Vivisector: Beast Within | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 23229 užívateľov

Vivisector: Beast Within


Žáner:Akčná
Dátum vydania:Október 2005
Stránky hry:www.1cpublishing.eu/game/vivisector-beast-within/
Výrobca:Action Forms, 1C, Frogster Interactive
Kúpiť hru Vivisector: Beast Within
Kúpiť hru

V roku 1878 bol ostrov Soreo len jeden z neobývaných vulkanických ostrovov v Tichom oceáne. To sa ale malo zmeniť, pretože z Anglicka priplával skvelý psychológ, so svojimi zvláštnymi nápadmi. Dr. Morhed požičal svoj životný experiment. Na tomto odľahlom ostrove sa s pomocou experimentov so zvieratami pokúšal stvoriť novú bytosť. V svojom "Chráme Znovuzrodenia" krížili zvieratá tak, aby sa cítili a chovali podobne, ako ľudia. Množstvo rokov tvrdej práce prinieslo svoje ovocie, zvieratá sa podobou veľmi približovali k ľuďom. Vo vnútri si ale uchovávali svoju prirodzenú nespútanosť, ale ich nové telá spôsobovali ich dušiam bolesť. Ich pravá povaha nemohla byť potlačená nadlho a tak prišiel deň, keď sa stal Dr. Morhead obeťou svojich vlastných "detí".
V roku 1881 navštívilo ostrov niekoľko námorníkov z H.M.S Spider, ale nenašli tu nič pozoruhodného. Počulo sa ale, že o tento ostrov prejavila zvláštna armáda záujem.

2. januára 1978, o sto rokov neskôr vás nepredvídateľné udalosti zavedú na ostrov Soleo. Nemáte inú možnosť ako ostrov preskúmať. Čím viac sa vydávate do vnútra ostrova, tím viac si uvedomujete, že tento kúsok zeme rozhodne nie je neobývaný. V skutočnosti slúžil posledných sto rokov k skúšaniu najnovších biologických technológií. Zisťujete, že ste sa na tomto prekliatom ostrove vyskytli vo veľmi nevhodnú dobu...

Vivisector je Akčný horor, ktorý ponúka neobvyklý príbeh a veľkú dávku akcie. Ostrov je rozdelený do 16 rozsiahlych úrovní, v troch prostrediach (prímorská tropická džungľa, hustý vnútrozemský prales a zasnežené vrcholky hôr). Pri svojej púti narazíte na tých najčudnejších krížencov.




Alternatívne názvy
Creatures of Dr. Moreau; Vivisector: Beast Inside

HW požiadavky Vivisector: Beast Within
Minimálne požiadavky
  • Windows 2000 / XP
  • 800 MHz CPU
  • 256 MB RAM
  • 3 GB miesta na disku
  • 64 MB, 3D grafická karta
  • Zvuková karta
  • DirectX 8.0
Odporúčané požiadavky
  • Windows 2000 / XP
  • 1.8 GHz CPU
  • 512 MB RAM
  • 3 GB miesta na disku
  • 256 MB grafická karta (GeForce FX / Radeon 7600)
  • Zvuková karta (SoundBlaster Audigy 2 ZS)

Ďalšie videá »


Vivisector: Beast Within - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
64%

Recenzie
Tiscali Games69%
Zábavná 3D střílečka s nápady vykradenými ze spousty úspěšných her, které jsou šikovně poskládány do kompaktního celku. Jenom si zkuste sehnat pozici uloženou za první čtvrtinou hry.
Sector.sk68%
Prvý kontakt s Vivisectorom by som mohol prirovnať k zlému rande – partnerka príde s meškaním (hra zažila niekoľkonásobný odklad a posun termínov), je nepríťažlivá a čo je zo všetkého najhoršie, nudí (a smrdí :-)). Ak jej ale dáte ešte jednu (dve, tri) šance a strávite s ňou viac času zistíte, že prvý dojem v tomto prípade klamal. S výzorom to nie je až také zlé, ako sa na začiatku zdalo. Partnerka/hra síce nie je vyslovene krásna a nebudete sa triasť vzrušením pri pomyslení na jej ladné krivky, ale to, čo sa vám bude odohrávať pred očami, bude dostatočné. No a čím dlhšie sa s ňou budete poznať, tým viac vás bude baviť a z chvíľ strávených v jej prítomnosti budete mať čoraz lepší pocit. Otázka znie, koľko z vás nedá na prvý dojem a neodinštaluje túto hru už po tom prvom nešťastnom rande. Podľa môjho skromného názoru takýchto experimentátorov nebude veľa. Väčšina z nás totiž potrebuje k šťastiu sexi šťavnatú kočku s telom Pamely Anderson a IQ 150, ktorá nás dostane hneď na prvý pohľad. Rozumieme sa, však? :-)


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Jarda007cz55%
Tuto hru bez nesmrtelnosti snad nejde ani dohrát, myslím že těch potvor tam je víc než dost a taky podle mě je trochu složitá i když mám nastaveno na lehkou úroveň. A ve skutečnosti bych se s těma potvorama nechtěl někde potkat .
Titop0536%
Raz som to hral ale dohrať sa to nedá. Je to strašne nereálne. (Však celá hra je vymyslená) Nieje to bohviečo teda pre mňa nie možno Vás to baví ale neodporučujem Vám túto hru. Je to skopírované Half-Life 2 takmer celé. Radšej by som hral S.T.A.L.K.E.R. alebo Half-Life alebo Left4Dead2 (Ale to je skôr pre zábavu)
topline9950%
Hra je celkom dobra az na tie potvori co tam behaju je ich tam privela bez nesmrtelnosti sa to prejst ani neda ale zazitok je velmo dobry na vivisectora sa zabudnut ani neda.
Dramage_00760%
Hra bola celkovo dobrá a nechápem že tí, čo to na tejto stránke hodnotili písali že je treba nesmrtelnosť alebo nízku úroveň. Vštko sa dá, iba to dlhšie trvá. Mne sa zdá hra takáto:

+ nápad
+ lokality
+ príšery a zmutovaná zver
+ zbrane a vylepšenie zbraní
+ bosovia
+ príbeh
+ rozpadávanie častí tela

- divný koniec
- prvá tretina hry
- grafika
- nemeníte si zásobníky (ale dá sa to pochopiť, idú na vás niekedy aj hordy nepriateľov)
- občas bugy

Aj keď má hra malé plusy a veľké mínusy, je to niečo neobyčajné a hru si dlho budete pamätať ak ju prjdete celú. Radím vám ju skúsiť. Možno vás pochití.


všetky (11) »


Diskusia o hre Vivisector: Beast Within Pridať príspevok
20.09.2012 17:33 - mas tam nejaku chibu alebo nieco ine
13.11.2011 18:10 - hele mne to ide ale neskor mi to vzdy vypne aj s pocitacom neviete preco?
03.02.2006 21:50 - Plusy a mínusy tejto hry Plusy: Dobrá grafika Celkom dobrý zvu...
Zobraziť všetky príspevky (3) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |