Middle-earth: Shadow of Mordor | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 13134 užívateľov

Middle-earth: Shadow of Mordor


Žáner:Akčná, RPG
Dátum vydania:30. September 2014
Stránky hry:www.shadowofmordor.com
Výrobca:Monolith Productions, Warner Bros
Kúpiť hru Middle-earth: Shadow of Mordor
Kúpiť hru

Middle-earth: Shadow of Mordor - V PREDAJI!

Middle-earth: Shadow of Mordor prináša dynamické herné prostredie, kde hráč rozvíja svoj osobný plán pomsty a tým si postupne podmaňuje celý Mordor. Hra začína v noci Souronovho návratu do Mordoru, kedy jeho Čierni kapitáni brutálne popravia hraničiara od Čiernej brány. Hráč sa stane Talionom, hraničiarom, ktorý prišiel o svoju rodinu a všetko, čo mu bolo drahé. Hraničiarom, ktorý je oživený Duchom pomsty. V priebehu svojej cesty za pomstou potom odkrýva tajomstvo Ducha, ktorý ho ovláda a objavuje pôvod známych prsteňov.

Nový príbeh je zasadený medzi udalosti z Hobita a Pána Prsteňov. Middle-earth: Shadow of Mordor a systém Nemesis predstavujú herný svet novej generácie. Každý nepriateľ, ktorému hráč čelí, je unikát. Nepriatelia sa od seba odlišujú svojou osobnosťou, majú svoje silné i slabé stránky. Nepriatelia sa ďalej rozvíjajú s každým stretnutím s hráčom a tak sa z nich stávajú jeho úhlavným nepriateľom, ktorý v každom súboji volí inú stratégiu boja.




HW požiadavky Middle-earth: Shadow of Mordor
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows Vista / 7 / 8
  • Intel Core i5-750, 2.67 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
  • 4 GB RAM
  • 25 GB miesta na disku
  • NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 6950
  • DirectX 11
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8
  • Intel Core i7-3770, 3.4 GHz / AMD FX-8350, 4.0 GHz
  • 8 GB RAM
  • 40 GB miesta na disku
  • NVIDIA GeForce GTX 670 / AMD Radeon HD 7970
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


Middle-earth: Shadow of Mordor - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Tiscali Games80%
Na první pohled „jen“ Assassin’s Creed ze světa Pána prstenů, na druhý pohled vtahující akční RPG, které sází na zábavné, efektní a velmi četné souboje. Tolkien se doteď nedočkal oné pověstné jedné hry, která by všem kázala a do temnoty svázala, ale Middle-earth: Shadow of Mordor k ní má blízko.
Sector.sk80%
Čo si o Middle-earth: Shadow of Mordor myslieť? Je to ťažké. Hra jednoznačne má chyby a taktiež vás občas začne nudiť. No keď sa pozriete na svoje štatistiky, zistíte, že už máte nahraných 15 hodín a pred sebou aj tak ešte slušnú porciu obsahu. Ak by bola hra zlá, nikdy by ste v nej nestrávili toľko času. Len skrátka má svoje chyby. Je neoriginálna, no stále zábavná, s atraktívnym súbojovým systémom, skvelou prezentáciou a systémom hierarchie nepriateľov, ktorý vás pri nej udrží veľmi dlho a raz za čas poskytne aj solídnu výzvu. Príbeh by Oscara nezískal, no kvalitná atmosféra hre postačuje na to, aby si získala fanúšikov Tolkiena.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
kerberos98%
Prekvapivo vynikajuca akcna hra od vyvojarov 1. casti FEAR. Prakticky sa jedna o kombinaciu Assassin's Creed + Batman Arkham City + LOTR. A Vysledok? Viac nez dobry! Osobne si myslim ze je to jedno z prekvapeni tohto roku v hernej serii a hlavne v hernom Panovy prstenov!

Klady:
+grafika a atmosfera
+hratelnost ala AC + Arkham
+hudba
+velkost prostredia
+rozmanitost questov s nelinearnym pristupom
+hromada upgradov
+Tolkienov svet a zname postavy
+vyzyvava hratelnost
+Stealth, Akcia, akrobatika - takmer ziadne obmedzenia
+prekvapivo hlboky manazment titulov/rankov nepriatelov
+smrtou hlavnej postavy nic nestratite, ba nastanu zmeny titulov vojakov a niketory si vas budu pamatat

Zapory:
-pomerne narocne na hardver (mozno sa patchmy zoptimalizuje)
-neznalci AC, Arkham serie si budu musiet zvykat na bojovy system
-znalci Tolkienovych knih nebudu pribehom ohureny, ba mozno ho budu kritizovat
virtual100%
Monolith Productions je po dlhých rokoch späť a tak ako kedysi vzali do hrsti to najlepšie na hernom trhu a v roku 2005 priniesli legendárnu akciu F.E.A.R., tak aj dnes prichádzajú nie len s mixom herných prvkov osvedčených titulov, ale s hrou ktorá borí všetko okolo a razí cestu vpred. Herný svet už nebude taký ako pred tým.
RetrokCZ90%
Po čerstvém dohrání téhle SUPER hry, jsem vážně nadšen! Tahle hra je podle všeho nejlepší hra, zabývající se tématem: LOTR! Prostě kdo to ještě nehrál, nechť si dá facku, neboť tuhle hru by nikdo neměl přehlédnout! A já vám uvedu pročpak by ne!
Každá hra má mít přeci nějaký ten příběh, že?! Nu tahle hra ho má a ne ledajaký! Hrajete tu za Taliona (hraničáře kapitána), jehož rodinu a taky jeho zabije tzv. "Blackhand of Sauron". A Talion je posedlý, prokletý elfem, jehož jméno si nemohu vůbec zapamatovat! A vy jakožto hrdina naháníte tuhle bandu, ze 3 lidí a pokoušíte se pomstít za svou rodinu.
A takhle zhruba vypadá příběh hry Shadow of Mordor! Skvělý, ne?! :D
Hratelnost není špatná je asi průměrná až nadprůměrná. Všichni si stěžovali jak hra těžce kopíruje AC, Batmana a bůhví co ještě, ale řekněme si.. není to dobře?
Tahle hra to sice "kopíruje", ale parádně! Já, jakožto pařmen jsem hrál všechny díly těhle "okopírovaných" her. A vůbec mi to nevadí. Prostě kdo normálně myslí, tomu to bude jedno.
Grafika taky vypadá skvěle, ale vypadal by ještě líp kdyby byla dělaná jenom pro next-gen. No jo PS3 a XBOX 360 to furt brzdí. :/ Dělám si srandu, aspoň je co hrát, ne? :D
HW požadavky ty vás vůbec nemusí trápit podle CanYouRunIt jsem to neměl rozjet ani na minimální a já to rozjel na ultra nad 60FPS. Takže s
Darrien90%
Skvělé RPG, které toho má dost co nabídnout, po grafické stránce i herní, zvlášť propracovaný je systém velitelů, díky kterému hráče čekají nové výzvy. Pro mě jedna z nejlepších her tohoto roku.
psychik150100%
je to vyborna hra na odreagovanie kde sekate orkov vsetkymi moznymi sposobmi obcas vas vytocia bossovia a mate chut tresnut do monitora aspon ja som mal take stavy grafika postav a prostredia velmi pekna styl hry mix assassina a batmana
Novalinko94%
Pre mňa veľké prekvapenie , a viac menej oživenie po úbadku akčných hier s RPG prínosmi
+ dĺžka hry
+príbeh
+ súbojový systém ktorý je naozaj fantastický
+ Talion
- Mohlo byť väčšie prostredie
Ja osobne som za posledný rok nehral lepšiu hru ktorá by ma tak držala že som ju musel okamžite dohrať ako som ju pustil takže pre mňa veľké prekvapenie
maco5490%
Výborná a parádna hra parádna grafika, vyborné možnosti, dostačujúco velký svet a hlavne vela možností kombinácií pri boji a super vylepšovanie postavy. Po príbehovej stránke je to už trošku slabšie.
minuteman100%
+ grafika, ktera je uplne peckovni a optimalizace
+ herni a soubojove mechanismy
+ atmosfera
+ hry za typka/wraitha

- prvnich deset minut, kdy bezi tutorialy je docela peklo, protoze vam ukazi miliony upgradu a xpeni atd, ale za chvili si clovek zvykne...
Sintarandir95%
Tieň Mordoru je príbehovo slabší, než slabý, no hráčovi to vynahradí naprosto unikátnym spôsobom. Ucelená sandbox hack 'n' slash akcia s kvalitným a bohatým RPG systémom a funkčnou NPC AI. Svet otvorený a primerane rozsiahly, hlavná storyline úplne nezávislá od side-questov, pestré prostredie, rozmanité typy postáv, primeraný sumár reálií. In-game cut-scény vynikajúce. Úvodný tutoriál ponúka kompletné info o hre komprimované "RAR na ZIP-tú"... "Návykovosť" vysoká a celková atmosféra kryštáľovo čisto "Mordoroidná". Zvláštnu pozornosť vyžaduje systém "Nemesis". Nemeses sú v skutku veľmi nebezpečné NPC postavy generované z rozsiahlej databázy možností a ich hierarchický rebríček nie je rozumné podceňovať. Hra koncepciou pripomína Final Fantasy sériu od dielu FF-X. Zvukový doprovod špičkový, ambient ponurý a atmosférický, ale hudba je až epická. Optimalizácia primeraná celkovému pomeru detailov a fyzikálneho modelu. Hra je evidentne vyriešená aj pre majiteľov ROG AlienWare na 4K-QHD rozlíšení.

"Aš nazg durbatulůk, aš nazg gimbatul, aš nazg thrakatulůk, agh burzum-iši krimpatul."
eagle100%
Perfektna hra ktora ma maximalne prekvapila. Dost ludi ju definuje ako mix assassina
a batmana. Nastastie nieje tomu tak kedze ja assasina (zamotany vrah v kapucni)
a batmana (typek v elestakoch s usami ako srnka) vobec nemusim a ani jeden diel z tychto hier ma
nikdy nechytil. Middle-earth: Shadow of Mordor ma podobne mechaniky ako spomenute hry
takze v tomto ohlade mi to pripada ako tvrdit ze far cry 4 je ako call of duty pretoze
je FPS. Ani tematika pan prstenov ma nikdy nezaujala. Middle-earth: Shadow of Mordor ma
vsak svoje vysoke kvality a drvivu vacsinu hier na trhu nechava za sebou.
Komplex95%
Mix Assassins Creed a Batmana v lepšom prostredí v lepšej grafike skvelá hra a dobrá ťažká obťiažnosť.
kejo85%
Príbehovo dosť nuda, ale hrateľnost je perfektná. Batmanovský súbojový systém funguje perfektne, a baví viac ako v Batmanovi. Skvelý pocit loviť kapitánov a všemožnými spôsobmi mordovať každého uruka na ktorého narazíte. :D
kashel95%
Super hra, ktorá ma celkom dlho držala. Vie vás pohltiť i keď dej nie je nič moc, ale celkovo je to vymakané. Pekný svet, grafika, akčnosť, rpg, stratégia, adventúra...jednoducho má zo všetkého trochu, ale nie moc aby zaťažovala. Či už spomeniem hodnostný systém nepriateľov, malé príbehy okolo predmetov, aj občasné sekvencie sú úžasné, boj je klikačka ale nie obyčajná, kombá a podobne a nie je to nič zložité...rôzne runy a vylepšenia, stealth mod, brutalita, ovládanie nepriateľov...no jednoducho veľa vecí po kope a všetko ide tak aby vás to bavilo. A aj po skoro roku čo som ju nehral som sa k nej večer vrátil, tak ma hneď dostala.
Jack7100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
GamingCoreSVK100%
je to vyborna hra na odreagovanie kde sekate orkov vsetkymi moznymi sposobmi obcas vas vytocia bossovia a mate chut tresnut do monitora aspon ja som mal take stavy grafika postav a prostredia velmi pekna styl hry mix assassina a batmana


všetky (84) »

Súvisiace hry The Lord of the Rings: Return to Moria
The Lord of the Rings: Gollum
The Lord of the Rings: Adventure Card Game
Middle-Earth: Shadow of War - Desolation of Mordor Story Expansion
Middle-Earth: Shadow of War - The Blade of Galadriel Story Expansion
Middle-earth: Shadow of War - Outlaw Tribe Nemesis Expansion
Middle-Earth: Shadow of War - Slaughter Tribe Nemesis Expansion
Middle-Earth: Shadow of War
Middle-earth: Shadow of Mordor - Game of the Year Edition
Middle-earth: Shadow of Mordor - The Bright Lord
Middle-earth: Shadow of Mordor - Lord of the Hunt
LEGO: The Hobbit
The Lord of the Rings Online: Helm's Deep
Guardians of Middle-Earth
LEGO The Lord of the Rings
The Lord of the Rings Online: Riders of Rohan
The Lord of the Rings: War in the North
The Lord of the Rings Online: Rise of Isengard
The Lord of the Rings Online: Siege of Mirkwood
The Lord of the Rings: Conquest
The Lord of the Rings Online: Mines of Moria
The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar
Battle for Middle-Earth 2: The Rise of the Witch-King
Lord of the Rings: The Battle For Middle-Earth 2
Lord of the Rings: Shadows of Mordor
Lord of the Rings: The Battle For Middle-Earth
Lord of the Rings: War of the Ring
Lord of the Rings: The Return of the King
Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
The Lord of the Rings
The Lord of the Rings: The White Council

Diskusia o hre Middle-earth: Shadow of Mordor Pridať príspevok
09.05.2016 16:37 - Ahojte. Neviete mi niekto poradiť ako mám otvoriť tie 2 misie a...
30.10.2015 15:35 - Do Svatého Melkora tak táto hra je strašidelná hlúpos...
19.09.2015 09:42 - Zdravim . Po skusani dvoch verzi cestin ta cestina po aplikovani teda nainstal...
26.07.2015 21:05 - mám úplně ten samej problem... snazim se googlit nekde nejaky r...
05.06.2015 18:53 - Před 2 dny jsem koupil bratrovy shadow of mordor, ale bohužel moc ne...
...
Zobraziť všetky príspevky (87) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |