Nosferatu: The Wrath of Malachi | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 33942 užívateľov

Nosferatu: The Wrath of Malachi


Žáner:Akčná
Dátum vydania:14. Október 2003
Výrobca:Idol FX, PAN Vision, iGames Publishing
Kúpiť hru Nosferatu: The Wrath of Malachi
Kúpiť hru

Je pochmúrny večer roku pána 1912. Aristokratická rodina Pattersonovcov, ktorá kedysi patrila medzi britskú smotánku, ale práve teraz je na tom finančne najlepšie na hrad prichádza Malachi – sídlo rumunského kniežaťa, aby vydal svoju najstaršiu dcéru. Jediný kto sa nedostavil ste vy - brat nevesty, pretože ste skvelý šermiar a v Stockholme hájil farby Spojeného kráľovstva na Olympijských hrách. Keď konečne dorazíte na hrad, zisťujete hroznú pravdu, že všetci príbuzní sú uväznení.

Hráči sa môžu tešiť na napínavý príbeh, ktorý sa odohráva v tajomnom hrade kdesi v Rumunsku. Obrovský gotický hrad so stovkami miestnosti a množstvom naozaj hrozných prekvapení nadväzuje strašidelnú atmosféru a vďaka náhodnému generátoru architektúry je hra vždy iná.




Alternatívne názvy
Nosferatu: Malachiho hnev; Nosferatu: Malachiho hněv




Nosferatu: The Wrath of Malachi - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
75%

Recenzie
Tiscali Games72%
Nosferatu: The Wrath of Malachi na hráče chce zapůsobit hlavně dokonalou hororovou atmosférou, což se hře také velmi dobře daří. Bohužel atmosféra je nejspíše to jediné, co může hra nabídnout. Technické zpracování působí zastarale a tím celkový zážitek dosti zhoršuje. Ale pokud se rádi bojíte a jste ochotni překousnout horší grafiku, měl by se vám Nosferatu zalíbit.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
X-KILLER-X100%
Nosferatu je super hra a posledne kolo je najlepsie proti BOSSOVI.
Uz sa my podarilo zachranit celu rodinu asi 2-krat.
Je to super horror.
Freeman90%
premna perfekta hra ... atmorsfera husta ako sa casto nevidi ... grafika hry je sice dost slaba ale da sa to zvladnut a to vecne behanie po hrade moze casom omrzit ale urcite milovnici dobrej hororvky by si Nosferata mali zahrat ... hra vela nestoji oplati sa ju kupit lebo myslim ze sa predava v profi ceskej verzii ... ja som mal tiez s dabingom a je to skvostna zalezitost :)
immortalerik99%
Tato hra je prost SUPER... super dej a uzasna atmosfera... s takou atmosferou som sa stretol este pri hre DOOM 3... je pravda ze hra vyzera trosku zastarale,ale mne to vobec nevadi... ved nemohla mat tato hra v roku 2003 vydana neznamou firmou grafiku,aku mame teraz... mam najradsej takych typkov co hru stale posudzuju podla grafiky... stara grafika = hrozna hra... tak to nie je...napr. Half-life 1 bola naj hra, a este aj teraz si ju velmi rad zahram... tak sa zamyslite a nepiste stale ze fuj odporna grafika,ked ste to nehrali... vzdy ide o DEJ :-)
buxo88880%
Suprova horrova hra,ktoru som presiel strasne vela krat a prvi krat to bolo po roku ako to vyslo a vtedy som sa bal od spiku kosti.
Grafika na tu dobu samozrejme bola fakt dobra,zbrani tu vela nebolo ale stacil vam jeden kriz a vsetko bolo v poriadku.
Velkym spestrenim hry bolo,ze ste tam mali vlastne zachranovat jednu rodinu co tam je a potom bojovat proti BOSSOVI.
Proste niet co dodat!!!
80%
FiFty_2270%
Hra s výbornou hororovou atmosférou, ale veľmi zastaralým grafickým spracovaním. Ako písali Tiscali Games, komu nevadí horšia grafika, tak toho bude táto hra určite baviť.
filozach179%
Takže ako začať...asi s príbehom. Hra má dobre vymyslený príbeh až na niektoré malé nedostatky, ktoré sa však dajú prehliadnuť. Ďaľej atmosféra...hra sa mi zdá byť filmovo spracovaná, čo jej avšak neublížilo...skôr naopak. Taktiež generátor náhodnej stavby hradu je skvelý, pretože ak ste hru už prešli a chcete ju hrať znova tak to nebude až také ľahké a rozmiestnenie predmetov, členov rodiny a monštier je úplne iné ako v predošlej hre. Mínus tejto hry je, že niektoré postavy sú čiastočne nahraditeľné. Ako napríklad ak zomrie Sophia, ktorá má kľúč od klietky psa, tak ho stále môžete získať od iného člena rodiny (univerzálny kľúč).

Múnusy: -Grafika
-Čiastočná nahraditeľnosť niektorých postáv

Plusy: -Skvelá filmová atmosféra
-Generátor náhodného hradu
-Dobre premyslený príbeh

Mínusov nie je až tak veľa a každopádne odporúčam hru vyskúšať...oplatí sa to. Takže si pripravte plienky a hraniu zdar... ;)
NORD_KING44%
-: grafika, bugy, modely postáv, náhodné generovanie, stereotyp, umelá inteligencia, animácie, efekty, finálny súboj, nedostatky v dizajne, žiaden multiplayer, blúdenie
+: atmosféra, hudba, hrad, originalita, nepriatelia, dva konce, zbrane, audio, hracia doba
Verdikt: Nosferatu v tomto hernom spracovaní je sklamaním. Hra po grafickej stránke je podpriemerná a pôsobí odpudivo. Modely postáv sú hranaté a otrasné. Negatívam kraľujú bugy a umelá inteligencia, ktorá je fakt tupá. Tá sa dokáže zaseknúť o hocičo, čo taktiež súvisí s dizajnom jednotlivých úrovní, ktorému mohli autori venovať viac času. Negatívom hry je aj samotný systém hry, ktorý je založený na náhodnom generovaní a tento aspekt má vplyv aj na osoby, ktoré musíte zachrániť. Po smrti nasleduje load a po ňom sa premiestnia osoby, ktoré ste ešte nezachránili. Predlžuje to hernú dobu, ale postupne to pôsobí otravne. Najväčším pozitívom hry napriek všetkým nedostatkom je atmosféra, ktorú slušne graduje soundtrack. Na konci hry pri finálnom dvojzápase, ale aj tento klad hry padne. Finále je nečakane jednoduché a krátke. Ak sa chcete báť, vyskúšajte skôr filmovú predlohu ako túto hru.


všetky (12) »


Diskusia o hre Nosferatu: The Wrath of Malachi Pridať príspevok
02.07.2011 19:23 - na hrade kde su slnecne paky ich neviem stlacit a vipise my ze ich môzem ...
26.01.2010 18:32 - nemusis je zachranit len zabi malarchiho a potom tam dole je malach prefteleni...
26.01.2010 18:30 - je to dobra hra prešel sem ji a moc mne bavila :D prikonci jak dojdete k ...
30.05.2009 19:15 - prosim skade mam tu hru stiahnut poradate:-)
14.12.2007 00:50 - celkom haluz hra ale dost stara....inak v pohode horor...mam rad transilvaniu....
...
Zobraziť všetky príspevky (7) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |