First Pet Stuff
The Sims 4: Jungle Adventure
The Sims 4: Laundry Day Stuff
The Sims 4: Cats & Dogs
The Sims 4: Toddler Stuff
The Sims 4: Fitness Stuff
The Sims 4: Parenthood
The Sims 4: Bowling Night Stuff
The Sims 4: Vampires
The Sims 4: Vintage Glamour Stuff Pack
The Sims 4: City Living
The Sims 4: Backyard Stuff
The Sims 4: Kids Room Stuff
The Sims 4: Dine Out
The Sims 4: Romantic Garden Stuff
The Sims 4: Movie Hangout Stuff
The Sims 4: Get Together
The Sims 4: Spooky Stuff
The Sims 4: Cool Kitchen Stuff
The Sims 4: Spa Day
The Sims 4: Perfect Patio Stuff
The Sims 4: Luxury Party Stuff
The Sims 4: Get to Work
The Sims 4: Outdoor Retreat
The Sims 3: Roaring Heights
The Sims 3: Into The Future
The Sims 3: Movie Stuff
The Sims 3: Island Paradise
The Sims 3: Dragon Valley
The Sims 3: University Life
The Sims 3: Aurora Skies
The Sims 3: 70s, 80s, & 90s Stuff
The Sims 3: Monte Vista
The Sims 3: Seasons
The Sims 3: Supernatural
The Sims 3: Sunlit Tides
The Sims 3: Diesel Stuff
The Sims 3: Lucky Palms
The Sims 3: Katy Perry's Sweet Treats
The Sims 3: Showtime
The Sims 3: Lunar Lakes
The Sims 3: Master Suite Stuff
The Sims Medieval: Deluxe Edition
The Sims 3: Pets
The Sims Medieval: Pirates & Nobles
The Sims 3: Hidden Springs
The Sims 3: Town Life Stuff
The Sims 3: Unleashed
The Sims 3: Generations
The Sims Medieval
The Sims 3: Outdoor Living Stuff
The Sims 3: Late Night
The Sims 3: Barnacle Bay
The Sims 3: Fast Lane Stuff
The Sims 3: Ambitions
The Sims 3: High-End Loft Stuff
The Sims 3: Create a Sim
The Sims 2: Fun with Pets Collection
The Sims 3: Create a World
The Sims 3: World Adventures
The Sims 2: Best of Business Collection
The Sims 2: University Life Collection
The Sims 3
The Sims 2: Mansion & Garden Stuff
MySims
The Sims 2: Apartment Life
The Sims 2: IKEA Home Stuff
The Sims 2: Kitchen & Bath Interior Design Stuff
The Sims 2: Double Deluxe
The Sims 2: Free Time
The Sims 2: Living Factory
The Sims 2: Teen Style Stuff
The Sims 2: Bon Voyage
The Sims 2: Styling Factory
The Sims 2: H&M Fashion Stuff
The Sims 2: Deluxe
The Sims 2: Celebration Stuff
The Sims 2: Fashion Factory
The Sims 2: Seasons
The Sims 2: Happy Holiday Stuff
The Sims 2: Pets
The Sims 2: Glamour Life Stuff
The Sims 2: Family Fun Stuff
The Sims 2: Open for Business
The Sims 2: Christmas Party Pack
The Sims 2: Nightlife
The Sims 2: University
The Sims 2
The Sims: Mega Deluxe
The Sims: Superstar Deluxe XL
The Sims: Makin' Magic
The Sims: Double Deluxe
The Sims: Superstar
The Sims Online
The Sims: Unleashed
The Sims: Deluxe
The Sims: On Holiday
The Sims: Vacation
The Sims: Hot Date
The Sims: House Party
The Sims: Livin' Large
The Sims
The Sims: That's Life 2
The Sims: Superstar Deluxe
The Sims: Livin'it Up
The Sims: Face Factory

Diskusia o hre The Sims 4 Pridať príspevok
28.12.2019 21:42 - kedy doboha??:'-(
08.08.2017 09:52 - Ahoj malo by to fungovat takto podla teho aky mas jazyk na orginine alebo stea...
18.02.2017 21:09 - Mám originál TS4 a nechtiac som si nevšimla a nainštaloval...
30.08.2016 19:09 - Poradi mi niekto ake najlepsie cedecko mozem kupit poradite mi prosim
05.05.2016 14:23 - Ahojte, prosím o pomoc. Včera som si chcela zahrať Sims 4 , ale...
...
Zobraziť všetky príspevky (343) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |