Werewolf: The Apocalypse - Earthblood | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12925
1687

Online 2763 užívateľov

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood


Žáner:Akčná, RPG
Dátum vydania:4. Február 2021
Stránky hry:werewolf-videogame.com
Výrobca:Cyanide Studio, Nacon
Kúpiť hru Werewolf: The Apocalypse - Earthblood
Kúpiť hru

Akčné RPG Werewolf: The Apocalypse - Earthblood prináša temnú alternatívnu verziu našej reality. Svet obývajú stvorenia z rôznych legiend a mýtov. Hrať budete za vlkolaka Cahala, ktorý sa vracia z vyhnanstva, aby pomohol ohrozenému klanu a zabránil narušeniu rovnováhy prírody. Cahal sa s ostatnými vlkolakmi musí postaviť mocnej upírej korporácii Pentex a vyhrať vojnu.

Príbeh hry sa odohráva na americkom severozápade a Cahal sa môže transformovať do podoby vlka, človeka alebo vlkolaka. Transformácia je dôležitá pre plnenie rôznych úloh, vrátane prieskumu prostredia, konverzácie a boja. Každá forma má teda svoju špecifickú hrateľnosť. Vlčiu formu budete využívať pri prieskume, sledovaní, špionáži alebo pri cestovaní úzkymi priechodmi. Ľudská podoba slúži pre interakciu, či už ide o obsluhu strojov alebo rozhovory s ľuďmi. Forma vlkolaka je ideálna k boju. Ale pozor, pri tejto forme môže Cahala postihnúť šialenstvo a on nebude vedieť, kto sú priatelia a kto nepriatelia. Jediný spôsob, ako sa zbaviť šialenstva je zabiť všetkých prítomných, bez ohľadu na to, čo sú zač.

K dispozícii je strom zručností, prostredníctvom ktorého je možné Cahala vyvíjať, vybrať si môžete rôzne archetypy spojené so slabými a silnými stránkami. Pochopiteľne sa v hre nachádzajú aj nadprirodzené schopnosti. Okrem hlavných misií nezabudli vývojári ani na vedľajšie úlohy, ktoré je možné postupne odomykať.




HW požiadavky Werewolf: The Apocalypse - Earthblood
Minimálne požiadavky
  • Windows 10
  • Intel Core i5-3470 / AMD FX-8370
  • NVIDIA GeForce GTX 650 1GB / AMD Radeon HD 7790 1GB
  • 4 GB RAM
Odporúčané požiadavky
  • Windows 10
  • Intel Core i7-8700 / AMD Ryzen 5 3600X
  • NVIDIA GeForce GTX 780 3GB / AMD Radeon R9 290 4GB
  • 8 GB RAM

Ďalšie videá »


Werewolf: The Apocalypse - Earthblood - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
44%

Recenzie
Tiscali Games50%
Studio Cyanide nadále drží velmi nízkou laťku kvality. I Werewolf sklouzává do vod průměru kvůli své na dnešní poměry až neuvěřitelné béčkovosti pramenící z otřesné vizuální prezentace a zastaralosti systémů. Ale i přes všechny nedostatky, kterých je víc než dost, je zábavné střídat tři formy člověk-vlk-vlkodlak a zejména masakrování nepřátel z pozice krvelačné bestie je až překvapivě uspokojivé.
Sector.sk50%
Pri pohľade na Werewolf: The Apocalypse – Earthlood sa ťažko dá veriť, že Cyanide Studio hru vydalo s hrdosťou a čistým svedomím. Aj keď hra neuveriteľne zaostáva po grafickej stránke, vývojárom sa nepodarilo ani vybalansovať hrateľnosť so súbojmi a zakrádaním. Stealth aspekt je poznačený absurdným správaním nepriateľov a frustráciou, ktorú má vybiť následná premena na Crinos. Sekanie drobných a ničím nezaujímavých nepriateľov v koži obrovského monštra však pôsobí plytko, a tak ani jeden typ hrateľnosti neprináša pocit zadosťučinenia. Werewolf: The Apocalypse – Earthlood mohol byť zaujímavým experimentom a predstavením inak pútavého sveta zo stolovej RPG, keby však vyšiel niekedy pred 10 rokmi. V súčasnosti ale hru možno označiť ako nevydarený štart značky Werewolf na poli videohier.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Jasper1310%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


všetky (4) »

Súvisiace hry Werewolf: The Apocalypse - Heart of the Forest

Diskusia o hre Werewolf: The Apocalypse - Earthblood Pridať príspevok
01.03.2021 18:47 - Ahoj. Baví Ťa futbal? Hráš online hry ale štve Ť...
04.02.2021 19:05 - https://www.youtube.com/watch?v=XAxQsaFBF0I&feature=youtu.be
Zobraziť všetky príspevky (2) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |