Pneumata | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 5017 užívateľov

Pneumata


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:2. štvrťrok 2024
Stránky hry:www.deadboltinteractive.com/pneumata
Výrobca:Deadbolt Interactive, Perp Games
Kúpiť hru Pneumata
Kúpiť hru

V tejto zlovestnej zmesi survivalu a psychologického hororu na Clover Hille sa nájomníci strácajú a múrmi presakuje krv. V hre Pneumata, ako detektív musíte odhaliť pravdu, ktorá sa skrýva vo vnútri tejto temnej záhadnej pasce a zároveň obnoviť svoje roztrieštené spomienky. Alebo budete premožení hrôzami, ktoré číhajú v tieňoch? Nájdite odpovede na túto otázku a prežite, ak môžete! Možno nájdete viac, než ste hľadali. Zatiaľ čo budete bojovať s hrôzami nielen v komplexe, ale aj vo svojej vlastnej mysli, môžu byť tieto vraždy kľúčom k vašim strateným spomienkam.

Bojovať budete aj so svojimi pochybnosťami
Pneumata je psychologický a kozmický horor, ktorý vás zavedie do temných hlbín pochybností o tom, čo je skutočné a čo nie je; hranice medzi realitou a alternatívnymi svetmi sa začínajú rozmazávať. Ako v skutočnom survival horore budete musieť hľadať zbrane a zásoby v obmedzenom množstve a uplatňovať všetky svoje zručnosti na to, aby ste prežili za akýchkoľvek okolností. Preskúmajte miesta činu a zbierajte stopy a dôkazy, aby ste mohli rozlúštiť sériu hrozných vrážd, pričom každý krok môže byť vaším posledným.

Pneumata nie je pre slabé povahy
Vstúpte do realistického obytného domu a počas svojho pátrania odhaľujte skryté oblasti a tajné cesty. Očakávajte rôznorodú umelú inteligenciu: buďte pripravení buď bojovať s nepredvídateľnými entitami alebo sa skrývať pred nimi a využívať prostredie na odvádzanie ich pozornosti. Za každým rohom na vás čaká hrôzostrašný teror a nepretržité napätie, zatiaľ čo sa budete snažiť prenikať hlbšie do tohto komplexu, kde sa skrýva pravda. Budete sa musieť postaviť hrôzam a pocitom beznádeje, ktoré vás budú prenasledovať, akonáhle sa pustíte do tejto desivej cesty.




Ďalšie videá »


Pneumata - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra ešte nevyšla.



Diskusia o hre Pneumata Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |