The Witcher | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21151
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12898
1687

Online 16751 užívateľov

The Witcher


Žáner:RPG, Akčná
Dátum vydania:26. Október 2007
Stránky hry:thewitcher.com/en/witcher1
Výrobca:Atari, CD Project
Kúpiť hru The Witcher
Kúpiť hru

Zaklínač v sebe skrýva divácky a vizuálne úchvatnú akciu s detailne prepracovaným a splietaným príbehom. Dej je zasiahnutý do sveta, ktorú vytvoril obľúbený poľský autor Andrzej Sapkowski a ktorý sa v niektorých aspektoch podobá ostatným fantasy svetom - v množstve prvkov sa od nich však diametrálne odlišuje.

Hráč sa vžije do kože zaklínača, bojovníka, ktorý od detstva cvičí v bojových umeniach a prešiel mnohými skúškami a mutáciami a ktorý si na živobytie zarába zabíjaním nestvor. Je členom prastarého bratstva, ktoré vzniklo pred dávnymi časmi, aby chránilo ľudstvo pred vlkolakmi a ďalšími potvorami.




Alternatívne názvy
Zaklínač

HW požiadavky The Witcher
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP2 / Vista
  • 2.4 GHz CPU
  • 1 GB RAM
  • 8.5 GB miesta na HDD
  • 128 MB, DirectX9 grafická karta (NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon 9800)
  • DirectX 9.0c kompatibilná zvuková karta
Odporúčané požiadavky
  • Windows XP SP2 / Vista
  • Intel Core 2 Duo 2.13 GHz / AMD X2 5600+
  • 2 GB RAM
  • 8.5 GB miesta na HDD
  • NVIDIA GeForce 7900 GTX / ATI Radeon X1950 PRO
  • DirectX 9.0c kompatibilná zvuková karta

Ďalšie videá »


The Witcher - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
85%

Recenzie
Tiscali Games80%
Výborný příběh, propracovaný svět a odměřená dávka akce přináší skvělou atmosféru, kterou ovšem trochu sráží nedotažené grafické zpracování a hlavně časté a otravné nahrávání lokací.
Sector.sk90%
Hoci Zaklínač nie je dokonalý, jeho kvality výrazne predčia kvantitu. Zaklínač nesklamal, hoci mohol byť o niečo lepší, škoda hlavne tých zbytočných technických závad. Výsledné hodnotenie je s prižmúreným okom, ale zaslúžené. Veď napriek všetkému negatívnemu, čo tu bolo spomenuté, je to jednoznačne najlepšia RPG tohoto roka, s neopakovateľnou atmosférou, akú poznáte z kníh Andrzeja Sapkowského.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
level359100%
Tuto hru som presiel asi 9x je to podarena hra so zaujimavym dejom nenapada ma ziadne minus ktore som v priebehu hrania nasiel.
lukaskon100%
Nejlepší RPG, které jsem kdy hrál (pravda, moc jich za sebou nemám ale to je tím, že mě svou náplní nezaujaly). Drsný fantasy svět, kdy nebojujete proti nějakému arcizlu ale proti něčemu jehož pohnůtky jistě pochopíte a asi si řeknete, že na tom něco je. Narozdíl od jiných RPG jde toto naprosto jiným směrem. Postava je daná, stejně tak charakter, vlastnosti, minulost. Nejste bezejmený hrdina, který se z nicky vypracuje na nejlepšího mága, válečníka, alchymistu, či něco podobného. Hra se nesnaží zavděčit každému, takže nemáte absolutní volnost ve všem ale jste svázáni určitými věcmi (tím nemyslím okraj mapy:) Příběh je do jisté míry nelineární a čeká vás řada rozhodnutí, jež jsou ale velice důležitá a dříve nebo později jejich následky ucítíte na vlastní kůži. Není to ale tak černobílé, jak bývá běžné. Dá se říci, že vaše rozhodnutí vždy přinesou negativa a teď jde jen o to jaká. Rovněž je dobré připomenout, že tahle hra není pro děti. A teď nemyslím sprostá slova, násilí, nahotu apod. Jde o to, že jen těžko pochopí ten svět kolem, to o čem se mluví a to o čem se má rozhodovat. Ti ať se vrátí k bezduchostem typu COD, protože Zaklínač opravdu je jen pro dospělé.
gejby89100%
No podľa mňa je to veľmi výborná hra, ak má niekto rád hry takéhoto typu, tak si tam určite nájde svoje, ja neviem, akože len teraz som začala hrať takéto hry, a už teraz hľadám niečo podobného typu, pretože ma to fakt bavilo. Najlepšie na tom bolo, že sám hráč si tvoril príbeh, čo bolo úplne super. Najradšej by som si to zahrala ešte raz, aby som vedela, ako by dopadol koniec, keby som sa pridala k Rádu planúcej ruže, a nie k Elfom :). No jednoducho vrelo odporúčam, čo vám poviem, už sa chystám na dvojku. Aj keď tá sa mi už podľa začiatku nezdá taká výborná, ale uvidíme, keď to dohrám :).
Sintarandir85%
Zaklínač od Sapkowského je spolu s Tolkienovým svetom Stredozeme mojou srdcovou záležitosťou a preto som očakával, ako to celé dopadne. Príbeh a scenár ma naprosto nadchli, no moja eufória značne utrpela následným zistením o zložitosti a neprehľadnosti ovládania a nedotiahnutosti enginu hry. To sa ale po čase dalo zvládnuť, no neustále nahrávanie a tým "rozsekanie" hry na časť kým sa hrá a čakanie pri nahrávaní ďalšej časti mi nedalo si spomenúť na legendu Morrowind, kde sa takmer na nič nečakalo a optimalizácia skriptov ešte aj dnes predčí mnohé tituly. Samozrejme tak gigantický projekt, akým je Zaklínač nemá v hernom svete moc konkurencie a preto ho stavia mimo normálne možnosti hodnotenia. V skutku až na ten nepodarený engine vynikajúca hra!
Stanleyyyy100%
Zahrál jsem si jí poprvé, nedohrál. Podruhé také ne. Nevím, zdálo se mi to nezáživné. Po pár letech jsem jí zahrál znovu a natolik mě uchvátila, že jsem si prostě musel koupit i druhý díl. Výborný nelineární děj, technika boje také ujde, vylepšování postavy a znovu nevíte co čekat... Je pravda, že když jsem si po dohrání dvojky jedničku zahrál, už mě tolik nebavila, takže doporučuji nějdříve dohrát první díl...
Michaes98%
Vynikajúce RPG , odporúčam super dej,hra,postavy,všetko proste užasné najlepšie je to ze mate stále rozhodovanie nad vaším osudom od ktorého záleží príbeh.
kufl99%
prave som sa dostal do IV. kapitoly a už teras možem povedat že je to podlam mna vynikajuca RPG zo skvelím príbehom a grafikou ... nemam čo zlého nanu povedat moc sa mi paači ... no miestami mi sekla ale to koli moju smejd. notebooku ...
kalda00820%
Tak tohle je ubohost. Divam se na recenze, rikam si, to bude hruba hra, pustim to a takovej sranec. Pohyby uplne strasny, boje otresny (nejhorsi bojovej system co sem snad kdy videl..HRUZA), dokud sem nezacal hrat tak se mi ta hra celkem libila, ovsem po konci "ukazky" ...BLEE... Hratelnost je proste uplne na ****, se divim ze sem to vydrzel hrat do konce, a to jen ze zvedavosti. Par plusu to ma...treba grafika vypada v rozhovorech a ukazkach pekne, nebo kouzla taky ujdou, ruzne zbrane na ruzna monstra je supr, ale to bude vse. A dabing je STRASNEJ!! Diky bohu ze sem si to kdysi nekoupil. Nechapu jak takovy hovinko muze mit take dobre recenze.
Markus31690%
Vyborna hra s vybornou grafikou, pribehom a vela dalsimi vecmi. Nedavno som to cele presiel je to dlha hra ulohy a prisery sa mi pacily a dobry bol aj cely pribeh
Aceman90%
Jednoznacne najlepsie RPG ake som kedy hral dej je skvely suboje su skvele grafika je skvela akerat nacitavanie sekvencii dlhsie trvalo ale v datadisku to upravili. Proste super hra odporucam a tesim na jej pokracovanie
Aroface100%
Fakt dobrá hra.Pro mně jo.Je to jak serial ale ve hře já už jsem viděl celou řadu serialu je to faktycky dobrý né dobrý vinikajicí ani to ne.
Ta hra se prostě nedá ohodnotit ty efekty :-D
gto4294%
+ pribeh plny zvratou, prekvapeni, zamyslenia
+ upgrady maju zmysel a su citit
+ grafika ma pekne farby
+ boj je jednoduchy a je mozne utocit aj na viacerych nepriatelov
+ scenar nieje zbytocne natahovany, je zmysluplny
+ hra co ma vsetko co ma mat na vysokej urovni
garond2285%
vskutku dobrá hra sú tam určité chyby ale inak dobré odporúčam fanúšikom fantasy RPG
neodporúčam slabým povahám a detom
môj názor: RPG s najlepším príbehom aký som kedy hral vyšetrovania záhad ktoré vás dovedie k prekvapivému koncu aj ked podla mna tam mohly výrobcovia zapojit viacej známych postáv s Kníh
Mr.Carnbey91%
Podľa mňa je Zaklínač najlepšia RPG vôbec, výborná grafika, originalita, skvelý systém súbojov, príbeh a tiež skvelý český dabing robia túto hru povinou výbavou každého hráča. Len tie požiadavky.....
Spirit46893%
Ja osobne som fanúšikom série o zaklínačovi . Teda ma táto hra nadmieru bavila . Prekrásny a dokonalo spracovaný svet. Skvelé úlohy . Príbeh je taktiež spracovaný na jedničku . Plný nečakaných zvratov . Príbeh má v sebe trochu detektívky a obrovské množstvo akcie . hrateľnosť bola vcelku dobrá ale museli ste si zvinúť na bojový systém . Ale veľkým mínusom bolo časté a zdĺhavé načítavanie lokácí . Dávam 93% a odporúčam túto skvelú hru každému milovníkovi zaklínača a RPG hier .


všetky (129) »

Súvisiace hry The Witcher Remake
The Witcher 4
Gwent: Rogue Mage
Gwent: Novigrad
Gwent: Crimson Curse
Thronebreaker: The Witcher Tales
Gwent: The Witcher Card Game
The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition
The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine
The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher Adventure Game
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition
The Witcher 2: Assassins of Kings
The Witcher: Enhanced Edition
The Witcher: Versus!

Diskusia o hre The Witcher Pridať príspevok
15.01.2022 21:21 - ja si ju tiez zahral znova, stale ma čo ponuknuť, pribeh, atmosfera ...
04.01.2022 10:06 - Nostalgia aj v roku 2021 0401!
16.04.2017 21:22 - Neberte si to osobně ale mně se líbí spíš Oblivi...
26.01.2016 14:19 - azar bol na moje pocudovanie celkom lahky protivnik
26.01.2016 14:18 - najprv si zisti aku verziu hry más, pak stiahni patch 1.4(1gb), 1.5(340mb...
...
Zobraziť všetky príspevky (398) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |