Transport Fever | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 40712 užívateľov

Transport Fever


Žáner:Simulátor
Dátum vydania:8. November 2016
Stránky hry:www.transportfever.com
Výrobca:Urban Games, Gambitious
Kúpiť hru Transport Fever
Kúpiť hru

Transport Fever je budovateľská hra zameraná na stavbu železníc. Začínate v roku 1850 a snažíte sa vybudovať prosperujúcu prepravnú spoločnosť. Ako transportný magnát na vzostupe budujete nádražia, letiská, prístavy a zarábate peniaze prepájaním oblastí, ktoré vyžadujú prepravné služby.

Budujte komplexné dopravné siete diaľnica-železnica-voda-vzduch v nekonečnej hre a prežite viac než 150 rokov dopravnej histórie. Vyhovte potrebám ľudí a sledujte, ako sa mestá dynamicky rozvíjajú. Dovážajte materiály do tovární, založte prepravné reťazce a umožnite ekonomický rast. Vybudujte prepravné impérium!




HW požiadavky Transport Fever
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8 / 10
  • Intel Core 2 Duo 3.0 GHz / ekvivalent
  • 4 GB RAM
  • 1 GB, NVIDIA GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 5670

Ďalšie videá »


Transport Fever - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
63%

Recenzie
Tiscali Games50%
Nástupce Transport Tycoon se nekoná. Transport Fever je proti kultovní předloze absurdně náročná, komplikovanější a upřednostňuje spíše manažerskou stránku věci než budovatelskou. Hrajte, jenom pokud vám v TTDX extrémně chybí více papírování.
Sector.sk70%
Neustále musíte bdieť a sledovať, čo sa kde deje, preto je Transport Fever viac ako krásna stavebnica skôr manažérsky produkt. Dá sa na to pozerať, no ten opojný pocit dobre vykonanej práce ako pri Railroad Tycoone 2 či Transport Tycoone sme nemali. Ale hodí sa na dlhé zimné večery, hru určite skúste, len nečakajte náhradu legendy. Ak by sa vám málilo, komunita a priama podpora úprav sa už postará o doplnenie potrebného obsahu. Len sa netreba báť a pozvoľna sa musíte učiť princípy fungovania dopravnej spoločnosti, ktorá stojí viac na správnej logistike ako hrajkaní sa s vláčikmi. Na jednej strane škoda, na druhej tu máme biznis stratégiu, ktorá vám nič neodpustí, no, žiaľ, ani nič nevysvetlí.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
player-Veteran70%
Za 40 hodín zábavy som sa fakt královsky bavil. Je to fakt zábavne pre mňa človeka čo strávil detstvo jak v Natural Selection, Counter-strike 1.1 až 1.6 a aj transport tycoon ktorým sa hra určite inšpirovala a chce mu konkurovať prípadne OpenTTD. Ale áno bavil som sa prečo som nedal teda maximálne hodnotenie som nedal alebo aspoň 80% či 90% ? hra nie je v najlepšom stave. Optimalizačne to nie je ok a miestami som fakt pociťoval FPS drop zo cca 100 kludne na 30FPS(a nie nie je to hardwarom). Hra nie je optimalizačne ok. A nielen v recenziách ale aj v diskusiách na fórach sa na to ľudia sťažujú. Náhoda ? nie. Plus je to žalostne zabugované. Nebudem tu vypisovať aké konkrétne sa mi stávali aké som vídaval ale...boli ich viac než dosť. Niektoré boli zanedbateľné a ne znepriemňovali zážitok z hry. To sa nedá povedať o tých ktoré sa týkajú koľajníc a iných vecí(ako že sa tam neobjavovali keď ste ich postavili). Už nemám veľa priestoru lebo abcgames things. Tak už spomeniem posledný mínus a to je neprehladnosť a absencia poriadného tutoriálu znalosti pravidiel(ktoré vám nepovedia ako nováčikovi). Plus nevypadá to nejak výnimočne...čo nevadí no. Takže celkovo Transport Fever je fakt dobrý remake transport tycoonu ale...je to nedokončené a robené horúco ihlou. Čo je škoda lebo zlá hra to nie je je to návyková vec. Ale neodladená. Čo je škoda.
doma2265%
S návestidlami a koľajami je to skutočne skok od legendárneho transportu tykona, ale chýba mu veľkosť krajiny, teda myslím na to, že také historické projekty ako je tranzsibírska trať, či pacifická alebo osmanská k Mekke pre pútnikov tam chýba, ďalej ako sa spomenulo v niekoľkých recenziách, je skutočne až veľmi komplikovaná. Táto komplikovanosť kazí zážitok z hry, hlavne ak je v cudzom jazyku. Skutočne pre detajlistov to je možno extáza, ale pre človeka, ktorí si po práci chce trochu oddýchnuť a uvoľniť sa nič moc. Táto náročnosť a komplikovanosť sa má v hrách uplatňovať pri kampaniach a nie vo voľných hrách. Inak to nie je zlá hra, ale ako som spomenul veľmi ju kazí zbytočná komplikovanosť, ktorú hráč nemôže nijak odbúrať, napríklad ako pri vojenských stratégiách- príklad- diplomaciu môžete využiť, ale nemusíte. Chýbajú tu i finančné akcie a väčšia rozpracovanosť priemyslu. A je tu až príliš veľa podnikov na jedno mesto, hlavne tých základných.


všetky (5) »

Súvisiace hry Transport Fever 2

Diskusia o hre Transport Fever Pridať príspevok
25.04.2021 21:38 - Zdravíčko som zúfalý mal som v kompe transport fever no po...
Zobraziť všetky príspevky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |