Until Dawn | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 19887 užívateľov

Until Dawn


Žáner:Adventúra
Dátum vydania:2024
Výrobca:Sony, Ballistic Moon
Kúpiť hru Until Dawn
Kúpiť hru

Desivý slasher Until Dawn, upravený a vylepšený pre PC, ťa nechá znovu prežiť nočnú moru, kde každé rozhodnutie znamená rozdiel medzi životom a smrťou.

Prehľad hry
Osem priateľov sa vracia na osamotenú chatu, kde pred rokom zmizli dvaja ich kamaráti. Strach na seba nenechá dlho čakať a z ich dovolenky v horách sa rýchlo stáva nočná mora. Postav sa svojmu strachu a svojimi činmi určuj, kto prežije. Zásadná hororová klasika Until Dawn sa vracia, upravená a vylepšená pre PC.

Hororový kult v upravenom prevedení
Nechaj sa pohltiť týmto napínavým hororom, ktorý je základov upravený za pomoci špičkovej grafiky, ktorú ponúka Unreal Engine 5. Tešiť sa môžeš na filmové zábery, vyladenú hrateľnosť a ďalšie – tak neváhaj a uži si napätie, pri ktorom v opustených horách nič nie je také , aké sa zdá.

Ich osud je v tvojich rukách
Ty budeš rozhodovať, ako sa bude príbeh odvíjať. K ruke budeš mať deväť jedinečných postáv hraných špičkovými hercami na čele s Hayden Panettiere, Brettom Daltonom a ďalšími. Svojimi činmi potom ovplyvníš ich osud. Sleduj dynamické animácie a detailné výrazy tvárí, aby si spoznal ich silné aj slabé stránky a odhadol, kto zo skupiny má na to prežiť až do konca.

Hrôza nikdy nevyzerala lepšie
Kochaj sa detailne prevedeným prostredím, ktoré ti vezme dych. Vďaka možnostiam, ktoré ponúka výkon PC, bola prepracovaná pôvodná hra s využitím špičkových grafických technológií, aby bola hrôza ešte ozajstnejšia.

Upravené pre novú generáciu
Nájdi všetky zberateľské predmety, preskúmaj nové prostredie a pozri sa na vylepšené hrané predely, ktoré ešte prehĺbia zážitok. Buď ešte bližšie akcii vďaka novinke - kamere z pohľadu tretej osoby. Čaká ťa tiež úplne nová hudba a vylepšený zvuk, z ktorých ťa zamrazí.




Ďalšie videá »


Until Dawn - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra ešte nevyšla.



Diskusia o hre Until Dawn Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |