Phantom Hellcat | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 29190 užívateľov

Phantom Hellcat


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:2024
Stránky hry:ironbirdcreations.com/phantom-hellcat/
Výrobca:All in! Games, Ironbird Creations
Kúpiť hru Phantom Hellcat
Kúpiť hru

Phantom Hellcat je lineárnym singleplayer zážitkom, inšpirovaným titulmi ako Devil May Cry či NieR Automata. Hlavným ťahákom titulu je však rozhodne jeho unikátna, plynulo sa meniaca perspektíva, ktorá prechádza aj medzi žánrami a fundamentálne tak mení štýl vášho hrania.

Perspektíva Phantom Hellcat prechádza medzi 2D platformovkou a 3D slasher akciou, z ktorých sú obe nielen poriadne náročné, ale obsahujú aj množstvo tajomstiev, výziev a zaujímavej výbavy. 2D sekcie sú čisto platformovacími a nepriateľov tu nenájdete. Na druhej strane, 3D sekcie obsahujú aj súboje aj nejaké tie platformovačky, ktoré bude musieť naša protagonistka Jolene prekonať.

Príbeh sa točí okolo samotnej Jo a jej matky. Tá drží sily nepredstaviteľného zla v tajomnom divadle, ktoré naša protagonistka nešťastnou náhodou pri hľadaní matky vypustí. Statne sa však vrhá napraviť svoju chybu pokusom o opätovné uväznenie / zneškodnenie zla a nájdením svojej matky.

Celá hra je pre svoju lokáciu ladená presne ako akýsi divadelný set. Preto tu nájdete viaceré unikátne prostredia / scény s rekvizitami a celkovo svet organizovaný podľa tejto divadelnej logiky, no a podobne je na tom aj vizuál. Svet je výrazne inšpirovaný popkultúrou a aj preto je prvou scénou Drakula a jeho domov v Transylvánii.




Ďalšie videá »


Phantom Hellcat - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra ešte nevyšla.



Diskusia o hre Phantom Hellcat Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |