Titanfall | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 26102 užívateľov

Titanfall


Žáner:Akčná
Dátum vydania:11. Marec 2014
Stránky hry:www.titanfall.com
Výrobca:Electronic Arts, Respawn Entertainment
Kúpiť hru Titanfall
Kúpiť hru

Titanfall je sci-fi strielačka s malými pešiakmi a mohutnými robotmi, ktorá neobsahuje klasickú kampaň a off-line si ju nezahráte. Tunajší príbeh a krátke intrá skôr len spájajú zápasy v multiplayerových arénach, v ktorých sa preťahujete o strategické body, či likvidujete svojich nepriateľov v inej forme.

Každý vojak má na chrbte pripevnené trysky, ktoré mu umožňujú vyskakovať na strechy poschodových domov alebo vzduchom prekonávať celé ulice medzi zástavbami. K tomu tu všetci vedia behať po stenách a odrážať sa od jednej k druhej.

Zápasy v Titanfall sa de facto odohrávajú v dvoch prelínajúcich sa rovinách. Pilot proti pilotovi, mech proti mechovi... a všetci proti všetkým. Titáni toho logicky vydržia oveľa viac, a keď sa im vojak pripletie pod nohy, jediným úderom ho na mieste rozdrvia. Každý pešiak ale zároveň disponuje špeciálnou zbraňou práve proti titánom.




HW požiadavky Titanfall
Minimálne požiadavky
  • 64bit Windows Vista SP2 / 7 SP1 / 8
  • AMD Athlon X2 2.8 GHz / Intel Core 2 Duo 2.4 GHz
  • 4 GB RAM
  • 50 GB miesta na disku
  • 512 MB grafická karta (Radeon HD 4770 / GeForce 8800GT)
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


Titanfall - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
80%

Recenzie
Tiscali Games80%
Vynikající multiplayerová střílečka, která svým pojetím pěšího i robotického boje vstupuje na pole neorané. K dokonalosti jí chybí obroušení pár hran a závěrečných tahů štětcem.
Sector.sk85%
Keď to zhrnieme, Titanfall neprináša diametrálnu zmenu do multiplayeru, ako ho poznáme. Je to skôr krok vpred do nextgenu, ktorý bude preplnený práve predstavenými prvkami - teda príbehom previazaným na multiplayer a rovnako aj AI doplnkami priamo v online mapách. Titanfall prináša aj svoje špecifikum a to samotných Titanov, ktorí sú jeho nosným prvkom a pridávajú hĺbku. Zároveň je hra s nimi zábava a to je to najdôležitejšie. Celkovo sa napriek len naznačenému príbehu a využitiu staršiemu enginu jedná o veľmi dobrý štart pre značku, ktorá môže v novej generácii nahradiť Call of Duty.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
S3aF50%
Nič zaujímavé a nové Titanfall neponúkol, je to len prerobené CoD s akýmisi "robotmi" (Titanmi). Animácie rúk, fyzika zbraní a samotná fyzika v hre je tiež prevzatá z Call of Duty. Multiplayer ponúka stredne veľké mapy, také, aby sa tam zmestili aj Titany, a výber zbraní je vcelku rozsiahly (ako to už u CoD) býva. Grafika je taký priemer/mierny nadpriemer, mňa nejak moc nenadchla.
Záver: Prerobené CoD. Cenovo a kvalitovo sa tieto tituly zhodujú.
FRiman0380%
Je to výborná multiplayerová strielačka. Ale škoda že je iba multiplayerová. Môžte hrať ako rýchly pešiak ktorý vie dokonca aj skákať po stenách a sú k nemu aj vynikajúce animácie ktoré robí s rukami. Potom môžte s pešiakmi nasadnúť do titana (robot ktorý len tak k zemi nejde a normálne, keď nieste vňom, vás nasleduje a kryje). Ak by som to mal zhrnúť, je to výborná strielačka ktorej chýba singleplayer. A preto 20% dole.
Novalinko84%
veľmi zábavné , multiplayer je naozaj dobrý . titáni sú prvok hry ktorý nenájdete v žiadnej inej , pohyby postáv sú skvelé , mapy sú dobre spracované , čo mi na hre vadí je malé množstvo zbraní úprav , a chýba jej dej .
player-Veteran50%
+dobrá grafika
+audio
+titáni
+akčnosť
+výbava
+customizácia
+mapy hlavne z dlc

-je to iba CoD len s titánmi
-proggresive systém nenávidím
-žiadny single
-hra je mŕtva
-smart pištol
-balans 0%
-debilný minioni
-nulová originalita

Nezaujímavá kopírka CoD. Bez singlu s nulovou originalitou a s debilným proggresive systémom odomykaním výbav a iných hovadín.
Mark9100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


všetky (35) »

Súvisiace hry Apex Legends
Titanfall 2
Titanfall: IMC Rising
Titanfall: Frontier's Edge
Titanfall: Expedition

Diskusia o hre Titanfall Pridať príspevok
19.07.2016 20:57 - https://youtu.be/fpPFOLXBTdg na Origine sa da teraz zahrat 2dni zdarma
22.08.2014 15:39 - jj mňa tiež zatial hra celkom baví keď sa nudím zahr&...
22.08.2014 10:22 - samozrejme lebo konzole port a konzole :-|
22.08.2014 08:15 - Hra super dobre prepracovaná aj ta hratelnosť je dobra ale tých...
22.03.2014 07:10 - asi tak hru som nakoniec na PC dostal(takisto na X1 tam som to ale nehral) a f...
...
Zobraziť všetky príspevky (53) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |