The Technomancer | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 36829 užívateľov

The Technomancer


Žáner:Akčná, RPG
Dátum vydania:28. Jún 2016
Stránky hry:www.thetechnomancer-game.com
Výrobca:Focus, SPIDERS
Kúpiť hru The Technomancer
Kúpiť hru

The Technomancer sa odohráva na Marse, v post-apokalyptickom prostredí v kyberpunkovom štýle. Na úteku pred tajnou políciou budeme musieť spĺňať rôzne úlohy, ktoré nás zavedú do dôležitých komunít, miest - stratených pod vrstvou ľadu, a do prašného prostredia Marsu.

Žánrovo ide o RPG, ktorá hráčom ponúkne akčné súboje s hneď niekoľkými skupinami rôznych zručností, ktoré sa zameriavajú na tri odlišné súbojové štýly a deštruktívnu elektrickú silu Technomancerov. Aj napriek tomu však nebudeme nútení do neustáleho riešenia situácií iba hrubou silou, ale aj cez dynamické dialógy, ktoré hrajú v hre dôležitú úlohu - v nich totiž budeme môcť uskutočňovať rozhodnutia, ktoré budú mať vplyv na príbeh. Hra by tak podľa všetkého mala obsahovať až päť rôznych koncov. Kedže ide o RPG, počítať môžeme s levelovaním postavy a s rozšírenými možnosťami pre craftovanie, zbrane a brnenia. Tie však nebudeme meniť len nám, ale aj tímovým spoluhráčom, ktorých stretneme počas hry. Tí budú príbeh hry obohacovať o zaujímavé tajomstvá z ich minulosti.




HW požiadavky The Technomancer
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8 / 10
  • AMD FX-4100 X4 @ 3.6 GHz / Intel Core i5-2500 @3.3 GHz
  • 4 GB RAM
  • 11 GB miesta na disku
  • 1 GB, DirectX 11 grafická karta AMD Radeon HD 6950 / NVIDIA GeForce GTX 560
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


The Technomancer - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
53%

Recenzie
Tiscali Games50%
Projekt, kterému podráží nohy nudný boj, nezajímavá herní náplň a plytký scénář společně s nepovedeným dabingem. Dobrá výtvarná stránka a několik zdařilých scén ve třiceti hodinách průměrné šedi na kvalitní hru nestačí.
Sector.sk65%
Technomancer vyzeral nádejne, ale po niekoľkých hodinách hrania to už bola jazda z kopca po hrboľatej ceste. Základ je pritom dobrý, ale hra dopláca na veľmi limitovaný priestor, v ktorom sa odohráva. Udeje sa toho dosť, ale stále na tých istých miestach, kam sa treba x-krát vracať a čakajú tam tí istí nepriatelia, ktorých ste už niekoľkokrát zabili. To už naozaj prestáva byť zábava a čaro hry pod tlakom okolností upadá a postupne sa vytratí. Ale aspoň tá záverečná výzva stojí za to. Je naozaj veľká škoda, že to takto dopadlo, pretože Technomancer je už na prvý pohľad sympatický. Lenže nadšenie z hry dlho nevydrží a dorazíte ju už len zo zotrvačnosti.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
minuteman30%
+ tema
+ moznost kdykoliv menit figting style

- grafika
- dialogy
- pribeh
- cutscenes
- pofiderni upgrade system, na ktery se ale po case da zvyknout
NORD_KING58%
-: bugy, stereotyp, umelá inteligencia, respawn nepriateľov, príbeh, ovládanie, mimika postáv, slabý crafting, chybné collidery
+: grafika, hudba, lokácie, boj a štýly boja, rozvoj postavy, nepriatelia, systém reputácie, reálne dopady rozhodnutí, možnosti riešenia úloh, herná doba
Verdikt: Ľuďmi kolonizovaná planéta Mars sa zmieta v konflikte viacerých frakcií. V skratke sa jedná o príbeh hry The Technomancer alias futuristický mág. Jej hlavnou postavou je Zachariah Mancer, ktorý sa radí práve do kasty technomancerov. Tí majú prispievať k poriadku v meste Ophir a skúmať pradávne technológie. Nepriatelia sú rôznorodí, no nie najchytrejší. Rôzne úlohy, ktoré postupne ako aj celková náplň hry upadajú postupne do stereotypu, poskytujú voľbu ich riešenia a to buď násilne alebo konštruktívne. Keď už dôjde na boj, tak v rámci neho je možné si zvoliť z troch štýlov boja a to boj s obojručnou palicou, jednoručnou zbraňou a štítom alebo strelnou zbraňou a dýkou. To všetko za podpory špeciálnych schopností. Podobne sú na tom aj dvaja spoločníci, ktorí môžu hráča sprevádzať. Zachariah má k tomu bohatý strom rozvoja, kde možno upraviť základné atribúty, rozdať skúsenostné body a talenty. To má vplyv aj na používanie lepšej výbavy. Škoda, že všetky pozitíva sú zrazené na kolená negatívami v podobe viacerých chýb a predovšetkým stereotypu. Autori hry The Technomancer premrhali potenciál tohto titulu.


všetky (8) »


Diskusia o hre The Technomancer Pridať príspevok
30.07.2016 09:35 - robili to tvorcovia mars war logs bound by flame a najhorsieho RPG ake moze cl...
30.06.2016 14:26 - https://youtu.be/UHrBWDYrzHg
Zobraziť všetky príspevky (2) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |