Stranded: Alien Dawn - Robots and Guardians | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 11732 užívateľov

Stranded: Alien Dawn - Robots and Guardians


Žáner:Simulátor, Strategická
Dátum vydania:7. November 2023
Stránky hry:www.strandedaliendawn.com
Výrobca:Frontier, Haemimont Games
Kúpiť hru Stranded: Alien Dawn - Robots and Guardians
Kúpiť hru

Postavte sa na stranu rebelov a zahrajte si úplne nový scenár v DLC Stranded: Alien Dawn - Robots and Guardians. Oslobodili ste Hope, prvého inteligentného androida, a boli ste nútení nájsť útočisko na nezmapovanej cudzej planéte vo Vonkajších svetoch. Bráňte sa hrozbe bezohľadného výrobného konzorcia, ktoré ju chce zničiť. Vybudujte a vylepšujte svoju základňu pomocou nových pokročilých technológií, ktoré vám a ďalším rebelom pomôžu ochrániť Hope na dostatočne dlhú dobu, než dosiahne plné vedomie.

Scenár Dobývanie ochrancov
Zničte vlny ozbrojených robotov, ktoré sa snažia získať späť najcennejší majetok konzorcia. Hope bude potrebovať vašu ochranu, pretože jej myseľ sa neustále vyvíja.

Chráňte prvého inteligentného robota
Zoznámte sa s Hope, prvým inteligentným androidom v histórii. Hope má viac spoločného s ľuďmi ako robotmi, ale od oboch sa výrazne líši. Zatiaľ čo sa Hope ďalej učí a rastie, vy a ostatní rebeli ju musíte ochrániť pred vlnami automatizovaných nepriateľských útočníkov vyslaných konzorciom, ktoré ju stvorilo.

Využívajte nové zbrane a bráňte sa proti nepriateľským strojom
Prehľadávajte padlých útočníkov z konzorcia a využite ich účinné futuristické technológie. Vylepšujte opevnenie a pracujte na výskume nástrojov, ktoré budú rebeli potrebovať na prežitie v nebezpečnejšom svete hry Alien Dawn. Potom sa chopte laserových mečov a pustite sa do boja zblízka. Alebo ak dávate prednosť boju na diaľku, využite ničivé mobilné veže, smrtiace roboty, bojové drony a ďalšie špičkové technológie, ktoré vám pomôžu s obranou.

Zjednodušte si prácu pomocou efektívnych servisných robotov
Využite rozšírený technologický strom a vyskúšajte nové spôsoby automatizácie úloh na základni. Vďaka najmodernejším chirurgickým robotom schopným vykonávať zložité operácie už nebudete potrebovať špecializovaného liečiteľa. Vyrábajte pokročilé poľnohospodárske a servisné roboty riadené pokročilou umelou inteligenciou a použite ich na optimalizáciu každodenných úloh. Vy a ostatní rebeli sa potom môžete sústrediť na svoj hlavný cieľ... chrániť Hope.




Ďalšie videá »


Stranded: Alien Dawn - Robots and Guardians - screenshot
screenshoty »




Súvisiace hry Stranded: Alien Dawn

Diskusia o hre Stranded: Alien Dawn - Robots and Guardians Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |