Conan: The Dark Axe | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 47713 užívateľov

Conan: The Dark Axe


Žáner:Akčná
Dátum vydania:28. November 2003
Výrobca:Cauldron, TDK Mediactive
Kúpiť hru Conan: The Dark Axe
Kúpiť hru

Rovnako ako vo filmovej podobe Conana, aj v hre Conan: The Dark Axe je príbeh tohto bájneho barbarského hrdinu vyprávaný chrapľavým hlasom kronikára, jeho epická reč vás prevedie mnohými zemami, v čom vládne sila ocele a mágie. Navštívte chrámy, ktoré ukrývajú poklady nesmiernej ceny, alebo magické predmety neuveriteľné sily. Lenže stať sa bohatým či mocným nie je pre jednotlivca ani pre skupinu vôbec ľahké lebo poklady strážia stovky strašných živých i mŕtvych prízrakov, takže ďaleko ľahšie je prísť o život. Len že Conana neťahajú ani truhlice plné zlata, ani magické artefakty, jeho ťahá prostá chuť pomsty.




Alternatívne názvy
Conan: Dark Axe

Ďalšie videá »


Conan: The Dark Axe - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
75%

Recenzie
Tiscali Games79%
Conan je nenáročnou, ale povedenou akční hrou. Zpestřena je jedním RPG prvkem (sbírání zkušeností a jejich následné využití při zlepšování šermířských dovedností) a prvky z adventur (sbírání předmětů a jejich použití jinde a asi dva „kvazilogické“ úkoly). Systém učení se novým bojovým prvkům je podobný systému nákupu nových zbraní a střeliva v Enclave. Čím více protivníků máte za sebou, tím lepší a efektnější výpady zvládáte.

Grafický engine hry sice nepatří mezi ty nejdokonalejší, ale i tak poskytuje pěknou grafiku, za kterou se jeho vývojáři rozhodně stydět nemusí. Hrací doba na nízké obtížnosti není nejdelší, nepřátelé nejsou nejbystřejší, ani příběh neoplývá nějakými složitostmi, ale přesto má Conan potenciál býti kvalitní zábavou.
Sector.sk70%
Conan by nemal byť len akčnou hack`n`slash, ale RPG so značnými akčnými prvkami, teda klasické rozhovory, vylepšovanie postavy a možno aj dočasná spolupráca nejakej NPC postavy. Kto sa na Conana tešil a pozná navyše romány Robert E Howarda, určite nebude sklamaný. Pre ostatných je to len nadpriemerná sekačka s množstvom drobných chýb.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Petrius87%
pre tých čo to ešte nehrali odporučam zvoliť najnižšiu obťiažnosť ..pre mna to bola veeelmi tažka hra hlavne na konci...ale inak hra dobra suboje dobre...akurat neposlušna kamera dost blbla


všetky (4) »

Súvisiace hry Conan Chop Chop
Conan Exiles: Isle of Siptah
Conan Unconquered
Conan Exiles
Age of Conan: Rise of the Godslayer
Age of Conan: Hyborian Adventures
Conan the Barbarian

Diskusia o hre Conan: The Dark Axe Pridať príspevok
23.01.2018 17:55 - brutalne tažka hra..vobec nemožem dať dole tych škorpionov...
Zobraziť všetky príspevky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |