Super Street: The Game | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 40184 užívateľov

Super Street: The Game


Žáner:Racingovka
Dátum vydania:11. September 2018
Stránky hry:www.superstreet-thegame.com
Výrobca:Team 6, Lion Castle Entertainment
Kúpiť hru Super Street: The Game
Kúpiť hru

Autá si v arkádových závodoch Super Street: The Game nekupujete ale vybudujete. Budete mať k dispozícii cez 700 súčiastok, ktorými si môžete skrášliť interiér, exteriér a vylepšiť výkon.

Na začiatku začínate s poriadnym šrotom ale kúsok po kúsku si zo svojho hrdzavého vozidla poskladáte kráľa ciest, s ktorým potom môžete ísť trhať asfalt v rozličných herných režimoch.




HW požiadavky Super Street: The Game
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8.1 / 10
  • Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300
  • NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
  • 6 GB RAM
  • 9 GB HDD
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


Super Street: The Game - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
29%

Recenzie
Sector.sk25%
Ovládanie vozidla je nezvládnuteľné, fyzikálny model absurdný, spracovanie silne podpriemerné, AI jazdcov agresívna a hlúpa, herné módy obyčajné, motivácia na odomykanie nových pretekov minimálna. Už dávno tu nebol titul, ktorý sa snaží pôsobiť ako zaručený hit a pritom atakuje priečky najväčšieho odpadu v tomto kalendárnom roku. Ruky preč, tohto sa ani oceľovou tyčou nedotýkajte.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
NORD_KING39%
-: bugy, grafika, audio, absencia kockpitu a vodiča, jazdný a fyzikálny model, umelá inteligencia, loading, šprint, väčšina tratí, doba návratu vozidla na trať, cena
+: hudba, vizuálny model poškodenia, herné módy, garáž, niektoré trate, asistentky
Verdikt: Nie vždy vznikne herná legenda pri spojení síl herného štúdia a automobilového časopisu, ako tomu bolo v roku 1995. Dôkazom v negatívnom slova zmysle je hra Super Street: The Game. Hráč si môže na začiatku kariéry vybrať jedno z ôsmich hrdzavých aut, ktoré postupne prebuduje vďaka bohatej ponuke úprav a náhradných dielov na monštrum trhajúce asfalt. Autá na rozdiel od výrobcov dielov nie sú licencované. Počas jazdy samotnej dokáže pozitívne zaujať len model poškodenia po vizuálnej stránke. Zvyšok je však katastrofa. Autá sa ovládajú príšerne a v kombinácii s fyzikou z kozmu je predbiehanie súpermi so samovražednými sklonmi je frustrujúce. Hra pritom obsahuje dobré nápady, ktoré sú pochované pod bahnom chýb a celkovo slabým technickým spracovaním. Jazdný model učí hráča do zákruty spomaliť a nie ju vyberať driftom v 300 km/h. V prípade havárie a výjazdu mimo trať je lepšie nepoužívať klávesu pre návrat. Trvá to 5 sekúnd a to je lepšie si dať reštart preteku alebo hru rovno odinštalovať. Autori sa mali primárne sústrediť na odstránenie chýb a negatív, než na pôvabne asistentky v garáži. Ani tie nezabránili tomu, že v multiplayeri niet nikoho.


všetky (2) »


Diskusia o hre Super Street: The Game Pridať príspevok
12.09.2018 19:29 - https://www.youtube.com/watch?v=rYWPw0-dIqM&feature=youtu.be
Zobraziť všetky príspevky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |