Svoboda 1945: Liberation | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 24860 užívateľov

Svoboda 1945: Liberation


Žáner:Adventúra
Dátum vydania:3. August 2021
Stránky hry:www.svoboda1945.com
Výrobca:Charles Games
Kúpiť hru Svoboda 1945: Liberation
Kúpiť hru

Svoboda 1945 je ďalší projekt od autorov oceňovaného titulu Attentat 1942. Hra Svoboda 1945 stavia na troch základných historických pilieroch: nástup komunizmu, dopad vojny a vysídlenie Nemcov z Československa. Na to všetko nazriete očami svojej postavy, ktorá postupne odkrýva históriu a príbehy rôznych postáv.

Autori pokračujú v nastolenom trende a ponúknu rovnaké skĺbenie trojice druhov média, aby vyrozprávali príbeh, dali vám možnosť voľby v dialógoch a zároveň priniesli aj herné mechanizmy, ktoré budú opäť založené na riešení jednoduchých hádaniek.




HW požiadavky Svoboda 1945: Liberation
Minimálne požiadavky
  • Windows 10
  • Intel HD Graphics 530
  • 8 GB RAM
  • 9 GB HDD
  • DirectX 10

Ďalšie videá »


Svoboda 1945: Liberation - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
67%

Recenzie
Tiscali Games80%
Svoboda 1945 umí všechno – napnout, dojmout, poučit, pobavit. Že to dokáže na pozadí nesmírně složitého tématu krvavých a zmatených poválečných let v československém pohraničí, je obdivuhodné. Jen škoda mdlého ústředního tajemství a skutečnosti, že po dohrání budete chtít víc.
Sector.sk80%
Svoboda 1945 je zaujímavý projekt s veľkou budúcnosťou. Po Attentate 1942 je ohúrenie o čosi menšie, no napriek tomu je spokojnosť vyššia. Nepodstatná zápletka dovoľuje nahliadnuť do histórie a ukazuje vybrané udalosti z inej strany. Možno ľudskejšej než strohé fakty v učebnici dejepisu. Lepšie herecké výkony, výborné komixové stripy, podmanivá prezentácia – všetko by to bolo úžasné a odporúčali by sme Svobodu 1945 všetkými desiatimi, keby bola encyklopédia viac než abecedným zoznamom dôležitých udalostí a pojmov.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Stiles1010%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..
NORD_KING78%
-: preklepy, herná doba, hrateľnosť, veľmi rýchly koniec
+: hudba, mapa, príbeh, atmosféra, dialógy, minihry, encyklopédia, dobový materiál, edukácia, zábava, komiksy, herci
Verdikt: Hra Svoboda 1945: Liberation kráča v stopách svojho predchodcu Attentat 1942. Tentokrát je nosnou témou odsun Nemcov z Českého územia. Opäť sa tak jedná o tému, ktorá do istej miery polarizuje spoločnosť. Dej sa odohráva v obci Sloboda alebo v originále Svoboda, kde má hráčv roli pamiatkára rozhodnúť o osude miestnej školy. Všetko sa zmení po nájdení fotografie, na ktorej je zachytený starý otec. Táto dejová vetva však postupne odpadá a primárnou témou je osud školy, o ktorom hráč musí rozhodnúť na základe zozbieraných materiálov a z výpovedí pamätníkov. Dejové linky minulosti sú zase prezentované prostredníctvom pekne vykresleného komiksu. Pomedzi to hráč bude riešiť rôzne minihry, ako je vyvolávanie fotografií, hranie kariet pre získanie nových informácií, balenie oblečenia tesne pred odsunom, hospodárenie a snaha zachrániť sa pred kolektivizáciou. Koniec hry má prekvapivo veľmi rýchly spád a to aj napriek tomu, že obsahovo je bohatšia oproti svojmu predchodcovi. Svoboda 1945: Liberation predstavuje progresívny smer v edukácii. Jednoznačne sa teším na ďalšie dielo štúdia Charles Games.


všetky (12) »

Súvisiace hry Attentat 1942

Diskusia o hre Svoboda 1945: Liberation Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |