The Ascent: Cyber Heist | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 24778 užívateľov

The Ascent: Cyber Heist


Žáner:Akčná, RPG
Dátum vydania:18. August 2022
Stránky hry:curvegames.com/our-games/the-ascent/
Výrobca:Curve Games, Neon Giant
Kúpiť hru The Ascent: Cyber Heist
Kúpiť hru

Či už sólo, alebo spoločne s kamarátmi sa pustite v DLC The Ascent: Cyber ​​Heist do nových náročných misií, preskúmavajte úplne nové prostredie, postavte sa novým nepriateľom a vyskúšajte si nové spôsoby boja so zbraňami na blízko!

The Ascent: Cyber ​​Heist sa odohráva po dokončení hlavného príbehu The Ascent a je dostupný každému, kto dokončil hlavnú kampaň a má záujem o uzavretie novej zmluvy! Kira, váš bývalý zamestnávateľ, má novú prísne tajnú prácu. Ako by ste vy, nový nezávislý poskytovateľ expertných služieb, mohli odmietnuť? Vydajte sa za hranice obvyklej arcológie do úplne novej, ktorá je vo vlastníctve Malhorst-Gelb Group. Bola odhalená určitá nová prevratná technológia, ale nie ste jediní, kto má o ňu záujem. Otestujte svoje zručnosti pri nástupe na túto novú náročnú pracovnú pozíciu. Preskúmajte úplne nové prostredie, bojujte proti novým nepriateľom a vyskúšajte si nové spôsoby boja pomocou zbraní na blízko.

POKRAČOVANIE V PRÍBEHU – SÓLO ALEBO V KOOPERATÍVNOM REŽIME
The Ascent: Cyber ​​Heist sa sprístupní po dokončení kampane základnej hry. Vezmite si na pomoc s týmto ťažkým kontraktom svojich priateľov. Vaša štandardná skvadra sa nedostavila? Žiadny problém, ak vy ako hostiteľ dokončíte hlavnú kampaň, vaši priatelia sa môžu pripojiť a pomôcť!

NOVÉ ZBRANE
Nezabudnite urobiť trochu miesta na ďalšie zbrane! Experimentujte s úplne novými zbraňami, ktoré sú prvýkrát v hre The Ascent pre boj na blízko! Pusťte sa do naozaj osobného konfliktu s kúskami, ako je Rock Crusher alebo Guillotine!

NOVÉ OVERWORLD LOKÁCIE
Objavte a preskúmajte úplne novú arcológiu, ktorá je vo vlastníctve spoločnosti Malhorst-Gelb Group. Ponúka dych vyrážajúce nové lokácie a prostredie.

NOVÉ HLAVNÉ A VEDĽAJŠIE MISIE
Pokračujte v príbehu The Ascent dokončením nových náročných hlavných a vedľajších misií, počas ktorých sa stretnete s novými zaujímavými postavami, ako je Ontario alebo Zell, rovnako ako s novými nepriateľmi.




Ďalšie videá »


The Ascent: Cyber Heist - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nebola hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť

Súvisiace hry The Ascent

Diskusia o hre The Ascent: Cyber Heist Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |