Enter The Matrix | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 7424 užívateľov

Enter The Matrix


Žáner:Akčná
Dátum vydania:15. Máj 2003
Stránky hry:www.enterthematrixgame.com
Výrobca:Shiny Entertainment, Atari
Kúpiť hru Enter The Matrix
Kúpiť hru

Enter The Matrix je príbehom uprostred príbehu. Hra obsahuje rôznorodé bojové scény, automobilové naháňačky, kaskadérske kúsky. Enter The Matrix nie je hrou, ktorá je zasiahnutá do fantastického prostredia Matrixu, ale tvorí i jeho neoddeliteľnú súčasť inšpirovanú filmom Matrix Reloaded.




HW požiadavky Enter The Matrix
Minimálne požiadavky
  • Windows 98SE/Me/2000/XP
  • Intel Pentium III 800 MHz / AMD Athlon Duron 800 MHz
  • 128 MB RAM
  • 4.3 GB HDD
  • 32 MB NVIDIA GeForce 256 / ATI Radeon 8500
  • Windows-compatible sound card
  • DirectX 9
Odporúčané požiadavky
  • Windows 98SE/Me/2000/XP
  • Pentium III 1.2 GHz / AMD Athlon 1.2 GHz
  • 256 MB RAM
  • 4.3 GB HDD
  • 64MB NVIDIA GeForce3 / ATI Radeon 8500
  • Sound Blaster Audigy series sound card
  • DirectX 9

Ďalšie videá »


Enter The Matrix - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Tiscali Games84%
Enter the Matrix je svým zpracováním určitě přitažlivá hra, která na několik večerů může dobře bavit. Pohled na propracované pohyby postav během boje možná převáží jinak průměrnou grafiku, čemuž pomáhá i poutavý hudební doprovod.
Sector.sk84%
Celkovo je hra dobrá, ale nie je to to čo by si Matrix naozaj zaslúžil. Myslím že radšej mali hru robiť autori Maxa Payneho. Grafika mala byť lepšia, ovládanie malo byť lepšie, focus efekt mohli dorobiť, levely s autami sú úplne slabé. Prostredia sú väčšinou pekne navrhnuté, ale často majú málo textúr, respektíve vôbec žiadne. Ku koncu sa to s textúrami síce lepší, ale nie je to ešte ani úroveň dnešných top hier. Ale hra má aj druhú stránku, pekné filmové zábery, kvalitný príbeh, veľká rozmanitosť levelov, dva rôzne pohľady na hru z očí Niobe a z očí Ghosta a samozrejme aj množstvo úderov, špeciálnych pohybov a skokov ktoré akciu pekne dotvárajú. Myslím však, že keby hra nemala názov Enter the Matrix, respektíve nemala niečo spoločné s Matrixom, veľa ľudí by si ju ani nekúpilo a zaradila by sa iba medzi priemer a medzi slabý odvar Maxa Payneho. Tu bude hru predávať hlavne názov a príbeh hru. Samotné spracovanie a chyby už ľudia nejako pretrpia prípadne si počkajú na patche.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
MetalDragon85%
Túto hru som začal prechádzať relatívne nedávno ale bohužiaľ sklamalo ma zopár bugov ktoré v hre boli aj po nainštalovaní najnovšieho patchu. Celkovo ma táto hra dosť bavila. Dizajn úrovní ja na dosť slušnej úrovni a takisto aj rôzne pohyby či už so zbraňami alebo bez nich.
LogitechMomo75%
Slušná zábava za dvojicu postáv... Hra vysvetľuje niektoré pasáže, ktoré sa do filmu už nezmestili... Trochu ma zamrazila grafika, ale dá sa prežiť... Hackovanie som si užíval, ale vačšinou som sa zamotal pri konci a nič s toho nebolo:)... Túto hru musíte presjť minimálne dvakrát aby ste pochopili všetko... Pravé matrixovské pohyby, Focus a množstvo kómb... Ale hru zráža až priveľa bugov a grafických chýb, ktoré kazia dojem z hry a celkového hrania...
lukiii7100%
Hru som hral a je velmy dobra tie triky a zvuky su perfektne ako vo filme grafika nieje zla ako sa hovori staci si dat velek rozlisenie a je to vybavene proste super hra doporucujem kazdemu...
AlexanderM77%
enter the matrix je vyborna bojova hra az na svoju nizku grafiku kocka-kvader.Vsetko ale nahradza skvely herny zazitok a bojove sceny ktore v mnohych hrach chybaju.Toto a path of neo su dve najlepsie bojove hry ake som hral.
predalien86%
Kedysi som pri tejto hre strávil pomerne dosť času a veľmi som sa zabával, nešlo ani veľmi o grafiku, ale o tie boje a slabší príbeh dvoch charakterov, ktoré sa vo filme veľmi neukazovali. Ja som bol veľmi spokojný.
ps3-king91%
Je to goodd hra,mohlo to bit dhsie presiel som za obe postava moc rozielov tam vidno nebolo ale inak godd :) super,..,na TEN ROK JE TO PECKA ,ale..,s tim patchom je to este lepsie !!,PS:*prave instalujem patch of neo*
RazorX85%
Enter The Matrix je zaujímavá akčná-strielačka s pohľadu 3 osoby ktorá vás zavedie do sveta Metrix zo známymi postavami.Pribeh ale nieje totožný s filmom ale práve naopak je úplné iný.Čakajú na vás zbesile prestrelky s veľkým množstvom policajtov,naháňačky a úteky na autách,súboje s agentom Smyth ale aj boje s upírmi.

Výhody: Moderná grafika,perfektná hrateľnosť,dobrý príbeh,pekné spracované levely,zaujímavé zbrane (nie len tradičné Pištole a samopaly ale aj kuše a meče),oceňujem tiež možnosť fyzických súbojov len za použitia rúk a nôh ktoré je v hre veľmi účinné čo sa vo veľa hrách nevidí.

Nevýhody: Menšie nezrovnalosti v príbehu,nejaké malé bugy (sem tam spadne hra,niekedy sa level nedá dohrať),slabá inteligencia nepriateľov.

Dávam 85%
Sintarandir85%
Enter the Matrix je neoddeliteľnou súčasťou filmovej série Matrix a je naprostou nutnosťou túto hru hrať každému, kto podľahol čaru tohoto kultového snímku. Ak vynechám technické spracovanie hry, ktoré mohlo byť skutočne viac doladené (kockaté kolesá na autách, príšerné ovládanie a občasné chyby kamery a nejaké tie nedotiahnuté efekty) jedná sa o veľmi kvalitnú 3rd person "tombraiderovku" vyváženú jak na boj z blízka, tak na boj z diaľky.

Príbehovo sa hra nachádza nezávisle po prvom Matrixe a paralelne s druhým dielom - Reloaded. Hra dokresľuje udalosti vedúce k otvorenej vojne medzi ľudstvom a strojmi. Nebyť "krivkajúceho" technického spracovania, EtM by jednoznačne bol herný SUPERKLENOT, ktorý by naprosto podtrhoval celkový koncept bratov Wachovských a ich KULTU menom MATRIX.
bobo33698%
Tato hra je fakt dobra.nevinika v grafike ale skor v dlzke.bonusom su dve postavy sice su niektore levely rovnake ale drvyva vecina je ina.spomalovanie casu je super.mozete mat cely arzenal zbrani.super komba.zaujmave car levely.-2 Percenta za niektore stupidne lachke levely.
trancentraal78%
Asi nejzajímavější na hře je fakt, že doplňuje děj filmu Marix Reloaded a přímo předchází nebo navazuje na některé filmové scény. Možnost odehrát hru za dva různé hrdiny (členy posádky vznášedla Logos - Niobe a Ghosta) a pokaždé sledovat příběh i scény z jiného úhlu pohledu a odehrát mise odlišným způsobem bylo fajn, bojové scény byly celkem zábavné a bullet time též, bohužel hra už v době svého vzniku neoplývala kdovíjak slušivou grafikou (navíc laděnou do matrixovských zeleno-černých odstínů) a vyladěným ovládáním a zub času dal hře pořádně zabrat. V době, kdy Matrix udával trendy byla povinost každého fanouška tuto hru odehrát, nicméně dnes (2019) už bych se k ní asi nevrátil.


všetky (29) »

Súvisiace hry The Matrix: Path of Neo
The Matrix Online

Diskusia o hre Enter The Matrix Pridať príspevok
04.04.2010 14:05 - hladam patch ... prosim prosim napiste kde ho mozem nasjt ...dakujem
04.04.2010 14:03 - hladam najnovsi patch...neviete kde ho mozem dostat ? prosí :-)
15.01.2010 15:06 - POTREBUJEM CRACK POSLITE MI TO POTOM NA pokec nick kovo4545
14.11.2009 16:25 - pomoze mi niekto??ked spustim matrix tak mi ides jak ma ist grafika wsetko ale...
12.01.2009 20:53 - ericek no nvm ci vsetky moze byt ale tato je uz dost stara ;-)
...
Zobraziť všetky príspevky (62) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |