Indiana Jones 1: And the Infernal Machine | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21151
5455
5063
1438
1600
7336
6026
12898
1687

Online 2041 užívateľov

Indiana Jones 1: And the Infernal Machine


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:31. Október 1999
Výrobca:Activision, Lucas Arts
Kúpiť hru Indiana Jones 1: And the Infernal Machine
Kúpiť hru

Píše sa rok 1947. Nacisti boli dobitý a studená vojna sa pomaly začína rozvíjať, sovietsky agenti sledia okolo trosiek Babylonskej veže. Čo asi hľadajú? Americká CIA sa preto rozhodla požiadať o pomoc dobrodruha Dr. Henryho "Indiána" Jonesa, aby to vypátral... Vezmi si preto svoj bič, tvoje lano a klobúk a pripoj sa v hre Indiana Jones and the Infernal Machine k Indimu v závode o to, kto prvý nájde tajomný "pekelný stroj".




Alternatívne názvy
Indiana Jones and the Infernal Machine

Ďalšie videá »


Indiana Jones 1: And the Infernal Machine - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
samuell100%
No táto hra je podľa mňa veľmi dobrá. Hrávam ju stále, aj keď som ju už x-krát prešiel... jednoducho perfektná bavka, ktorú by dom odporúčal každému
NORD_KING86%
-: ovládanie, miestami kamera, niektoré hlavolamy, občas blúdenie po úrovniach, umelá inteligencia
+: grafika, audio, hudba, Indy, príbeh, humor, dizajn úrovní, atmosféra, herná doba, finále, božstvá, výzbroj, zábava, obal hry, bonusová úroveň, easter eggy
Verdikt: The Infernal Machine je ďalšou kapitolou z dobrodružstiev Indiana Jonesa. Nacisti sú porazení a do popredia sa tentokrát dostali v pozícii oponenta sovieti. Tí zamerali svoj výskum na Babylonskú vežu, pretože Dr. Volodnikov verí, že by mohla priniesť dominanciu mocnosti, ktorej slúži. Pátranie Indyho postupne zavedie naprieč všetkými kontinentami až do Aetheria, domova mocného babylonského božstva. K tomu je potrebné získať časti stroja a poraziť ich strážcov. Okrem nich Indyho potrápia nie najchytrejší príslušníci sovietskej armády, no predovšetkým niektoré hlavolamy. Nepriateľsky pôsobí aj ovládanie, ktoré mohlo byť omnoho lepšie. Možnosť hrania s myšou je katastrofa. Napriek tomu, toto dobrodružstvo je výzvou, ponúka množstvo zábavy a udržiava si originálnu atmosféru filmovej predlohy. Súčasťou príbehu je aj zrada od tých, ktorých by to človek nečakal a z nepriateľov sa razom stávajú spojenci. S dávkou svojského humoru je to starý, dobrý Indiana Jones.
Andyno80%
Skvelá akčná adventúra á la Tomb Raider (nechápem, prečo je tu uvedený žáner RPG). Grafika je na svoju dobu príjemná, ovládanie je dosť kostrbaté (oproti Lare Croft sa Indiana Jones pohybuje ako vetchý starec). Ak máte radi sériu Tomb Raider, určite si tento kúsok nenechajte ujsť.
9luk9100%
vyborna presiel som ju x-krát ale nikdy ma neprestane baviť veľmi odporučujem hlavne fanúšikom indyho
-nox023-97%
Výborná hra. Neuveriteľné je, že hra vyšla roku 1999 a má také úžasné mapy. Canyon-y boli celkom ľahké, podľa mňa, to bola taká "zoznamka" s hrou. Ale mapy ako sú napríklad Shambala, Palawan a Pacific stoja na zamyslenie. Tvorca nezabudol ani na oddychovú mapu, ktorá je Jeep Trek. Ako hovorím, mapy sú skvelé. Začiatočníkom odporúčam, aby si v Nastaveniach hry zaškrtli niečo také ako Show Map alebo niečo také. To Vám bude ukazovať na mape "M" cestu, kam máte ísť. Na tú dobu je pokročilá aj grafika, ale má to aj svoje nevýhody. Veľa krát sa mi stalo, že som sa zasekol v rohu. Ale myslím si, že to bolo tým Taklit_marion on. xD Ovládanie je pre mňa super. Aspoň boli originálny. Každému odporúčam stiahnuť aj čestinu, aby ste vedeli o čo sa jedná. Za plus hodnotím aj vtipné texty: "Myslím si, žeby súťaž krásy nevyhrala". Myslím si, že žiadna hra by nemala mať 100%, preto dávam 97%.


všetky (10) »

Súvisiace hry Indiana Jones and the Great Circle
Indiana Jones and the Emperor's Tomb
Indiana Jones and his Desktop Adventures
Indiana Jones 4: And the Fate of Atlantis
Indiana Jones 3: And the Last Crusade
Indiana Jones and the Temple of Doom
Indiana Jones - Action

Diskusia o hre Indiana Jones 1: And the Infernal Machine Pridať príspevok
07.02.2011 14:16 - SUPER HRAAA!!
Zobraziť všetky príspevky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |