No Man's Sky | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 11822 užívateľov

No Man's Sky


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:12. August 2016
Stránky hry:www.no-mans-sky.com
Výrobca:Hello Games
Kúpiť hru No Man's Sky
Kúpiť hru

No Man's Sky je neobvyklá hra ktorá ponúka predovšetkým neskutočne veľkú hernú oblasť, ktorá má mať cez 18 triliónov planét. Hráč začne na jednej z týchto planét a jeho cieľom bude preniknúť do samotného centra galaxie. Čím sa však k nemu bude blížiť, tým bude prostredie nepriateľskejšie.

Vypravte sa kamkoľvek - na vrchol blízkej hory či vzdialenú planétu. Vo svojej lodi môžete bez obmedzenia cestovať medzi planétami a každá hviezda na oblohe predstavuje Slnko, ku ktorému sa môžete vydať. Kam sa vypravíte a akým tempom budete týmto vesmírom brázdiť je len na vás.

Preskúmajte nezmapované sústavy a zaznamenávajte jedinečné nové formy života. Povrch každé planéty sa líši od tej predošlej a na niektorých sa nachádzajú nevídané formy života. Vyberte si, či sa o svoje objavy podelíte s ostatnými hráčmi, ktorí sa pohybujú v rovnakom vesmíre.

Každá slnečná sústava, planéta, oceán či jaskyňa môže skrývať nebezpečenstvo a vy ste zraniteľní. Vaša loď i oblek sú krehké a každé stretnutie otestuje vaše schopnosti, či už pôjde o stretnutie na planéte, alebo prestrelku vo vesmíre. Jedna chyba a môžete prísť o všetko. V No Man’s Sky má každé víťazstvo i každá porážka svoje následky.

Či už chcete len skúmať a objavovať veci, ktoré doposiaľ nikto nevidel, alebo vyrazíte rovno do stredu galaxie, ako budete No Man’s Sky hrať je len na vás. Na svoje výpravy sa ale nezabudnite poriadne vybaviť. Zbierajte vzácne zdroje na planétach a vymieňajte ich za lode, obleky a výbavu, ktorá vás nenechá v štichu.




Alternatívne názvy
No Mans Sky

HW požiadavky No Man's Sky
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / novší
  • Intel Core i3 / ekvivalent
  • 8 GB RAM
  • 10 GB miesta na disku
  • Grafická karta nVidia GTX 480 / AMD Radeon 7870

Ďalšie videá »


No Man's Sky - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
51%

Recenzie
Tiscali Games50%
Atmosférická procházka po překrásných světech, která se ale vinou velice chudé nabídky herních mechanismů brzy mění na rutinní stereotyp. Do kolen ji posílá také žalostný technický stav. Jako občasné krátké odreagování může fungovat ideálně, ale na ponoření se do delšího hraní to bohužel není.
Sector.sk---
No Man’s Sky je ako obrovské ihrisko, fakt veľké, najväčšie, dokonca ihrisko s pravidlami, len nie je jasné, akú hru na sa ňom máme hrať.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Zaerp10%
zabugovany odpad, tvorcovia si asi predstavovali ze pri tom snad stravim cely zivot... to aby som uz prvu misiu... ktora znamena opravit lietadlo robil niekolko hodin je chore...typek sa pohybuje ako keby mal obe nohy polamane... nieje schopny behat ani minutu a aj ten beh je ako preteky u dochodcov.. dve planety a stacilo... grafika zalagovana kopec bugov... to uz si fakt mozem pustit nejaky X3 alebo nieco podobne...oproti tomuto je to hotova akciou preplnena hra
colt4546%
Dlho očakavana hra ktoru očakavalo vela hračov sa ukazala ako totalne predraženy prepadak plny klamstiev od vyvojarov. Na druhu stranu exlorovanie planet môže niekoho baviť ale nie na dlhu dobu. Hra ponuka proceduralne generovanu galaxiu s planetami, zvieratami a dokonca aj loďami. Graficky nevyzera moc zle, ale optimalizacia je katastrofalna a to nehovorim ešte o ovladani. Ale ak mate radi explorovanie a objavovanie svetov tak by vas ta hra zabavila na nejaku dobu, ale kupte si ju keď bude v poriadnej akcii. Najlepšie vystihnuta recenzia na tuto hru je od angry joe, stači prva minuta a je jasne čo je to za hru.
BeliX32695%
Napriek prvotne nesplneným slubom musím povedať, že partia z Hello games No Man's sky zachránila početnými updatmi. Gameplay, diverzita, výkon - nádhera. Občas sa objaví nejaký ten glitch, ale nič čo by radikálne ovplyvňovalo herný zážitok. Návykovka!
Jack775570%
No, první dojem byl otřesný ale co vyšlo pár nových updatů tak to celkem splnilo to, co jsem od toho očekával. Nekonečný vesmír, režim "volné hry", prostě prozkoumávání galaxií a světů, to jsem od toho čekal...jedinné co bych zatím vytkl je optimalizace a možná tam mohli dat i nějaký dobrý příběh ale tak beru to jako simulátor...holt si dnes musí člověk počkat nějaký ten pátek než hru opraví...a když už, tak to měli vydat v takové stavu jako je to ted..aspoň..
player_Veteran80%
Autizmus (z gréckeho autós = sám) je prenikavá vývojová porucha, ktorú charakterizujú deficity v oblasti komunikácie, sociálnej interakcie a predstavivosti. Postihnutie v oblasti komunikácie zahŕňa problémy porozumieť reči druhých a udržiavať zmysluplnú konverzáciu. Deficit v komunikácii je hlboko spojený s problémami pri vytváraní vzťahov – osoby s autizmom majú problémy udržiavať funkčnú komunikáciu s ostatnými, a teda majú veľmi obmedzené možnosti vytvárať vzťahy. Kvôli chýbajúcej predstavivosti sa jednotlivci s autizmom venujú limitovanému množstvu stereotypných činností.


všetky (16) »


Diskusia o hre No Man's Sky Pridať príspevok
16.04.2017 22:28 - Nenechejte se odradit... je trochu nezvyklé ovládání a sys...
24.08.2016 16:31 - No nedalo mi to...,tak som to nainstaloval este raz , a musim sa opravit ten k...
20.08.2016 14:24 - ja mam nahratych 25 hodin na ps4ke a ...o nicom plus pripocitajme nesplnene sl...
16.08.2016 18:39 - Rovnako sa prikláňam.Totálne sklamanie.Len chodiť od ni...
14.08.2016 15:57 - inak for honor ako priklad som uviedoll preto lebo...je to jedna z tych hier m...
...
Zobraziť všetky príspevky (12) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |