God of Rock | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 17123 užívateľov

God of Rock


Žáner:Akčná, Strategická, Bojové umenie
Dátum vydania:18. Apríl 2023
Stránky hry:godofrockgame.com
Výrobca:Modus Games
Kúpiť hru God of Rock
Kúpiť hru

Tajomný Boh rocku oživil duše najväčších hudobníkov z celého vesmíru, aby ich nechal postaviť sa tvárou v tvár sebe navzájom pre svoje pobavenie. Každý hudobník dostal nové telo aj nové schopnosti, s ktorými sa teraz bude musieť pobiť o prvenstvo na galaktickej hudobnej scéne.

God of Rock v sebe spája rytmickú hrateľnosť s klasickými mechanizmami bojoviek v napínavých súbojoch jeden na jedného. Vyberajte z tucta unikátnych bojovníkov, z ktorých každý sa môže pochváliť jedinečným vzhľadom, vlastným súbojovým štýlom aj originálnymi harmonickými útokmi. Načnite svojho protivníka bežnými útokmi a rytmickými údermi do nôt skladby postupne zvyšujte počítadlo úderov. To následne využite na vykonanie niektorého z vylepšených alebo špeciálnych útokov, ktoré majú ničivý účinok a dočasne súperovi zosložitia hudobnú stopu. Na záver potom svojho protivníka dorazte ničivým super útokom! Ako súboj pokračuje, narastá postupne aj celková zložitosť a obtiažnosť hrajúcej skladby, a to tak dlho, pokiaľ nezostane stáť iba jeden bojovník.

BOJUJTE DO RYTMU S NEKONEČNÝM STROPOM ZRUČNOSTÍ
Zapojte sa do s nadsádzkou spracovaných hudobných bitiek v originálnej rytmickej bojovke. Obtiažnosť hrajúcich skladieb sa zvyšuje tak dlho, kým jeden z bojovníkov nepadne a druhý nezvíťazí.

ŠTYRIDSIATKA SKLADIEB NA VESMÍRNOM JAVISKU
Viac ako štyridsať originálnych skladieb: Každá z nich je jedinečná a jej zvládnutie predstavuje samostatnú výzvu. Súperte v ôsmich dynamických prostrediach naprieč celým vesmírom a ovládajte dvanásť úplne odlišných postáv, z ktorých každá má svoj vlastný súbojový štýl.

HERNÝ REŽIM
Prejdite so svojou obľúbenou postavou rozvetveným príbehom v príbehovom režime a bojujte proti ostatným hudobníkom, kým nezostanete stáť ako jediní. Alebo sa postavte ostatným hráčom doma alebo naprieč svetom v bežnej či hodnotenej hre viacerých hráčov.

V tréningovom režime sa perfektne naučte najnáročnejšie úseky každej skladby a precvičte si vykonávanie špeciálnych útokov do rytmu. V editore skladieb si môžete prispôsobiť obľúbené skladby svojmu vkusu a pridávať alebo zmazávať v nich noty podľa ľubovôle.




HW požiadavky God of Rock
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows
  • Intel i5-7500 / AMD Ryzen 5 2600
  • NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 570
  • 8 GB RAM

Ďalšie videá »


God of Rock - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nebola hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Diskusia o hre God of Rock Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |