Detroit: Become Human | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 12160 užívateľov

Detroit: Become Human


Žáner:Adventúra
Dátum vydania:12. December 2019
Stránky hry:www.playstation.com/en-us/games/detroit-become-h...
Výrobca:Quantic Dream, Sony
Kúpiť hru Detroit: Become Human
Kúpiť hru

Hra Detroit: Become Human je thriller na štýl neo-noir, ktorý sa odohráva v blízkej budúcnosti, v meste Detroit. Androidi, ktorí vyzerajú presne ako ľudské bytosti, ich nahradili vo väčšine úloh, sú to robotníci, pestúnky, záhradníci, zdravotné sestry, učitelia, predavači a vykonávajú mnohé ďalšie povolania. Príbeh sa začína nevysvetliteľným incidentom, ktorý začal ovplyvňovať androidov. Niektorí sa bez stopy stratia, ďalší vykazujú neobvyklé správanie a podivuhodné náznaky emócií. Začínajú sa šíriť zvesti o deviantných andoridoch, ale nikto presne nevie, čo sa v skutočnosti deje.

Vžite sa v hre Detroit: Become Human do kože troch rôznych androidov pri kolísaní sveta na pokraji chaosu. Vaše rozhodnutia dramaticky rozhodujú o dramatických a intenzívnych momentoch hry. S tisíckami rozhodnutí a tuctami zakončení sa podieľate na budúcnosti Detroitu.

Connor
Na ktorú stranu sa pridáte? Staňte sa androidom najvyspelejšej technológie, ktorý vyšetruje scény zločinov a rozruch naprieč metropolov Detroitu. V úlohe špeciálneho policajného vyšetrovateľa Connora, je vašou úlohou asistovať policajnému oddeleniu pri pátraní po deviantných androidoch, ktorým sa pokazilo naprogramovanie, opusti svojich majiteľov, alebo sa stali zločincami. Zostane pri vašej práci chladní, vypočítaví a analitickí? Alebo začnete súcitiť s kritickými situáciami ostatných androidov a začnete rozmýšľať nad legitímnosťou vašej úlohy?

Markus
Kde nastáva limit pri boji za slobodu? Vaša šanca vzkriesiť iskru, ktorá môže viesť k vzbure androidov leží na pleciach Markusa, ďalšieho z deviantných androidov, ktorému sa pokazilo programovanie. Po úniku od svojho pána a pridaniu sa k narastajúcej ilegálnej skupine, sa Markus dostáva do vedenia organizovaného oslobodenia androidov. Ľudským obyvateľom Detroitu musíte poslať silný odkaz, bude podaný formou pacifistického rozvratu, alebo vzdorovitého násilia?

Kara
Čo znamená stať sa človekom? Prostredníctvom očí novo vyrobeného androida s chybným programovaním sa pozrite na chudobnú a schátralú stránku Detroitu. Kara je označená za deviatného androida a je na úteku spolu nevinným dievčatkom, ktoré ochraňuje. Kara sa ocitá v brutálnom svete, v ktorom ju musíte viesť k prijatiu nerovností okolo nej, alebo k boju proti nim a snahe ochrániť adoptované dieťa.




HW požiadavky Detroit: Become Human
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7
  • Intel Core i5-2400 @ 3.4 GHz
  • 2 GB, NVIDIA GeForce GTX 660
  • 4 GB RAM
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 10
  • Intel Core i7-2700K
  • 8 GB, NVIDIA GeForce GTX 1080
  • 12 GB RAM

Ďalšie videá »


Detroit: Become Human - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
85%

Recenzie
Sector.sk85%
Detroit: Become Human sa snaží stavať na detailoch. Ešte pred spustením hry, v menu, vás začne oslovovať android. Už po pár spusteniach zistíte, že tá postava androida celkom trefne reaguje na to, koľko času ste už pri hre strávili a kedy ste ju naposledy hrali. Dokonca sa nebojí uťahovať si z vás. Podobná filozofia je v Detroite vidieť po celú hernú dobu, a to v takmer každom ohľade. Vizuálne spracovanie poteší oko, prepracované možnosti rozhodnutí dostanú tých, ktorí sa rozplývali už pri Heavy Rain a príbeh vás skôr prekvapí ako sklame. Na hre mi výraznejšie prekážala len jediná vec - kratšia herná doba. Príbehom môžete prejsť za 10 hodín, no vzhľadom na jeho rozsiahlosť na mňa v závere pôsobil dosť zbrklo, ako keby na konci chýbalo ešte zopár scén. Postavy by si jednoznačne zaslúžili viac pozornosti a priestoru. A aj keď si hru zahráte niekoľkokrát a zakaždým môže mať odlišný priebeh, naozaj výborná atmosféra z prvého prechádzania sa už nenávratne stratí.
Tiscali Games90%
Hra Detroit: Become Human sází na poutavé vyprávění s vypjatými emocionálními momenty, závažná rozhodnutí a propracované postavy. Skvěle se na ni dívá a skoro tak dobře se i hraje, a těch pár chyb v ovládání jí rádi odpustíte.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Laserdance1786%
Vynikajúco spracovaná hra kde vôbec neide o hranie, ale hlavne o príbeh.Pri hraní som si nepripadal ako hráč, ale skvôr ako scenarista a režisér filmu. Čo je skvelá zábava vlastne.

+ príbeh, viac koncov, prelínani sa deja medzi postavami
- niekedy nejasné možnosti pri odpovediach, ovládanie
Neanderthal80%
Rok 2038. Svetová populácia: 10 miliárd. Priemerná teplota stúpla na Zemi od roku 2000 o 3 °C. Plocha pralesov sa od roku 2000 znížila o 79 % a plocha koralových útesov o 58 %. Včely sa oficiálne stali vyhynutým druhom. Androidy, ktoré boli vytvorené, aby slúžili ľuďom, sa začínajú osamostatňovať spod ich nadvlády. Toto je príbeh troch úplne rozdielnych androidov, ktorých cesty sa spájajú. O týchto cestách rozhodujeme my, hráme na preskáčku za každého zvlášť a svojimi rozhodnutiami rozvíjame nasledujúci dej. Svet však nie je otvorený, nemôžeme ísť, kam chceme, máme vyčlenený priestor výlučne pre plnenie konkrétnej úlohy, žiadne bočné úlohy neexistujú. Neexistuje v hre ani nič také ako load, počas časovo obmedzených rozhovorov a akcií všetko pokazíme veľmi ľahko proste tým, že klikneme na nesprávne tlačítko. Potom sa načíta záchytný bod spred x minút a môžeme všetko hrať odznova. Boje sú priame strety, z ktorých sa nedá ujsť, nedá sa nič popredu premyslieť. Budú vaše androidy pacifisti, alebo podnietia ozbrojenú revolúciu?


všetky (20) »


Diskusia o hre Detroit: Become Human Pridať príspevok
20.06.2020 19:01 - https://www.youtube.com/watch?v=WSrM8oRBLP4&feature=youtu.be
Zobraziť všetky príspevky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |