LEGO Jurassic World | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 48929 užívateľov

LEGO Jurassic World


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:11. Jún 2015
Stránky hry:www.lego.com/jurassicworld/games/videogames
Výrobca:Warner Bros, Traveller's Tales
Kúpiť hru LEGO Jurassic World
Kúpiť hru

Hra LEGO Jurassic World prináša opäť nefalšovanú "lego" zábavu, tentokrát však z prostredia Jurského parku, ktorý všetci dobre poznáme - a to vďaka legendárnej filmovej trilógii z dielne režiséra Stevena Spielberga. Teraz sa do Jurského parku môžete pozrieť i vy. Vďaka nevinnej LEGO tematike sa s vami môžu zabaviť i vaše deti!

Čo si vybavíte, keď sa povie Jurský park? Filmová trilógia priniesla množstvo nezabudnuteľných a ikonických scén, ako je napríklad tá s rozzúreným Tyrannosaurom Rexom. Táto i mnohé ďalšie scény budú súčasťou hry. Tešiť sa môžete na dva ostrovy, na ktorých sa v priebehu hrania príbehu otvorí niekoľko lokalít, do ktorých budete mať voľný prístup a pôjde si v nich do detailu prehliadať veci, na ktoré narazíte počas hry napríklad len na chvíľku. Lokality budú dostatočne veľké na to, aby ste ich za päť minút neprebehli celé, to sa nemusíte báť. Hľadáte hru, ktorá zabaví celú vašu rodinu? Hra LEGO Jurassic World je trefa do čierneho!




Alternatívne názvy
LEGO: Jurassic World

HW požiadavky LEGO Jurassic World
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista / 7 / 8
  • Intel Core 2 Duo / ekvivalent AMD dual core CPU
  • 2 GB RAM
  • 10 GB miesta na disku
  • 256 MB grafická karta NVIDIA GeForce 7600GS / ATI Radeon 1950
  • DirectX 10
Odporúčané požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista / 7 / 8
  • Intel i5, 4 x 2.6 GHz / ekvivalent AMD
  • 4 GB RAM
  • 10 GB miesta na disku
  • 1 GB grafická karta NVIDIA GeForce GTX 480 / ATI Radeon HD 5850
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


LEGO Jurassic World - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
75%

Recenzie
Sector.sk70%
LEGO: Jurassic World je klasická „legovka”. Dohráte ju síce za približne 7-8 hodín čistého času, ale budete sa baviť a možno to skúsite aj znovu, aby ste si odomkli, čo sa len dá, veď potenciál hra má. Ale je to stále len klasická Lego hra. Nič viac a nič menej. Škoda, že pre rozohranie pôvodnej trojky musíte začať pekne od prvého Jurského parku a až po jeho dokončení sa dostanete k Stratenému svetu a následne tretej časti, zatiaľ čo najnovší Jurský svet máte prístupný okamžite. LEGO: Jurassic World má svoje čaro, znovu si poviete, že ešte raz a už to strháte pod čiernu zem, no nejde to. Viete presne, čo od tejto hry máte čakať a presne to i dostanete. Evolúcia sa znovu nekoná. Vadí to ešte vôbec?
Tiscali Games80%
Jako by si tvůrci uvědomili, že i LEGO hry potřebují péči, a nelze je chrlit jako na běžícím páse. Přeřadili tedy na nižší stupeň, se vším ve hře si pořádně vyhráli a výsledkem je herně i příběhově skvělá hra. LEGO Jurassic World zkrátka šlape jako švýcarské hodinky.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
trancentraal75%
Klasická LEGO hopsačko-rozbíječka mapující stěžejní scény všech čtyř dosavadních Jurských parků/světů. Scény jsou podány s vtipem (někdy až příliš infantilním) a nadhledem, ale vhledem k tomu, že cílovka jsou děti, to není na škodu. Ani já jsem ale neodolal, když jsem své dorostence koukal přes rameno a hru si s chutí zahrál. I to běhání, skákání a sbírání kostiček s panďuláky, občas proložené nějakým tím puzzlíkem nebo soubojem ve stylu mačkej písmenka zobrazující se na obrazovce, je totiž neuvěřitelně návykové a nedáte si pokoj, dokud celý příběh nedohrajete. Savepointy jsou ideálně daleko od sebe a míst, kde se zapotíte, je pomálu (vybavuje se mi jen jedna pasáž s průchodem klecí pterodaktylů a pár fightů). Po dohrání se vám otevře celý ostrov a informační středisko i s laboratořemi, kde je spousta miniher a je možno si na ostrově pořádně zařádit, takže hra dohráním hlavní příběhové linie vydrží zabavit ještě dlouho. Zkrátka pro vaše caparty je to to pravé a ani dospělí se nemusí za hraní Jurského světa stydět a mohou si ho užít.


všetky (8) »

Súvisiace hry Jurassic World: Evolution 2 - Dominion Malta Expansion
Jurassic World: Evolution 2 - Dominion Biosyn Expansion
Jurassic World: Evolution 2
Jurassic World: Evolution - Return to Jurassic Park
Jurassic World: Evolution - Claire's Sanctuary
Jurassic World: Evolution - Secrets of Dr. Wu
Jurassic World: Evolution

Diskusia o hre LEGO Jurassic World Pridať príspevok
12.06.2015 22:35 - http://www.stiahnito.sk/lego-jurassic-world-full-pc-game-part01-rar/31399258
Zobraziť všetky príspevky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |