SiN: Wages of Sin | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 68082 užívateľov

SiN: Wages of Sin


Žáner:Akčná
Dátum vydania:1. Jún 1999
Výrobca:Activision, Ritual Entertainment, 2015
Kúpiť hru SiN: Wages of Sin
Kúpiť hru

V datadisku SiN: Wages of Sin, v koži Johna R. Bladea, príslušníka organizácie HardCops, opäť putujete mestom Freeport a jeho okolím. Snažíte sa odhaliť príčinu, ktorá stojí za ďalším výskytom mutantov. Postupne sa cez podzemné stoky, laboratóriá, skladisko, doky, múzeum, kasíno, diskotéku a ďalšie lokácie, dostanete až na koniec a doberiete sa záverečného rozuzlenia.

Hlavný hrdina sa od pôvodnej hry SiN v tomto mission packu naučil pár nových zručností. Takže môže svietiť baterkou, alebo šplhať po lane a používať infračervené okuliare v temných zákutiach. Pritom stále nezabudol na to, čo mal na starosti už predtým. Hackovanie počítačov, hľadanie prístupových kľúčov a hesiel, či vypnutie elektrického prúdu je teda jeho náplňou aj tentoraz v rade povinných i nepovinných úloh. Po novom sa môže okrem strieľania aj plížiť a vybrať si, akým štýlom misiu absolvuje, či tichým alebo hlučným.

Z nových zbraní si vyskúšate strieľanie z pištole obojručne, plameňomet, pulznú pušku, kušu strieľajúcu namiesto bežných šípov akýsi sliz alebo batoh sa samonavádzacími raketami. Protivníci boli obdarení dokonalejšou umelou inteligenciou, preto na vás teraz ďaleko lepšie útočia, kryjú sa a uskakujú. Misií je vo Wages of Sin obsiahnutých sedemnásť, a poskytujú tak hernú dobu u datadiskov obvyklú.




Ďalšie videá »




Súvisiace hry SiN: Reloaded
SiN Episodes: Emergence
SiN

Diskusia o hre SiN: Wages of Sin Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |